• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت تازه طراحی شده با اینده و درامد خوب

javadr4

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اسکریپت نرخ ارز , قیمت طلا و سکه , آهن آلات , موبایل , خودرو - پیشرو قیمت تازه طراحیش کامل شده
همه قیمتها تو این سایت از منبع موثق گرفته میشه مثلا قیمت طلا و سکه و ارز از بانک مرکزی گرفته شده
برای قیمت پیام بدید
ادرس سایت شرکت ما:www.pishroanformatic.com
اسکریپت فروشی:www.pishroprice.ir
همچنین کلیه خدمات سایت مثل طراحی انواع قالب و اسکریپت و سایت و لوگو و بنر و ....
id yahoo;[email protected]

Last edited:

yavari2010

Registered User
لایک‌ها
7
قیمت بالاست
آمار بازدیدش چقدره
این سایت روی کلمات کلیدی گوگل بالا نمیاد

javadr4

Registered User
لایک‌ها
0
قیمت بالاست
آمار بازدیدش چقدره
این سایت روی کلمات کلیدی گوگل بالا نمیاد
سئو هنوز در حال حاظر روش انجام نشده این سایت فروشی نیست بلکه اسکریپتش فروشیه
بعد از چند ماه همین سایت میاد اول گوگل
اگه نمونه کار سئو شده میخواین نمونش سایت خودمون که پیشروانفورماتیک هست با کلمه پشتیبانی سایت یا با زدن چاپ سیدی اولین سایت چاپ DVD , CD چاپ سی دی , چاپ دی وی دی , چاپ یا با زدن کلمه فروش کاغذ سایت http://www.44000505.com بالا میاد

Last edited:

yavari2010

Registered User
لایک‌ها
7
یعنی این سایت دست ماهم بیاد به همین شکل اتومات خودش همه قیمت هارو به روز میکنه و اینکه الان مگه این سایت خودتون نیست ولی بلالا نیست در گوگل؟لطفا پخ بدید جواب رو

javadr4

Registered User
لایک‌ها
0
سایت خوبیه . در واقع پوسته و قالب خیلی خوبی داره . جدای از دامین خود این اسکریپت رو چند می فروشید ؟ از چه سیستمی استفاده کردید ؟
شما لطف دارید دامین رو که نمیفروشیم فقط قصد فروش اسکریپت رو داریم باور کنید 2 ماه روش کار شده 600 هزار تومان با تخفیف

شما لطف دارید دامین رو که نمیفروشیم فقط قصد فروش اسکریپت رو داریم باور کنید 2 ماه روش کار شده 600 هزار تومان با تخفیف
با php کاملا اختصاصی نوشته شده

Last edited:

javadr4

Registered User
لایک‌ها
0
up........

Last edited:

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
توی سایت پیشروانفرماتیک من برنامه شما رو ندیدم !!
کاملا اتوماتیکه؟،بعضی از قسمت های سایت آپدیت نمیشه
اگر از سایت پیشروانفرماتیک قرارداد رسمی برای برنامه و پشتیبانیش بسته میشه ارزش داره

javadr4

Registered User
لایک‌ها
0
شما بزنگ فردا به شرکت بگو مسول فروش اسکریپت کیه!
در ضمن بله اگر بخواین قرارداد میبندیم
کل سایتم مگه میشه اتوماتیک بشه؟اونوقت همه یه سایت میگیرن دستشون قیمتهامون از منابع موثق بانک مرکزی بقیه رو خودتون باید وارد کنید روزی 2 ساعات زمان میره خیلی بشه

Last edited:

javadr4

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان همونجور که ملاحظه میفرمایید یوزر sherizk به دلیل اینکه به شرکت بزرگ پیشروانفورماتیک تهمت زده بودند توسط مدیر کاربلد ban شدند
ایشالله از این به بعد همه دوستان سرشون تو کار خودشون باشه و به هیچ کسی تهمت بی جا نزنند.

Last edited:

javadr4

Registered User
لایک‌ها
0
uppppppp

اپپپپپپپپپ

Last edited:

TurboIrHosting

Registered User
لایک‌ها
13
Warning: DOMDocument::load() [domdocument.load]: Document is empty in http://www.cbi.ir/NonRefExRatesRss.aspx, line: 1 in /home/price/public_html/index.php on line 270

Warning: DOMDocument::load() [domdocument.load]: Start tag expected, '<' not found in http://www.cbi.ir/NonRefExRatesRss.aspx, line: 1 in /home/price/public_html/index.php on line 270

Warning: DOMDocument::load() [domdocument.load]: Document is empty in http://www.cbi.ir/ExRatesRss.aspx, line: 1 in /home/price/public_html/index.php on line 291

Warning: DOMDocument::load() [domdocument.load]: Start tag expected, '<' not found in http://www.cbi.ir/ExRatesRss.aspx, line: 1 in /home/price/public_html/index.php on line 291
این همون اسکریپت 700 تومنیست ؟

1O1

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزیز،نمیخوام خرده بگیرم ولی این سیستم طوری که من چک کردم اکث جاهاش فریم هستش،حتی آدرس عکس های نمودار هارم چک کنید میبینید که از کجاست!(این بعضی موقع ها خوب نیست،مثل همین الان که مثلا یک قسمت از وب که سرور قسمت فریم شده پریده،اینم پریده (اکسسش قطع شده)؛ ضمن اینکه خود وب شرکت هم نمونه کارهارو چک کردم اکثرا جوملا و کامپوننت هستش تا کد زنی اختصاصی(البته این ایراد نیست زیاد)،قسمت وی اچ ام سی هم یه قسمتش باگ داره؛نمیگم من یا بقیه بی ایرادیم،ولی جائی که میگه سایت مقام معظم *****(مدظله) و آقای قالیاف(هواداران) جزء نمونه کاراشه(اولیشو البته تو سایت ندیدم) باید ب نظرم بهتر از اینها عمل کنه؛حالا هرچند که تحت شرکت یا هر مجموعه ای ک کار صورت بگیره.( من خودم هیچ ادعای بزرگی ندارم و هرچیزی هم که بگم در حد و توان خودم میگم و مشتری هم مختاره که قبول کنه یا نه).
امیدوارم به حساب خرده گیری یا ایجاد تنش نزارین این صحبت هارو؛ولی خب چیزی بود که از نظر من ب عنوان ی عضو کوچیک باید گفته میشد.
همگی موفق و سلامت باشید.

javadr4

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز،نمیخوام خرده بگیرم ولی این سیستم طوری که من چک کردم اکث جاهاش فریم هستش،حتی آدرس عکس های نمودار هارم چک کنید میبینید که از کجاست!(این بعضی موقع ها خوب نیست،مثل همین الان که مثلا یک قسمت از وب که سرور قسمت فریم شده پریده،اینم پریده (اکسسش قطع شده)؛ ضمن اینکه خود وب شرکت هم نمونه کارهارو چک کردم اکثرا جوملا و کامپوننت هستش تا کد زنی اختصاصی(البته این ایراد نیست زیاد)،قسمت وی اچ ام سی هم یه قسمتش باگ داره؛نمیگم من یا بقیه بی ایرادیم،ولی جائی که میگه سایت مقام معظم *****(مدظله) و آقای قالیاف(هواداران) جزء نمونه کاراشه(اولیشو البته تو سایت ندیدم) باید ب نظرم بهتر از اینها عمل کنه؛حالا هرچند که تحت شرکت یا هر مجموعه ای ک کار صورت بگیره.( من خودم هیچ ادعای بزرگی ندارم و هرچیزی هم که بگم در حد و توان خودم میگم و مشتری هم مختاره که قبول کنه یا نه).
امیدوارم به حساب خرده گیری یا ایجاد تنش نزارین این صحبت هارو؛ولی خب چیزی بود که از نظر من ب عنوان ی عضو کوچیک باید گفته میشد.
همگی موفق و سلامت باشید.
عزیزه من قیمت وقتی از بانک مرکزی میاد وقتی اون میخواد به روز کنه مال ما هم میپره دیگه چه حرفیه!

1O1

Registered User
لایک‌ها
9
عزیزه من قیمت وقتی از بانک مرکزی میاد وقتی اون میخواد به روز کنه مال ما هم میپره دیگه چه حرفیه!
من منظورم بانک مرکزی نبود :) خواستی چند تا فریم و ... ک از وب هایی ک استفاده شده رو میگم :)

بالا