• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت بازی

amir_s1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
چهار ماهی میشه که یک سایت خبری برای بازی های رایانه ای زدم و در حال حاظر یک مشکل جدی برام پیش اومده و نمیتونم به سایت رسیدگی کنم.
یک کانال در آپارات با بیش از 300 ویدیو و نماشا هم برای سایت موجوده به همراه پیج فعال در فیسبوک و کلوب.
رتبه ی الکسای جهانی در حال حاظر تقریبا 190 هزار است و در ایران هم بین 4 و 5 هزار متغیره.
اگر کسی واقعا علاقه مند به گیمه و توانایی بر عهده گرفتن سایت رو داره اعلام کنه و اینو هم بگم چون مجبورم دارم درخواست فروش میدم چون جای پیشرفت سایت بسیار زیاده.
در حال حاظر قالب استفاده شده در سایت عمومیه ولی یک قالب تخصصی برای گیم هم موجوده که بسیار مطلوبه.
اطلاعات بیشتر برای خریدار واقعی ارسال میشه.لطفا اگر قصد خرید دارید در همین جا اعلام کنید.قیمت هم کاملا توافقیه!
لطفا اگر کسی خریداره طی همین یکی دو روز فورا خبر بده چون بعد اون دیگه سایت فروخته نخواهد شد.
قیمت هم 450 تومنه و باز هم بسیتگی به شرایط داره.
آدرس سایت : http://imdbgame.ir

Last edited:

koma0123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بی زحمت قیمت مورد نظر خودتون رو بگید

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
منبع خوب برای مطالب سراغ دارین؟؟
منابع مطالبی که زدین کجاها هستن؟

amir_s1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منبع خوب برای مطالب سراغ دارین؟؟
منابع مطالبی که زدین کجاها هستن؟
منابع زیادی برای گیم وجود داره که در صورت خرید خدمتتون عرض می کنم فقط باید زبانتون خوب باشه

rezabf1200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
چهار ماهی میشه که یک سایت خبری برای بازی های رایانه ای زدم و در حال حاظر یک مشکل جدی برام پیش اومده و نمیتونم به سایت رسیدگی کنم.
یک کانال در آپارات با بیش از 300 ویدیو و نماشا هم برای سایت موجوده به همراه پیج فعال در فیسبوک و کلوب.
رتبه ی الکسای جهانی در حال حاظر تقریبا 190 هزار است و در ایران هم بین 4 و 5 هزار متغیره.
اگر کسی واقعا علاقه مند به گیمه و توانایی بر عهده گرفتن سایت رو داره اعلام کنه و اینو هم بگم چون مجبورم دارم درخواست فروش میدم چون جای پیشرفت سایت بسیار زیاده.
در حال حاظر قالب استفاده شده در سایت عمومیه ولی یک قالب تخصصی برای گیم هم موجوده که بسیار مطلوبه.
اطلاعات بیشتر برای خریدار واقعی ارسال میشه.لطفا اگر قصد خرید دارید در همین جا اعلام کنید.قیمت هم کاملا توافقیه!
آدرس سایت : http://imdbgame.ir

لطفا اطلاعات بیشتری برام بفرستید به همراه قیمت.

amir_s1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پست به روز رسانی شد

neghab007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این سایت خریداری شد

بالا