• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ساب کیکر CVX 12 اینچی اصل

Kiamiix

Registered User
لایک‌ها
21
سلام ،

یدونه ساب kicker cvx دوازده اینچی اصل دارم ، می شه گفت سه و یا چهار سالی هست که دارمش و قبل از اون هم خیلی کم پیش یکی از دوستان بوده ، در این مدت ساب فقط به مدت 6 ماه روی ماشین خودم کار کرده ، به این دلیل که قبلش گواهی نامم باطل شده بود و مجبور بودم پیاده برم سر کار و بیام و بعد از اون تصادف ... هیچگونه خط و خشی رو ساب نیست و هنوز پلاستیک پشت ساب روش هست و واقعا می شه گفت در حد هست !

همون طور که اهل فن می دونن این ساب یکی از کیفیتی ترین ساب های موجود در بازار هست و یکی از شماره یک های سیستم های SQ هست .

من موزیکی که گوش می دم ترنس و هاوس هست و همون تور که می دونین در این سبک از موسیقی کوبش های تند و پشت سر هم رواج داره ، سر این هر سابی که داشتم نمی تونست این بیس های سرعتی رو اجرا کنه و به قول معروف ساب از اهنگ عقب می موند ولی با این ساب اصلا این مشکل رو نداشتم و واقعا ازش راضی بودم !

کلا فشاری روی ساب نبوده و شاید در حد چند تا تست باهاش اهنگ لوبیس و یا ویبره دار گوش داده شده .

یه باکس 60 لیتری حدودا با تیون 38 هم همراهش می دم که با ام دی اف 16 میل خودم براش طراحی و درست کردم که حدودا 3 سال پیش 100 تومن پول چوب و لوازمش شده !

دلیل فروشم خرید امپلی بهتر برای کامپ هام هست + تهیه کیک پنل برای اونها که از لحاظ بیس به نظرم کافی هست ...

قیمت فروشم با باکس 500 هزار تومن هست که فقط هم حضوری تقدیم در تهران در خدمتم !

( با امپ از برند معروف که حداقل 100 وات روی 4 اهم بده هم تعویض می شه )

http://www.sonicelectronix.com/item_651 ... VX122.html

1388422337.jpg

1388479910.jpg

1388426450.jpg

1388451395.jpg

1388427724.jpg

1388439235.jpg

1388427169.jpg

1388511464.jpg

cure

Registered User
لایک‌ها
619
این ساب یکی از با دقت ترین ساب ها هست
من خودم از این ساب دارم و جزو کلکسیونم هست
یعنی یک آهنگ ترنس بذاری و فقط حرکت ساب رو تماشا کنی. امکان نداره بتونی با چشم گیج زدنی ببینی از این ساب . واقعا خیره کننده هست
استارتر محترم به نظرم این ساب رو نفروش چون همتایی برای این ساب نیست
موفق باشید

Kiamiix

Registered User
لایک‌ها
21
ممنون دوست عزیز ،

من سبک سایکادلیک ترنس گوش می دم که خیلی کوبش های سریع داره این سبک ، قبل از این تی 5 ساند استریم داشتم ، بعد دومین بیس ساب از اهنگ جا می موند و اهنگ رو خراب می کرد ولی واقعا این ساب هم توی ویبره و هم توی کوبش هیچ وقت اذیتم نکرد !

هنوزم دو دل هستم برای فروشش چون هم خیلی تمیزه ( بدون هیچ خط و خشی ) و هم از اصل بودنش اطمینان دارم ولی ماشین ازین به بعد توی کوچه پارک می شه شب ها و نمی خوام توی چش باشه ...

بعدم الان 2 جفت کامپ 608 jbl توی کیک پنل عقب و جلو دارم ، از نظر بیس و میدبیس راضیم می کنه ، زیادم اهل لو نیستم .

Kiamiix

Registered User
لایک‌ها
21
لازم به ذکره که این ساب کویلش با اسطوره کیکر ، L7 یکی هست و الان در همین فروم نوی این ساب رو دارن 900 تومن می فروشن و توی فروم همسایه یه دونه کویل سوخته اون رو 400 تومن می دن !

کمتر از این قیمت واقعا نمی فروشم ...

cure

Registered User
لایک‌ها
619
ممنون دوست عزیز ،

من سبک سایکادلیک ترنس گوش می دم که خیلی کوبش های سریع داره این سبک ، قبل از این تی 5 ساند استریم داشتم ، بعد دومین بیس ساب از اهنگ جا می موند و اهنگ رو خراب می کرد ولی واقعا این ساب هم توی ویبره و هم توی کوبش هیچ وقت اذیتم نکرد !

هنوزم دو دل هستم برای فروشش چون هم خیلی تمیزه ( بدون هیچ خط و خشی ) و هم از اصل بودنش اطمینان دارم ولی ماشین ازین به بعد توی کوچه پارک می شه شب ها و نمی خوام توی چش باشه ...

بعدم الان 2 جفت کامپ 608 jbl توی کیک پنل عقب و جلو دارم ، از نظر بیس و میدبیس راضیم می کنه ، زیادم اهل لو نیستم .
خواهش میکنم دوست من
واقعا این ساب حیفیه بفروشیش
آره اگه قرار هست بیرون پارک کنی ریسکش بالاست
اینم یک ویدیو از قدرت ساب روی ماشین خودم !

http://www.aparat.com/v/3dTMU
عالی بود
PM دادم خدمتت

Kiamiix

Registered User
لایک‌ها
21
با تشکر از پرشین تولز ،

فروخته شد ، ایشالله مبارکشون باشه و تو شادی ها ازش استفاده کنن ...

بالا