• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سايت معتبر با رتبه 100 آلكسا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tooptarinha

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام
چون ديگه وقت لازم براي به روز كردن سايت رو ندارم (تاريخ آخرين ارسالها در سايت بيانگر اين امر ميباشد)سايت توپترينها با تمام متعلقات آن به صورت شش دانگ به فروش ميرسد.
tooptarinha.com - tooptarinha.ir - tooptarinha.net - tooptarinha.us
اگر شما اين سايت را داشته باشيد و هر روز فقط 2 مطلب در سايت ارسال كنيد به راحتي آب خوردن تا رتبه 70 آلكسا ميتوانيد صعود كنيد.آن هم فقط با اتكا به ورودي گوگل
با تمهیداتی که در چند روز اخیر در سایت اندیشیده شده و اجرا کردم بازدید هر ماه 30 درصد نسبت به ماه قبل افزایش خواهد داشت.
نكته مهم : توپترينها فقط با اتكا به ورودي گوگل تا اين رتبه آمده و اگر يك گروه ياهو در كنار سايت داشته باشيد من تا رتبه 30 آلكسا ايران هم تضمين ميكنم.
چون خودم ورودي گوگل و درصد ورودي گوگل برام مهم هست و براي همين مانند اكثر سايتهاي زير 100 از گروههاي ياهو كمك نگرفتم .خيلي مهمه مثلا از 10 نفر كه سايت رو ميبينن 8 نفر توسط گوگل ارسال شده باشند.
دامنه اصلي سايت پارسال فيـــ++لتر شد كه به صورت جدي رفع فيلتر گرديد و ديگر از اين بابت نگراني نيست.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
مشخصات :
تاريخ راه اندازي : 20 بهمن 88
تعداد اعضا: 50 هزار کاربر فعال و منحصر به فرد (11000 کاربر مربوط به انجمن میباشد و 40هزار کاربر مربوط به سایت اصلی)با امکان مشاهده مطالب سایت و انجمن برای همه افرادی که به صورت مهمان وارد میشوند، این تعداد کاربر تماما با علاقه در سایت ثبت نام کرده اند .
آلكسا 5 بهمن90 : 115 ايران - 8044 جهان - آلكسا 30 آبان 90 : رتبه 89 ايران - 6200 در جهان
طبق آمار آلکسا، هر بازدید کننده به طور میانگین 8 دقیقه در سایت توقف میکند با میانگین 37 ثانیه در هر مشاهده از صفحه = میانگین هر بازدیدکننده 11 صفحه از سایت را مشاهده میکند که با ضرب در تعداد آی پی ورودی به سایت که میانگین 30 هزار آی پی میباشد میتوان به کل بازدید از صفحات سایت در روز پی برد: 330 هزار بازدید
رتبه در گوگل: 3
تعداد ايندكس در گوگل : 1,730,000 - كليك كنيد
-سرور بسيار سريع و قوي و نامحدود واقعی (تحمل تا 2000 نفر آنلاين واقعي در ثانيه) از hostdl.com + هاست دانلود فوق العاده از hostiran.net
-مطالب به صورت اختصاصي ميباشند و تنها سايت رسمي با رتبه 100 در ايران هستيم كه اكثر هنرمندان و شركتهاي پخش سريال و آهنگ با آن در ارتباط هستند.
- انجمن با مطالب به روز و اعضاي بسيار حرفه اي كه بيشتر از من و بقيه مديران به سلامت مطالب ارسالي و رشد سايت اهميت ميدن.
- انجمن پربازديد با مديران و ناظمهاي كاملا حرفه اي با آشنايي كامل به تمامي بندهاي قوانين جرائم رايانه اي
- كسب اعتماد و وجهه بسيار عالي و اعتبار و مقبوليت بالا در بين كاربران اينترنتي ايران در طي دو سال گذشته
- آمار گوگل آناليتيك :
1321919998_untitled-31.jpg
طبق آمار گوگل بيش از 80 درصد ورودي سايت از موتورهاي جستجو ميباشد .نزديك 6 درصد از ساير سايتها و فقط 11 درصد بازديدكنندگان ثابت هستن .اين تعداد بازديدكننده جديد از موتورهاي جستجو كه براي اولين بار سايت رو مشاهده ميكنن در بين تمامي سايتها بينظير هست .
طبق آمار گوگل آناليتيك و آلكسا: از هر 100 نفر كه براي اولين بار سايت را مشاهده ميكنند 75 نفر دوباره در روزهاي بعد به سايت مراجعه ميكنند و 25 درصد ديگر وارد سايت نميشوند. اين آمار براي اكثر سايتهاي پربازديد 50-50 ميباشد - لينك

-ميانگين بازديد روزانه :
1- تعداد آي پي در روز حداقل 28000 - حداكثر 34000 آي پي
2- تعداد hit (وقتي سايت لود ميشه يا فقط يك عكس از سايت ما در ساير سايتها كپي ميشه يك hit محسوب ميشه): روزانه 3,000,000 hit
3- بازديد از صفحات :219000 بازديد در روز
آمار كامل - كليك كنيد

- رتبه در آمارگيرهاي داخلي :
در بين 20 سايت برتر آمارگير وبگذر - لينك
در بين 5 سايت برتر پرشين استت - لينك
-----------------------------------------------------------------------------------------------

من مبلغي براي توپترينها در نظر نگرفتم ... دو سال تمام بدون نويسنده روي سايت كار كردم .حداقل روزي 17 ساعت مدام در اينترنت بودم و اي كاش ميشد باز هم وقت داشتم و ادامه ميدادم.

