سلام دوستان بنده 5 روز پیش این سایت رو از کاربر aytayweb خریداری کردم , ولی متاسفانه بعد از پرداخت شدیدا پول نیاز شدم و مجبور شدم سایتی رو که 5 روزه خریدم رو بفروشم همونطور که دوستمون ذکر کردن سایت دارای درآمد هست و پتانسیل بالایی داره ؛ اگه پول داشتم نگهش میداشتم ولی مجبور شدم علارغم میلم بفروشمش ؛ قیمتی که از ایشون خریدم : 1 میلیون تومان بوده که به هیچ وجه پایین تر داده نمیشود.
متاسفانه تاپیک قبلی رو بدلیل عدم درج ادرس سایت حذف کردن
سایت پیسی نانو با شرایط زیر به فروش میرسه
سایت دارای دو بخش ابزار وب و بخش دیگه که سایت اصلی هستش برای دانلود اسکریپ و غیره هستش
سایت دارای قالب تمام اختصاصی سئو شده که بصورت اختصاصی برای پیسی نانو طراحی شه(یه قالب اختصاصیه دیگه بهتون اهدا میشه)
هاست دو گیگ سالیانه از میهن وب هاست به ارزش 60 تومن
هاست دانلود 10 گیگ ماهانه به ارزش 8 تومن(مخارج سایت فقط ماهانه هشت تومن پول هاست دانلود)
دارای پیح رنک دو
الکسای دوهزار ایران
حدود 400 بک لینک تو الکسا ثبت شده
درامد سایت :
ماهانه 300 تومن
اثبات درامد :
دو پست ثابت به ارش 100 تومن
دوتا بنر به ارزش 50 تومن
همین الان حدود 11 تا تبلیغ متنی هستش که هرکدوم رو 8 تومن اجاه میدیم(سفارش تبلیغ متنی بدلیل دارا بودن پیج رنک دو مشتری زیاده داره)
کافیه یکم برای تبلیغات بازاریابی کنین .
قدمت سایت نزدیک سه سال هستش
سایت هر روز بروز میشه و از اول هم بروز شده و میشه یعنی از اون سایت ها نیست که بگم اپ نشده و فلان و بهمان ... خیر سایت هر روز بروز میشه هر روز روبه پیشرفته
و اما ادرس سایت : pcnano .ir
دوستان در ضمن میتونم برای سایت اگه نویسنده خواستین خودم نویسندگی هم بکنم
دوستان اخرای ترمه مجبورم شهریه بدم بدجور نیاز فوری به پول دارم. بازم میگم سایت هر روز بروز میشه و سایت زنده و روبه پیرفت هستش.
قیمت خاصی مد نظرم نیست
اولویت با پیشنهاد های بالا هستش.پیشنهادهاتون رو بنویسین
ممنون