بعد الان شما از این درآمد دارید؟
چقدر؟؟
این سایت تبلیغات هم که نداره...
سودش توی چیه؟؟
بنده میتونم یه سایت بزنم
رنک فیک بهش بدم بازدید براش بفرستم 40000 هزار ای پی در روز وقتی رنمک گوگلش 0 هستش و رنک الکسا اینجوری باید بدم 10 میلیون؟
سایت شما بیشتر از 200 تومان نمیرزه قصد تخریب ندارم قصد اعلام نظر برای دوستان خریدار فقط برای کسانی که چشم و گوششون بستس
بنده میتونم یه سایت بزنم
رنک فیک بهش بدم بازدید براش بفرستم 40000 هزار ای پی در روز وقتی رنمک گوگلش 0 هستش و رنک الکسا اینجوری باید بدم 10 میلیون؟
سایت شما بیشتر از 200 تومان نمیرزه قصد تخریب ندارم قصد اعلام نظر برای دوستان خریدار فقط برای کسانی که چشم و گوششون بستس
یعنی شما طبق رنک گوگل و الکسا سایت می خرید ؟
کم نیستن سایت هایی که 1000 آی پی هم ندارن و الکسای زیر 100 هزار دارن !
رنک گوگل هم به مفت نمی ارزه !!!!
ارزش اصلی یک سایت به آی پی هایی هست که وارد می شن که البته مهم اینه که چطوری وارد می شن
این آقا اگه 5000 آی پی روزانه داره که بیشتر از 90% از گوگل وارد می شن قیمتشون کاملا درسته
یعنی شما طبق رنک گوگل و الکسا سایت می خرید ؟
کم نیستن سایت هایی که 1000 آی پی هم ندارن و الکسای زیر 100 هزار دارن !
رنک گوگل هم به مفت نمی ارزه !!!!
ارزش اصلی یک سایت به آی پی هایی هست که وارد می شن که البته مهم اینه که چطوری وارد می شن
این آقا اگه 5000 آی پی روزانه داره که بیشتر از 90% از گوگل وارد می شن قیمتشون کاملا درسته
چرا یوهو حمله ور میشید بنده خودم تو کار خرید و فروش سایتم شما خودت میخوای تو یه سایت تبلیغات کنی 100 درصد وقتی میخوای بک لینک بگیری از رتبه های پیج رنک های بالا و برای تبلیغات از رتبه های بالای الکسا استفاده میکنی سایت من با ورودی 10 هزار ایپی در روز با رنک 10 هزار الکسا میای تو سایت تبلیغات کنی؟
اصلا سایتی که روزی 5 هزار تا ایپی داشته باشه رنک الکساش باید زیر هزار ایران باشه این غیر منطقی اصلا
در ضمن همین چند وقت پیش بود گوگل رنکش اپدیت شد اون عینک بدبینی رو بردارید خوبه گفتم قصدم اطلاع داشتن دوستان خریدار هست من در حال معامله یه سایت با قیمت 4.5 میلیون تو همین انجمن هستم بعد شما برای ارزش گذاری همچین سایتی توسط من اینجوری میپرید به ادم من واقعا متاسفم با تشکر
در مورد پیج رنک حرفتون رو قبول ندارمگرفتن رنک ۳ خیلی خیلی راحته و فقط شما کافیه ۳۰ تومن پول خرج کنی که برسی بهش پس توی قیمت زیاد تاثیری نداره , البته دوباره می گم به نظر من \یج رنک کلا چیز بدرد نخوریه و باید راجع بهش تغییر عقیده بدیم همه
برای تبلیغ دادن من به تعداد آی پی طرف توجه می کنم . یعنی هر کسی که یه ذره توی وب تجربه داشته باشه این کار رو می کنه ! الکسا رو می خوام چی کار ؟!الکسا که واسه من بازدید نمیاره !
به نظر من هم کمی غیر منطقیه که الکسای این آقا اینقدر بالاست. ولی باز این روز ها چیزای خیلی عجیب از الکسا زیاد دیدم و منتظر می مونیم که استارتر بیاد ثابت کنه اینقد آی پی داره! ممکنه تعداد آی پی هاشون فقط چند وقته که بالا رفته و الکسا هم طول می کشه که بیاد پایین
در ضمن اینکه شما در حال چه معامله ای هستی نه به من ربط داره نه به این مسئله
موفق باشید
گرفتن رنک ۳ خیلی خیلی راحته و فقط شما کافیه ۳۰ تومن پول خرج کنی که برسی بهش پس توی قیمت زیاد تاثیری نداره , البته دوباره می گم به نظر من \یج رنک کلا چیز بدرد نخوریه و باید راجع بهش تغییر عقیده بدیم همه
در مورد پیج رنک حرفتون رو قبول ندارم
در مورد الکسا باید بگم اقای محترم شما خودتون هم قبول کردید که ایشون عجیبه که ایپیشون انقدر باشه ولی الکساش اینقدر بالاست پس وقتی الکسا بالاست یعنی بازدید ایپی هم بالاست پس اگر بازدید ایپی بالاست تبلیغ هم توش مناسبه پس در نتیجه بنده میام از رو الکسا و گوگل تصمیم میگیرم این سایت چقدر خوبه چقدر بازدید داره و چقدر معروفه بنابر این شما در اصل حرف من رو تایید کردید این که بنده هم رو این مسئله تاکید داشتم که در حال معامله فلان سایت هستم بخاطر اینه که تو کار معامله سایتم تازه کار تو این انجمن شروع کردم اول یه سایت خریدم الانم یکی دیگه پس کارم اینه که دارم نظر میدم
شما میتونی این کار رو انجام بدی ؟