قیمت پایه : 20 میلیون تومن
اگر كسي مايل بود سايت رو خريداري كنه با شماره موبايل من در تماس باشه . 09144634005 سلماني
فقط دوستاني پيشنهاد قيمت بدن كه حداقل بيست و دو سال داشته باشند و حداقل 3 ماه وبسايتي رو مديريت كرده باشن.
به علت مشغله زياد اگر حين گفتگوي تلفني متوجه بشم شما سواد اينترنتي لازم رو نداريد اگر مدرك دكتري هم داشته باشد من شرمنده خواهم شد و در حد سلام و احوالپرسي در خدمتتون خواهم بود.

آخرين ويرايش : با عرض معذرت از همگي دوستان - ما از فروش سايت منصرف شديم

Last edited:

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
در آمد سایت چقدر است ؟

قیمت رو هم بفرمایید لطفا

tooptarinha

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوست عزيز، علي آقا
واقعيتش من بلد نيستم جذب درامد كنم و وقت هم براي درآمد بيشتر تلف نكردم ، فقط خواستم يه سايتي داشته باشم كه هميشگي باشه.. شايد يكي بلد باشه ماهانه 10 ميليون هم دربياره چون ارتباط با هزاران نفر آدم واقعي در روز يك سرمايه خيلي عظيم هست. من فقط از طريق بنر و يك پست ثابت در زير سايت كه براي فروش محصول هست درامد كسب ميكنم ..نميخوام هم سايت پر از پست ثابت باشه ..
من فقط ميتونم بگم بلدم چطوري بازديدكننده رو وادار كنم كه در اتصال بعدي به اينترنت دوباره سايت من رو باز كنه .
ميدونم سايتهايي هستن كه چون موقعيت رو خوب مبشناسن و زمان رو خوب درك ميكنن يه محصول جالب ميزارن و كلي فروش ميكنن ..
------------------------
سايت هم تا دي ماه ماهانه 700 تومن هزينه داشت چون سرور مستقل از سويس داشتيم . از وقتي كه اواسط دي ماه منتقل شديم روي hostdl هم سرعت سايت عالي شده و هم هزينه ها 60 درصد كم شده و هم سايت down نشده و اگر در روز 2 ساعت وقت بزاريد اين سايت آماده هست كه بي رقيب باشه.
يعني شما اگه سايت رو خريداري كنيد در ماه 160 تومن بابت قويترين سرور به hostdl.com پرداخت خواهيد كرد. هاست دانلود به صورت پشتيباني رايگان از hostiran.net تامين ميشه
-----------------------
قيمت هم ميزارم به عهده شما. اگر خوب بود قبول ميكنم . لطفا در اينجا قيمت پيشنهادي رو بنويسيد
شايد يكي پيشنهاد بالا بده اما بدونم اگه سايت رو بدم دست ايشون خراب ميشه .ترجيح ميدم با قيمت اروزنتر بدم دست آدمي كه كاربلد هست.

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
سلام دوست عزيز، علي آقا
واقعيتش من بلد نيستم جذب درامد كنم و وقت هم براي درآمد بيشتر تلف نكردم ، فقط خواستم يه سايتي داشته باشم كه هميشگي باشه.. شايد يكي بلد باشه ماهانه 10 ميليون هم دربياره چون ارتباط با هزاران نفر آدم واقعي در روز يك سرمايه خيلي عظيم هست. من فقط از طريق بنر و يك پست ثابت در زير سايت كه براي فروش محصول هست درامد كسب ميكنم ..نميخوام هم سايت پر از پست ثابت باشه ..
من فقط ميتونم بگم بلدم چطوري بازديدكننده رو وادار كنم كه در اتصال بعدي به اينترنت دوباره سايت من رو باز كنه .
ميدونم سايتهايي هستن كه چون موقعيت رو خوب مبشناسن و زمان رو خوب درك ميكنن يه محصول جالب ميزارن و كلي فروش ميكنن ..
------------------------
سايت هم تا دي ماه ماهانه 700 تومن هزينه داشت چون سرور مستقل از سويس داشتيم . از وقتي كه اواسط دي ماه منتقل شديم روي hostdl هم سرعت سايت عالي شده و هم هزينه ها 60 درصد كم شده و هم سايت down نشده و اگر در روز 2 ساعت وقت بزاريد اين سايت آماده هست كه بي رقيب باشه.
يعني شما اگه سايت رو خريداري كنيد در ماه 160 تومن بابت قويترين سرور به hostdl.com پرداخت خواهيد كرد. هاست دانلود به صورت پشتيباني رايگان از hostiran.net تامين ميشه
-----------------------
قيمت هم ميزارم به عهده شما. اگر خوب بود قبول ميكنم . لطفا در اينجا قيمت پيشنهادي رو بنويسيد
شايد يكي پيشنهاد بالا بده اما بدونم اگه سايت رو بدم دست ايشون خراب ميشه .ترجيح ميدم با قيمت اروزنتر بدم دست آدمي كه كاربلد هست.

