• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایتی با درآمد بسیار خوب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pouyam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من سايت صرافي آنلايني دارم که مي خواهم آن را به فروش برسانم
توضيحي که لازمه در مورد اين سايت بدهم اينه که اين سايت به جهت نحوه کارکردش اولين سايت ايراني در اين زمينه است
اسکريپتش 100% يعني از 0 تا 100 به طور اختصاصي نوشته شده و هيچ کجايي نمي توانيد نسخه ديگري از اين اسکريپت داشته باشيد
درآمدش واقعا محدوديتي ندارد و دقيقا بسته به فعاليت شما مي تواند درآمد داشته باشيد و همونطور که اکثرا مي دانيد واقعا درآمدزاترين سايت ها همين سايت هاي صرافي آنلاين هستند
اگر مطمين بشم فرد خريدار آدم مطمينيه و کلاه بردار نيست و بعدا در خريد و فروش دلار صادق است حاضرم لينک حمايتيش رو در سايتم برندارم
به جرات مي گم اگر کسي خوب برايش تبليغ کند و هميشه در حسابش دلار داشته باشد درآمد ماهيانه اش به 5 ميليون تومان هم مي رسد
در سايت کار کردن با بانک هاي پي پال،آلرت پي،لايبرتي تعبيه شده است و تنها موردي که نياز است انجام بدهيد گرفتن درگاه پاسارگاد و قرار دادن آن در سايت به همراه گرفتن درگاه بانک هاي فوق و قرار دادن در سايت است
تمام کارها در اين سايت به صورت اتوماتيک انجام مي شود
از کسي که خريدار باشد حداقل تا 1 سال پشتيباني رايگان خواهم داشت مگر اينکه فرد کدنويسي جديد بخواهد که لازم به دريافت وجه باشد
در ضمن دامين و هاست و همه چيزهاي ديگر به طور کامل به خريدار منتقل مي شود همچنين اسکريپت رو هم کاملا در اختيارش قرار خواهم داد
دليل فروشش فقط اينه که تعداد اعضاي سايت ديگرم خيلي زياد شده و تعداد واحدهاي دانشگاهيم هم که يک طرف فقط بتوانم پاسخگوي آنها باشم خيليه ديگه زياد به اين سايت نمي رسم

اين سايت مزايده نيست و به قيمت 3 ميليون تومان به اولين خريدار فروش خواهد رفت

توجه:بي زحمت به هيچوجه تقاضاي دريافت اسکريپت جداگانه نکنيد چون اصلا نمي خواهم براي خريدارش رقيب پيدا شود

در زير عکسي از پنل فروش مربوط به 2 روز اخير رو آوردم که مي بينيد در اين دو روز 826000 تومان فروش داشتم که از اين مقدار حدود 300000 تومان سود خالص بوده است

آدرس سایت

عکس از پنل مدیریت

موفق باشید

Last edited:

roozbeh72

مسوول مسابقات
لایک‌ها
266
سلام

اگر سایتتون هر 2,3روز حدود 300هزار تومن سود داره چرا میخواین بفروشینش ؟ یه کم غیر منطقی به نظر میاد
خوب یه هفته دیگه سایتتونو نگه دارید حدود 2میلیون سود می کنید بعد سایتو رایگان بدید به من :دی اینجوری هم شما به پولتون می رسید هم یه ثوابی می کنید :دی

pouyam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اگر سایتتون هر 2,3روز حدود 300هزار تومن سود داره چرا میخواین بفروشینش ؟ یه کم غیر منطقی به نظر میاد
خوب یه هفته دیگه سایتتونو نگه دارید حدود 2میلیون سود می کنید بعد سایتو رایگان بدید به من :دی اینجوری هم شما به پولتون می رسید هم یه ثوابی می کنید :دی

