griefcottage
Registered User
سلام دوستان
نوک مدادی |دارای یک ماه گارانتی تعویض و 18 ماه گارانتی سام سرویس. تاریخ شروع گارانتی 1394/02/29 هست
گوشی فوق العاده تمیز انگار آک هست چون خیلی کم استفاده شده و از روز اول یه بک کاور و برچسب محافظ صفحه داشته.
دوستان یه ذره رنگ رفتگی بالای جک هدفون هست مشخص نیست اما گفتم که زیر دین نباشم.
علت فروش هم خرید آیفون 5 یا 5C هست؛کسی داشته باشه تعویض میکنم
فروش بصورت مزایده ای و تا آخر همین هفته؛فروش خارج از فروم هم جریان داره،قیمت فوری کسی خواست پ.خ بده
هزینه پست با خریدار محترم.در ضمن اول ارسال هم ندارم.
تصاویر:
توجه داشته باشین کسی قیمت ارزون تر سراغ داره میتونه بره جای دیگه ای بخره من قیمتم همینه که هست.
تاریخ خرید 20 اردیبهشت بوده که تا اومد به دستم برسه 4 روز شد.نوک مدادی |دارای یک ماه گارانتی تعویض و 18 ماه گارانتی سام سرویس. تاریخ شروع گارانتی 1394/02/29 هست
گوشی فوق العاده تمیز انگار آک هست چون خیلی کم استفاده شده و از روز اول یه بک کاور و برچسب محافظ صفحه داشته.
دوستان یه ذره رنگ رفتگی بالای جک هدفون هست مشخص نیست اما گفتم که زیر دین نباشم.
علت فروش هم خرید آیفون 5 یا 5C هست؛کسی داشته باشه تعویض میکنم
مشخصات کلی:دو سیم کارته - وزن : 156 گرم - مناسب برای عکاسی سلفی
پردازنده:Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 Chipset Quad-core Cortex-A53 CPU
صفحه نمایش:صفحه نمایش رنگی لمسی خازنی از نوع TFT - سایز صفحه نمایش: 5.0 اینچ - دارای رزولوشن 960 × 540 (qHD) - تراکم پیکسلی: 220 پیکسل بر اینچ - قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
حافظه:حافظه داخلی 8192 مگابایت - حافظه رم 1024 مگابایت - قابلیت نصب کارت حافظه از نوع Micro SD
شبکه های ارتباطی:3G - GPRS - قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - GPS - بلوتوث
دوربین:8.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش - دوربین مکالمه ویدئویی
صدا:فیش 3.5 میلیمتری هدفون
امکانات نرم افزاری:سیستم عامل Android 4.4 KitKat - پشتیبانی از جاوا - نمایش فایلهای مایکروسافت آفیس - نمایش فایلهای PDF
سایر مشخصات:رادیو - قطب نما - باتری 2600 میلی آمپر ساعت
پردازنده:Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 Chipset Quad-core Cortex-A53 CPU
صفحه نمایش:صفحه نمایش رنگی لمسی خازنی از نوع TFT - سایز صفحه نمایش: 5.0 اینچ - دارای رزولوشن 960 × 540 (qHD) - تراکم پیکسلی: 220 پیکسل بر اینچ - قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
حافظه:حافظه داخلی 8192 مگابایت - حافظه رم 1024 مگابایت - قابلیت نصب کارت حافظه از نوع Micro SD
شبکه های ارتباطی:3G - GPRS - قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - GPS - بلوتوث
دوربین:8.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش - دوربین مکالمه ویدئویی
صدا:فیش 3.5 میلیمتری هدفون
امکانات نرم افزاری:سیستم عامل Android 4.4 KitKat - پشتیبانی از جاوا - نمایش فایلهای مایکروسافت آفیس - نمایش فایلهای PDF
سایر مشخصات:رادیو - قطب نما - باتری 2600 میلی آمپر ساعت
هزینه پست با خریدار محترم.در ضمن اول ارسال هم ندارم.
قیمت پایه: 460
گام افزایشی 10
گام افزایشی 10
Last edited: