با سلام من میخواستم یکی از سایت های رو که نمیتونم واقعا بهش برسم رو به فروش برسونم.
من توضیحاتی میدم اگر کسی سوال دیگه ای تو ذهنش داشت بپرسه پاسخ میدم.
آدرس:پرتال تفریحی یک قدمی
تعداد پست:1092
تعداد برچسب:7885
تعداد نظرات:1045
هاست:نت افراز الماس 2
هزینه ماهیانه:فقط هاست هست که اونم میتونم 3 ماه فرصت بدم تا رو هاست شخصی من الماس دو بمونه.
دامین:92 روز باقی مانده.
تاریخ ثبت: 25 فروردين،1390
تاریخ انقضا:25 فروردین,1393
الکسا:16 هزار ایران است.تعداد لینک از الکسا 122 عدد
مطالب:سایت تفریحی هست اما بیشتر مطالب به صورت نیمه اختصاصی هستند که از پاندای گوگل و اسپم سایت در امان باشه
امارگیر سایت:سایت در حال حاضر آمارگیر نداره و امروز گذاشتم که دو هفته پیش حدودا 800 ایپی بود که +400 تاش از گوگل بود.
درآمد:روزی 1000 تومان از مای پاپ آپ داره ماهی 30 تومان تقریبا و پاپ آپ دومش رو برای یکی از دوستان عضو گیری میکنم تقریبا ماهی 30 تومان هم اون داره که من حداقل رو میگم.
تا اینجا ماهی 60 از پاپ آپ.
چون من چند تا سایت دارم فرصت نمیکردم بنر و ... بزارم تا شاید محصول بفروشه شاید نفروشه.فقط از پاپ آپ.
در مورد قیمت: به پیشنهاد شما دوستان احترام میزارم.تا شما پیشنهاد دهید به بالاترین قیمت به فروش میرسه.
با تشکر.
من توضیحاتی میدم اگر کسی سوال دیگه ای تو ذهنش داشت بپرسه پاسخ میدم.
آدرس:پرتال تفریحی یک قدمی
تعداد پست:1092
تعداد برچسب:7885
تعداد نظرات:1045
هاست:نت افراز الماس 2
هزینه ماهیانه:فقط هاست هست که اونم میتونم 3 ماه فرصت بدم تا رو هاست شخصی من الماس دو بمونه.
دامین:92 روز باقی مانده.
تاریخ ثبت: 25 فروردين،1390
تاریخ انقضا:25 فروردین,1393
الکسا:16 هزار ایران است.تعداد لینک از الکسا 122 عدد
مطالب:سایت تفریحی هست اما بیشتر مطالب به صورت نیمه اختصاصی هستند که از پاندای گوگل و اسپم سایت در امان باشه
امارگیر سایت:سایت در حال حاضر آمارگیر نداره و امروز گذاشتم که دو هفته پیش حدودا 800 ایپی بود که +400 تاش از گوگل بود.
درآمد:روزی 1000 تومان از مای پاپ آپ داره ماهی 30 تومان تقریبا و پاپ آپ دومش رو برای یکی از دوستان عضو گیری میکنم تقریبا ماهی 30 تومان هم اون داره که من حداقل رو میگم.
تا اینجا ماهی 60 از پاپ آپ.
چون من چند تا سایت دارم فرصت نمیکردم بنر و ... بزارم تا شاید محصول بفروشه شاید نفروشه.فقط از پاپ آپ.
در مورد قیمت: به پیشنهاد شما دوستان احترام میزارم.تا شما پیشنهاد دهید به بالاترین قیمت به فروش میرسه.
با تشکر.