• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ساعت اندرویدی LIVEVIEW - ساعتی خاص

nima_haji

Registered User
لایک‌ها
120
ظاهرا اعتبار حرفي براي گفتن نداره !!
اگه به بنده ميتونيد اعتماد كنيد من با قيمت فوري شما هم خريدارم ، در غير اين صورت مبارك اون دوستمون باشه .

اصلا قصد بی احترامی و جسارت نداشتم برای اعتبار شما من مخلصتونم اما من چند وقت پیش به خاطر شغلم که چند باری از کسایی که میشناختم روی همین موضوع لطمه خوردم دستم رو داغ کردم فقط نقد کار کنم

دوستان فروش رفت به یکی از دوستان که پولشون رو واریز کردن انشاالله شنبه براشون ارسال میشه

leo-6687

Registered User
لایک‌ها
177
خب اينم از شانس و اعتبار ما كه بوي *** ميده .
نميدونم چرا هر موقع مزايده ميشه من هميشه بالاترين پيشنهادو ميدم ولي فروشنده ميترسه بفروشه !!

shahab_4mehr

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوست عزیز
بله از من خریدن
ولی ما گرون فروش نبودیما
باتشکر شهاب

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
اقا شهاب به همه 115 میده ...ملت میخرن کهنش میکنن وباره 115 میدن به دیگرون ...یکیش خود من ...البته من از مشتری شهاب جان خریدم 105 تومن فروختم 115 ولی تقصیر من نبود مزایده بود مدارکش موجوده

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
اقا شهاب به همه 115 میده ...ملت میخرن کهنش میکنن وباره 115 میدن به دیگرون ...یکیش خود من ...البته من از مشتری شهاب جان خریدم 105 تومن فروختم 115 ولی تقصیر من نبود مزایده بود مدارکش موجوده
۱۱۵ میفروشه؟!!! خوب شد این رو ۱۰۰ نخریدم از این تاپیک!

nima_haji

Registered User
لایک‌ها
120
۱۱۵ میفروشه؟!!! خوب شد این رو ۱۰۰ نخریدم از این تاپیک!

دوست عزیز یاشار جان وقتی ادم میاد می گه خدا وکیلی خودش و خداش رو به 10 تومن اینور اونور نمی فروشه و جنس کهنه رو نمی ده دست مردم
خوا اقا شهاب من باهاشون صحبت کردم گفتم برای تولد خواهرم می خوام درست روز قبل زلزله بعد که رسید دستم خواهرم گفتن پولش رو میدادی بهتر بود منم پولش رو دادم که ایشونم دادن کمک به زلزله زده ها و منم مجبور به فروش شدم
پس وقتی از چیزی خبر ندارید نیاید بگید استفاده کرده کهنش کرده و از این حرف ها ادم به گفته هاش دقت کنه خوب میشه

حالا هر جور راحتید دیشب این فروش رفته به یکی از دوستان و وقتی رسید دستشون بهتون اعلام می کنند که جنس رو چطوری رسوندم دستشون و به قول شما کهنه شده یا نو هست

بالا