• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایتی با الکسا و بازدید بالا 5000 هزار آی پی

site59

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام

فروخته شد ....

Last edited:

samansalari

Registered User
لایک‌ها
60
بعد الان شما از این درآمد دارید؟
چقدر؟؟
این سایت تبلیغات هم که نداره...
سودش توی چیه؟؟
رنک گوگل هم که = صفر ؟؟؟؟؟

site59

Registered User
لایک‌ها
1
بعد الان شما از این درآمد دارید؟
چقدر؟؟
این سایت تبلیغات هم که نداره...
سودش توی چیه؟؟

سلام دوست عزیز

بله از سایت مورد نظر درآمد هم دارم

در حال حاضر تبلیغات پاپ اپ گرفتم ماهیانه 70 هزار تومان می گیرم

البته با بازدید خوبی که سایت دارد می توانید تبلیغات درصدی فروشگاه ها رو قرار دهید و ماهیانه سود خوبی بکنید

حتما در آپدیت جدید گوگل رنک خواهد گرفت. نگران نباشید

hostingfa

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
بنده میتونم یه سایت بزنم
رنک فیک بهش بدم بازدید براش بفرستم 40000 هزار ای پی در روز وقتی رنمک گوگلش 0 هستش و رنک الکسا اینجوری باید بدم 10 میلیون؟
سایت شما بیشتر از 200 تومان نمیرزه قصد تخریب ندارم قصد اعلام نظر برای دوستان خریدار فقط برای کسانی که چشم و گوششون بستس

site59

Registered User
لایک‌ها
1
بنده میتونم یه سایت بزنم
رنک فیک بهش بدم بازدید براش بفرستم 40000 هزار ای پی در روز وقتی رنمک گوگلش 0 هستش و رنک الکسا اینجوری باید بدم 10 میلیون؟
سایت شما بیشتر از 200 تومان نمیرزه قصد تخریب ندارم قصد اعلام نظر برای دوستان خریدار فقط برای کسانی که چشم و گوششون بستس

اگر شما عاقل بودید چنین حرفی رو نمی زدید

بنده روی این سایت کار کردم که در سرچ گوگل بیاد بالا. پس لطفا وقتی از ارزش سایت چیزی سر در نمیاری حرفی نزن

رنک سایت هم چند ماه هست که گوگل اعلام نکرده. پس وقتی اعلام کرد و رنک 3 رو مشاهده کردی ....

per3polis

Registered User
لایک‌ها
32
بنده میتونم یه سایت بزنم

یعنی شما طبق رنک گوگل و الکسا سایت می خرید ؟

کم نیستن سایت هایی که 1000 آی پی هم ندارن و الکسای زیر 100 هزار دارن !

رنک گوگل هم به مفت نمی ارزه !!!!

ارزش اصلی یک سایت به آی پی هایی هست که وارد می شن که البته مهم اینه که چطوری وارد می شن

این آقا اگه 5000 آی پی روزانه داره که بیشتر از 90% از گوگل وارد می شن قیمتشون کاملا درسته

1ghadami

Registered User
لایک‌ها
211

ارزش اصلی یک سایت به آی پی هایی هست که وارد می شن که البته مهم اینه که چطوری وارد می شن

این آقا اگه 5000 آی پی روزانه داره که بیشتر از 90% از گوگل وارد می شن قیمتشون کاملا درسته

کاملا موافقم

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352

متاسفانه بعضیا فقط یکی دو مساله کم ارزش رو ملاک تخریب سایت و کم کردن قیمت سایت میکنن و به انوان یک آدم خیر و انسان دوست وارد عمل میشن تا تعداد پست بالا ببرن و وقت تلف کنن ....

hostingfa

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
چرا یوهو حمله ور میشید بنده خودم تو کار خرید و فروش سایتم شما خودت میخوای تو یه سایت تبلیغات کنی 100 درصد وقتی میخوای بک لینک بگیری از رتبه های پیج رنک های بالا و برای تبلیغات از رتبه های بالای الکسا استفاده میکنی سایت من با ورودی 10 هزار ایپی در روز با رنک 10 هزار الکسا میای تو سایت تبلیغات کنی؟
اصلا سایتی که روزی 5 هزار تا ایپی داشته باشه رنک الکساش باید زیر هزار ایران باشه این غیر منطقی اصلا
در ضمن همین چند وقت پیش بود گوگل رنکش اپدیت شد اون عینک بدبینی رو بردارید خوبه گفتم قصدم اطلاع داشتن دوستان خریدار هست من در حال معامله یه سایت با قیمت 4.5 میلیون تو همین انجمن هستم بعد شما برای ارزش گذاری همچین سایتی توسط من اینجوری میپرید به ادم من واقعا متاسفم با تشکر

per3polis

Registered User
لایک‌ها
32
چرا یوهو حمله ور میشید بنده خودم تو کار خرید و فروش سایتم شما خودت میخوای تو یه سایت تبلیغات کنی 100 درصد وقتی میخوای بک لینک بگیری از رتبه های پیج رنک های بالا و برای تبلیغات از رتبه های بالای الکسا استفاده میکنی سایت من با ورودی 10 هزار ایپی در روز با رنک 10 هزار الکسا میای تو سایت تبلیغات کنی؟
اصلا سایتی که روزی 5 هزار تا ایپی داشته باشه رنک الکساش باید زیر هزار ایران باشه این غیر منطقی اصلا
در ضمن همین چند وقت پیش بود گوگل رنکش اپدیت شد اون عینک بدبینی رو بردارید خوبه گفتم قصدم اطلاع داشتن دوستان خریدار هست من در حال معامله یه سایت با قیمت 4.5 میلیون تو همین انجمن هستم بعد شما برای ارزش گذاری همچین سایتی توسط من اینجوری میپرید به ادم من واقعا متاسفم با تشکر

گرفتن رنک ۳ خیلی خیلی راحته و فقط شما کافیه ۳۰ تومن پول خرج کنی که برسی بهش پس توی قیمت زیاد تاثیری نداره , البته دوباره می گم به نظر من \یج رنک کلا چیز بدرد نخوریه و باید راجع بهش تغییر عقیده بدیم همه

برای تبلیغ دادن من به تعداد آی پی طرف توجه می کنم . یعنی هر کسی که یه ذره توی وب تجربه داشته باشه این کار رو می کنه ! الکسا رو می خوام چی کار ؟!‌الکسا که واسه من بازدید نمیاره !

به نظر من هم کمی غیر منطقیه که الکسای این آقا اینقدر بالاست. ولی باز این روز ها چیزای خیلی عجیب از الکسا زیاد دیدم و منتظر می مونیم که استارتر بیاد ثابت کنه اینقد آی پی داره!‌ ممکنه تعداد آی پی هاشون فقط چند وقته که بالا رفته و الکسا هم طول می کشه که بیاد پایین

در ضمن اینکه شما در حال چه معامله ای هستی نه به من ربط داره نه به این مسئله

موفق باشید

hostingfa

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
گرفتن رنک ۳ خیلی خیلی راحته و فقط شما کافیه ۳۰ تومن پول خرج کنی که برسی بهش پس توی قیمت زیاد تاثیری نداره , البته دوباره می گم به نظر من \یج رنک کلا چیز بدرد نخوریه و باید راجع بهش تغییر عقیده بدیم همه

برای تبلیغ دادن من به تعداد آی پی طرف توجه می کنم . یعنی هر کسی که یه ذره توی وب تجربه داشته باشه این کار رو می کنه ! الکسا رو می خوام چی کار ؟!‌الکسا که واسه من بازدید نمیاره !

به نظر من هم کمی غیر منطقیه که الکسای این آقا اینقدر بالاست. ولی باز این روز ها چیزای خیلی عجیب از الکسا زیاد دیدم و منتظر می مونیم که استارتر بیاد ثابت کنه اینقد آی پی داره!‌ ممکنه تعداد آی پی هاشون فقط چند وقته که بالا رفته و الکسا هم طول می کشه که بیاد پایین