علت فروش رو هم میشه ذکر کنید ؟
قیمت پایه رو هم اگه تایین کنید تا حدود رو بدونیم بد نیست با تشکر

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
لطفاً حدود قیمت رو بدید تا خریدار بدونه
ضمن اینکه من نفهمیدم CMS این سایت چی هست

ممنون میشم بگید :)

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
قیمت چنده؟

tooptarinha

Registered User
لایک‌ها
6
سلام وقت بخير
علت فروش ، بعد از راه اندازي سايت از شغل اصليم استعفا كرده بودم الان دوباره پيشنهادي شده كه ميخوام دوباره برگردم به كار قبلي يه پروژه بيرون از شهر(سد و شبكه انتقال آب)-
چون مثل سابق وقت ندارم و اين باعث شده سايت رو دير به دير آپديت كنم .. نويسنده هم ندارم چون ميخوام تمام مطالب يه دست و يه شكل باشن
با اين وجود كه سايت چند روز يه بار مطالب ارسال ميكنم اما هنوز آلكساش و رتبه در وبگذرش تغييري نكرده و در رتبه و بازديد ثبات مناسبي داره. اگه ميتونستم باز هم ادامه ميدادم.
---------------
قيمت پايه : من درجريان قيمتها نيستم ، قبلا 2-3 بار پيشنهاد براي خريد شده بود مثلا تير ماه 90 پپيشنهاد شد كه 17 تومن سايت رو بفروشم اما اون موقع چون شرايطم فرق ميكرد شايد با 200 تومن هم سايت رو نميفروختم.

دوستان در همين مطلب قيمتهاي پيشنهادي رو بنويسيد من هم به قيمت توجه دارم و هم اينكه دوستي كه سايت رو تقديمشون ميكنم بهتر از من بتونه سايت رو اداره كنه و به رتبه هاي بالا برسونه.

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
با عرض سلام!
ما با آقای سلمانی بصورت تلفنی صحبت کردیم و اطلاعاتی رو که میخواستم دریافت کردیم.
پس از بررسی همه ی قسمتها، اطلاعات و آمار سایت، قیمت پیشنهادی خودمون رو اعلام می کنیم.
قیمت پیشنهادی ما: 5.000.000 تومان بصورت نقد.
سابقه مدیریتی: 6 سال سابقه فعالیت اینترنتی و مدیریت سایت ها.
آشنا به مسائل سئو و کلیه ی امور مربوط به مدیریت سایت.

black_ice

Registered User
لایک‌ها
41
5.500.000 خریدارم البته باید مذاکراتی با شما انجام بدم

tooptarinha

Registered User
لایک‌ها
6
همانطور که قبلا عرض کردم، دوست دارم سایت دست کسی باشه که بهتر از من بتونه اون رو اداره کنه پس نمیخوام فقط قیمت بالا رو ملاک برای فروش قرار بدم.

- تابستان 90 دو پیشنهاد 15 و 17 میلیون تومنی هم داشتیم .. قصد هم ندارم کمتر از اون پیشنهادات به فروش برسونم .

- سایتهای خبری، نزدیک انتخابات هست و بازدید فوق العاده سایت ما میتونه کمک بسیار خوبی برای افزایش رنک الکساتون باشه . من با 2 سایت خبری هم مذاکره کردم .منتظر بقیه پیشنهادات هستم

black_ice

Registered User
لایک‌ها
41
شما میگی قیمت پیشنهادیتون رو بگید
لطفا در پست اول قیمت پایه رو ذکر کنید

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
قیمت پایه رو خودت بدی خیلی بهتره وگرنه بیدهایی که اینجا میدن چشمگیر نیست

tooptarinha

Registered User
لایک‌ها
6
بله من هم قیمت پایه رو در مطلب اصلی قید کردم
-----------

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
واقعا سایت جالب و زیبایی داری به نظر من خیلی بالاتر از این آمارهایی که دادی.:D
در مورد تصمیمتون هم بگم واقعا سنجیدست وبهترین کاره توی فروم کمی بگردی میتونی در مورد اونهایی که پیشنهاد دادن تصمیماتی بگیرید .

دیگه سایت نداری برا فروش ما ها که وضعمون خوب نیست 10م 20م پول بدیم بخریم ؟ :D
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا