• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت آموزش وردپرس رتبه 2500 ایران

m09135300031

Registered User
لایک‌ها
51
با سلام
سایت روناک وب که یک سایت قدیمی و با محتوای بسیار عالی در زمینه وردپرس هست رو میخواهیم بفروشیم
تو سایت دیدم سایتهای مشابه رو از 20 میلیون تا 30 میلیون تومان قیمت زدن
قیمت مد نظر بنده 13 میلیون میباشد
تقریبا روزانه حداقل یک سفارش طراحی سایت با وردپرس یا قالب در سایت ثبت میشه
پتانسیل خوبی برای فروش قالب داره که ما زیاد روش کار نکردیم
ronakweb.com
طراحی قالب وردپرس

parshost

Registered User
لایک‌ها
7
2.5 ملیون خریدارم
نظرتون عوض شد پیام بدید (اس ام اس یا تلگرام )
09376480330

m09135300031

Registered User
لایک‌ها
51
روزانه یا هر دو روز یکبار یک سفارش داره ولی همه در مورد طراحی سایت نیست
بعضی ها ادیت قالب میخان
بعضی ها افزونه خاصی میخان
اینا یه تعداد از درخواستهایی که تو سایت ثبت شده که ما به هیچ کدومشون نرسیدیم جواب بدیم چون کار تازه ای شروع کردیم

Message body

از: محسن مهری <[email protected]>
میزان بودجه:محدودیتی ندارم
نوع سفارش: طراحی سایت
شماره تماس:09153710876
متن پیام:
توضیحات:
https://ufile.io/05res
سایت نمونه:
https://www.ninispeech.com/wp-conte...ashboard-design-v1.2-for-PPT_patient-list.jpg
لطفا برای اطلاعات بیشتر و همکاری تماس بگیرین
--

از: رضا حسن لی <[email protected]>
میزان بودجه:زیر 100 هزار تومان
نوع سفارش: معمولی
شماره تماس:09359942160
متن پیام:
با سلام.یه کد ussd میخوام که نیازی به درگاه پرداخت نداره. در واقع با شمارهگیری کد وارد صفحای بشه که سه الی چهار محصول اونجا قرار داره وبا انتخاب یکی از اونها درخواست مشتری به ما ارسال میشه و بعد ما محصولی را که انتخاب کرده براش ارسال میکنیم

از: ناصر <[email protected]>
میزان بودجه:زیر 100 هزار تومان
نوع سفارش: ویرایش قالب
شماره تماس:09198955071
متن پیام:
سلام بنده این قالب را خریدم و انصافا قالب خوبیه
و یک سایت دیگه ای هم دارم میخواستم قسمت اسلایدر قالبتون را بهش اضافه کنم البته با کمی ویرایش فقط از نظر سئو مشکل دارم میخواستم ببینم چقدر هزینه انجام این کار میشه تا قالب را براتون ارسال کنم خودتون برام انجام بدید
(نمیخوام دو تا سایت از یک قالب استفاده کنه)

از: اسماعیل <[email protected]>
موضوع: قالب
شماره تماس: 09365425935
متن پیام:
سلام دوست عزیز لطفا بیاین رو تلگرام نیاز فوری به قالب وردپرس دارم

از: ناشناس <[email protected]>
میزان بودجه:100 هزار تا 200 هزار تومان
نوع سفارش: قالب وردپرس
شماره تماس:۰۹۱۹۷۶۰۳۰۵۳
متن پیام:
من هاستم رو تهیه کردم و حالا میخوام قالب مورد نظرم رو سفارش بدم. توضیحات رو می نویسم تا در صورت امکان همکاری شکل بگیره.
یک قالب داینامیک وردپرس
زمینه ی اصلی رنگ های سایت... مشکی قسمت پست ها یک درجه کمرنگ تر از مشکی نوعی خاکستری تیره که فقط در زمینه ی مشکی کمی تفاوتش حس بشه اما خیلی زیاد نه. مثل عکس زیر تقریبا رنگ زمینه و پست یکسان به نظر می رسند اما خط پست مشخصه.

از: محمد <[email protected]>
نوع سفارش:
شماره تماس:09131784593
متن پیام:
سلام خسته نباشید
من همیشه از سایت شما بازدید میکردم و همیشه از مطالبتون استفاده میکردم و به خودم میگفتم یه روزی اگه بخوام قالب طراحی کنم حتما به سایت شما سفارشش رو میدم یه قالب وردپرس میخاستم برام طراحی کنید میخاستم استعلام قیمت بگیرم از سایت خوب شما .
قالبی که مد نظر بنده هسته در عکس زیر حدودا گفتم باید چطوری باشه البته فقط منظورم رو از شالکه اصلیش رسوندم و شما صد در صد میتونید بیشتر کمکم کنید و گرافیک بهتری و حتی چیدمان بهتری برای بنده و سایت بنده در نظر بگیر این سایت یک سایت خبری برای طرافداری باشگاه استقلال می باشد و کاملا شخصی هسته و واقعا نمیتونم هزینه زیادی بابتش بکنم ممنون میشم قیمت طراحی رو برای بنده اعلام کنید ؟
قالب مد نظر
http://s8.picofile.com/file/8297155634/657489.jpg

از: مهدی صفری <[EMAIL][email protected][/EMAIL]>
نوع سفارش: تبدیل psd ب وردپرس
شماره تماس:09039685979
متن پیام:
سلام یه قالب پی اس دی کامل دارم میخوام طراحی بشه برای وردپرس .. جواب رو بهم ایمیل کنی
د

Message body

از: عماد <[EMAIL][email protected][/EMAIL]>
موضوع: طراحی فروشگاه فایل صوتی و موسیقی
شماره تماس: 9381847898
متن پیام:
سلام
من قصد دارم یک فروشگاه فروش فایل صوتی و موسیقی بی کلام راه اندازی کنم، بودجه من محدوده و به دنبال ارزانترین و بهترین راه برای شروع راه اندازی این فروشگاه هستم، این فروشگاه را با وردپرس، پرستاشاپ یا مجنتو راه اندازی کنم و یا به دنبال طراحی پلتفرم اختصاصی باشم؟
امنیت فایلها در کنار قیمت مناسب برای من خیلی مهمه و این رو هم میدونم که امینت به ارزونی بدست نمیاد اما چیزی که من میخوام این هست که با یک راه حل ساده مثلاً لینک دادن از گوگل درایو بشه امنیت فایلها رو تضیمن کرد تا لااقل یک هکر معمولی یا متوسط نتونه فایلها رو استخراج کنه. من میخوام در شروع کار با هزینه زیاد مواجه نشم تا در صورتی که تجارت به خوبی پیش نرفت سرمایه خودم رو به طور کامل از دست ندم.
آیا سیستمی برای رمزگذاری فایلها وجود داره، به نحوی که لینک فایل مثل سایتهای Zeppo.ir یا Filesell.ir و ... رمزگذاری بشه، امکان تعیین زمان برای دانلود فایل وجود داشته باشه یا فایلها رو به صورت خودکار فشرده و رمزگذاری کنه و بعد از دانلود فایل توسط کاربر رمز رو به ایمیل مشتری ارسال کنه و بعد از ارسال رمز اون رو برای مشتری جدید تغییر بده.
چون من در شروع کار هستم هزینه پایین، طراحی زیبا و واکنش گرا و امنیت بالا برای من خیلی مهمه. لطفاً من رو راهنمایی کنید که از چه نوع پلتفرمی برای اینکار استفاده کنم، طراحی پلتفرم اختصاصی و یا قالب اختصاصی برای CMS مثل سایت beeptunes.com یا navaar.ir چقدر میشه؟

اینا یه سری از سفارشات که برای ما ایمیل شده
یه زمانی که شماره تماس هم تو سایت بود ماهیانه 15 تا 20 تماس هم داشتیم ولی متاسفانه چون نمیرسیدیم شماره تماس رو برداشتیم و دیگه پیگیری نکردیم
در ضمن به کلیه سفارشات بالا جوابی داده نشده اینه که دوستان میتونن با شماره ها تماس بگیرن و پروژه ها رو بگیرن

m09135300031

Registered User
لایک‌ها
51
سلام
چی شد دوستان درخواست ها رو چک کردن؟؟

mohammadsaeed1

Registered User
لایک‌ها
152
با این اوضاع
قیمت مد نظرتون خیلی خیلی بالا هستش !

پیشنهادی که بالاتر یکی از دوستان دادن پیشنهاد بسیار مناسبیه !!!

m09135300031

Registered User
لایک‌ها
51
خلاصه بنده 13 میلیون فروشنده هستم
دوستان کسی خواست خبر بده
با تشکر

بالا