در ضمن اینکه شما در حال چه معامله ای هستی نه به من ربط داره نه به این مسئله

موفق باشید
در مورد پیج رنک حرفتون رو قبول ندارم
در مورد الکسا باید بگم اقای محترم شما خودتون هم قبول کردید که ایشون عجیبه که ایپیشون انقدر باشه ولی الکساش اینقدر بالاست پس وقتی الکسا بالاست یعنی بازدید ایپی هم بالاست پس اگر بازدید ایپی بالاست تبلیغ هم توش مناسبه پس در نتیجه بنده میام از رو الکسا و گوگل تصمیم میگیرم این سایت چقدر خوبه چقدر بازدید داره و چقدر معروفه بنابر این شما در اصل حرف من رو تایید کردید این که بنده هم رو این مسئله تاکید داشتم که در حال معامله فلان سایت هستم بخاطر اینه که تو کار معامله سایتم تازه کار تو این انجمن شروع کردم اول یه سایت خریدم الانم یکی دیگه پس کارم اینه که دارم نظر میدم

7000

Registered User
لایک‌ها
76

شما میتونی این کار رو انجام بدی ؟

per3polis

Registered User
لایک‌ها
32
در مورد پیج رنک حرفتون رو قبول ندارم
در مورد الکسا باید بگم اقای محترم شما خودتون هم قبول کردید که ایشون عجیبه که ایپیشون انقدر باشه ولی الکساش اینقدر بالاست پس وقتی الکسا بالاست یعنی بازدید ایپی هم بالاست پس اگر بازدید ایپی بالاست تبلیغ هم توش مناسبه پس در نتیجه بنده میام از رو الکسا و گوگل تصمیم میگیرم این سایت چقدر خوبه چقدر بازدید داره و چقدر معروفه بنابر این شما در اصل حرف من رو تایید کردید این که بنده هم رو این مسئله تاکید داشتم که در حال معامله فلان سایت هستم بخاطر اینه که تو کار معامله سایتم تازه کار تو این انجمن شروع کردم اول یه سایت خریدم الانم یکی دیگه پس کارم اینه که دارم نظر میدم

دوست من سایتی رو توی همین انجمن می فروختن من آمار وبگذرشون رو دیدم نزدیک به ۷۰۰ آی پی داشتن و اکساشون ۴۰٫۰۰۰ جهان بود

شما این سایت رو بگه ۱ ملیون می خری ؟ سایت دیگه ای هم بود به نام پادشاه دانلود که ۵۰۰ آی پی هم نداشت و الکساش ۸۵ هزار بود. شما این سایت ها رو فکر کنم بالای یه ملیون بخرید ! چون وسیله ی ارزش سنجش شما الکساست !

من اونجا توضیح دادم که ممکنه آمار این سایت خیلی وقت نیست که بالا رفته باشه و الکسا طول می کشه بیاد پایین !‌ البته تازه اگه بیاد پایین !‌ سایت خود بنده با تعداد آی پی ۳۰۰۰ در روز الکساش ۱۵۰٫۰۰۰ بود !‌ عقل من با این شرایط می گه الکسا ارزش نداره !‌ باز شما رو حرف خودت وایسا که باید طبق الکسا خرید

سایت رو فقط بر اساس بازدید باید خرید. الکسای خوب هیچ محصولی واسه شما نمی فروشه !‌ بلکه تعداد آی پی بالاست که باعث فروش محصولات می شه

شما میتونی این کار رو انجام بدی ؟

این کار رو قبلا انجام دادم و رنک رو از ۰ کردم ۳ !‌ البته بدون خرج

و بعدا به این نتیجه رسیدم که رنک گوگل بدرد نخوره !

شما هم برو بک لینک های درست و درمون بگیر می شی ۳ !‌ تا سه راحته از این به بعد سخته
موفق باشی

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
همینه دیگه بعضیا روی چند سایت کار میکنن و همینجور بک لینکه که بینشون تقسیم میکنن بعد گوگل و الکسا همینجوری رنک و رتبه رو بالا پایین میکنن وقتی رنک گوگل شد 3 -4 الکسا 1000،2000 یا کمتر میرن به بعضی از اشخاص که تجربه ندارن میفروشن به قیمت بالا بعد کافیه بک لینکه و لینکه پاک شه دو روز نمیگزره که سایک (باکله میخوره زمین ،کلا نابود میشه:دی)
خوشم میاد بعضیا میخوان با الکسا و رنک گوگل میخوان با پنبه سرببرن .............! بعضیا حروم خوری دلال بازی و کلاهبرداری براشون مثل آب خوردنه

بالا