خب غیر منطقی به نظر میاد ولی تنها منبع درآمد من این سایت نیست در ضمن پروژه های دیگری هم تو ذهنم دارم و فرصت سر و کله زدن با تعداد زیادی از افراد در روز رو ندارم پس می خوام بفروشمش
ثواب رو هستم ولی نه اینجوری تورو خدا از این نوع پیشنهادها ندهید این دهمین پیشنهاد این شکلیه

pouyam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه تضمینی داره که این درآمد ثابت باشه ؟

دلار شما از کجا تامین میشه ؟

سلام
دلارمون از درآمد اعضای سایتم از سایت های خارچی تضمین می شود
اگر فرد فعال باشد و محترمانه با افراد رفتار کند و سریعا امور مالی رو رسیدگی کند مطمینا درآمد ثابت خواهد بود
تضمینشم لینک حمایتی در سایت اصلیمه که حدود 300 نفر دلار باز حرفه ای داره که تا حالا 75 نفرشون از طریق این سایت کار کرده اند

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
ادرس سایت اصلیتون؟

ahmad26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرم حیفه سایت رو بفروشی اگر پورسانت خوبی بدهی حاضرم تا ماهیانه 7.5 میلیون تومان برایت بازاریابی کنم

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218
دوست عزیز پ.خ فرستادم..لطفا چک بفرمایید و در صورت صلاحدید جواب بدین..با تشکر و سپاس
موفق باشید

ahmad26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز کار من اصولا بازاریابی نیست ولی برای سایت هایی که سرشون به تنشون بیرزه و محصولات سودآور حاضرم بازاریابی کنم و در این زمینه خیلی تجربه دارم
پس عزیزانی که دنبال بازاریابی برای محصول یا سایت هستند اطلاعات کامل از جمله آدرس سایت یا نوع محصول و پورسانات مدنظرشون رو پخ کنند
با عرض معذرت از استارتر واسه این این پست رو زدم که 4 یا 5 نفر درخواست بازاریابی کرده بودند

pouyam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز اگر سایت تا فردا شب فروش نره نگهش می دارم در ضمن تمام کسانی که می خوان با سایت همکاری داشته باشند پورسانت مد نظرشون رو و اگر سابقه کار دارند اون رو هم پخ کنند تا در صورت نگهداری سایت همکاری داشته باشیم

pouyam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولا سایت در ستاد ساماندهی ثبت شده
ثانیا محال ممکنه فیلتر بشه
ثالثا جون دلار مجازی است نه کاغذی جرمی نداره
در ضمن اسکریپت سایت اصل یک سایته شما اسکریپت سایت رو گیر بیارید 2 دقیقه ای سایت رو می تونید آپ کنید در ضمن بالا رو بخون من اسکریپت رو جداگانه نمی فروشم حالا اگر کسی خرید دست خودشه اسکریپت رو بفروشه یا نه
منظورتون رو متوجه نشدم ولی غیر از اسکریپت دامین و هاست هم واگزار می شود
موفق باشید

vector2020

Registered User
لایک‌ها
67
این که به هیچ جا وصل نیست

چطوری شما ازش پول در میاری

اگر اینقدر در روز درامد خالص داره

من یک مقداری هم بیشتر از مقدار حاضرم بدم

چک میدم سر ماه بهت

تو یک ماه اگر جواب داد حالا نه این مقدار نصف این مقدار هم در اورد

ازت میگیرم

pouyam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این که به هیچ جا وصل نیست

چطوری شما ازش پول در میاری

اگر اینقدر در روز درامد خالص داره

من یک مقداری هم بیشتر از مقدار حاضرم بدم

چک میدم سر ماه بهت

تو یک ماه اگر جواب داد حالا نه این مقدار نصف این مقدار هم در اورد

ازت میگیرم

متاسفانه با چک و چک بازی رابطه خوبی ندارم و اصراری هم به اثبات سایتم ندارم و همونطوری که گفتم اگر تا امشب فروش نره سایت رو نگه می دارم
موفق باشید

ahmad26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من الان پول خرید کامل رو ندارم قسطی هم می فروشید؟اگر می فروشید شرایط رو بهم بگید
ممنون

ahmad26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پخ دادم لطفا جواب بدهید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا