• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت دانلود فیلم با امکانات اختصاصی

eshghemani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام و احترام

بنده سایت دانلود فیلم و سریال دارم که البته این سایت تا سال 2013 آپ بوده و در زمان رشد سایت روزی +5000 ورودی گوگل داشته که درآمد روزانه ی آن موقع +300000 تومان بوده که البته در حال حاضر چون سایت دانلود فیلم رایگان خیلی خیلی کم هستش اگر هم باشه قوی نیست درآمد وی آی پی به شدت بالا رفته و یکی از دوستانم روزی +یک میلیون درآمد دارند (اسم سایتش رو نمی تونم بیارم) البته توجه داشته باشید این سایت در حال حاضر درآمدی نداره چون تازه بکاپ رو آوردیم بالا و هنوز بازدید نگرفته اما متاسفانه وقت برای مدیریت نداریم دلیل اینکه سال 2013 سایت رو بستیم هم همین بود و درواقع فقط برای سرگرمی این سایت رو زدیم
از امکانات سایت:
1- سایت با قالب اختصاصی و کاملا برای سایت دانلود فیلم طراحی شده به طوری که پست ارسال کردن بسیار سریع و راحت می باشد به دلیل برنامه نویسی اختصاصی در ادمین
2- دارای 2132 تا پست فیلم (لینک ها همگی سالم و حتا عکس ها و اسکرین شات ها همگی سالم هستند)
3- بیش از 170 تا سریال (همگی سالم و مرتب )
4- مدیریت محتوا دروپال هستش (اگر در سایت هاست ایران هم بروید اونجا هم توضیح دادند که سئوی دروپال فوق العاده هستش و همچنین به دلیل بهینه بودن از منابع سرور خیلی کم استفاده میکنه ولی باور کنید اگر همین سایت وردپرس باشه باید ماهی 800 تا 900 فقط پول سرور میزبانی بدید چون وردپرس از منابع خیلی استفاده می کنه)
5- محیط ساده ولی جذاب و بسیار کاربر پسند بوده و قالب بسیار ساده و سبک طراحی شده به همین جهت لود صفحه بسیار بالاست
6- با توجه به اینکه موارد اخلاقی در سایت رعایت شده تا کنون آدرس مسدود نشده و اگر به همین صورت ادامه پیدا کند مسدود نخواهد شد
7- بیش از 25 هزار عضو دارد
8- و ...
آدرس سایت www.BiaFilm.Net

Kandi

Registered User
لایک‌ها
110
درامد +اطلاعات تکمیلی و قیمت پایه لطفا پ.خ کنید

ho3ein-7

Registered User
لایک‌ها
25
یه قیمت پایه میزاشتید بهتر بود...

Kandi

Registered User
لایک‌ها
110
شرمنده ولی یه سوال ؟!

اطلاعات تکمیلی منظورتون چیه ؟ بنده تاپیک رو کامل خوندم چیزی نمونده بود !
شما وکیل مدافع مردمی؟
قیمت سایت رو میبینید شما؟؟
هزینه های سایت؟
تعداد سرور و ....
اشاره دقیق هم به درامد نشده

اینا جز قوانین انجمن هست

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
کی گفته سایت وردپرسی با 5000 هزار تا آی پی سرور 800 900 هزار تومنی میخواد؟
به نظر من اینکه شما بیای به خاطر سیستم مدیریت محتوایی که رو سایتته و کسی زیر بارش نمیره وردپرس رو ریز سوال ببری و یه عده رو گمراه کنی اصلا کار درستی نیست
شما همین سایتتو تبدیل کن به WP من رو یه هاست 10 تومنی برات با سرعت نور میارمش بالا

Last edited:

sam.

Registered User
لایک‌ها
11
قیمت + توزیحات تکمیلی ....

eshghemani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام و احترام
دوستان عزیز با توجه به صحبت های من در مورد وردپرس ظاهرا بعضی از دوستان اعتراض کردند باید بگم بنده خودم شخصا طرفدار وردپرس هستم و با توجه به تجربه ای که با وردپرس داشتم بیانات رو عرض کردم ضمن اینکه وردپرس از لحاظ امکانات و راحتی سرآمد هست اما این واقعیت رو که از منابع سرور بسیار بیشتر از سایر مدیریت محتواها از جمله دروپال و جوملا و حتا نیوک استفاده می کنه تغییر نمیده و حتا آن زمانی که سایت دانلود فیلم ال فیلم دست یکی از دوستان بنده بود واقعا ایشون کلافه شده بودند چون بازدید زیاد بود و حتا خودم شخصا یک ابر سرور گرفتم که کارشان راحت شد و شما در این لینک می تونید بخش مزایا و معایب رو بخونید که چقدر وردپرس از منابع مصرف میکنه http://design.hostiran.net/کدام-سیستم-مدیریت-محتوا-مناسب-شما-است؟/
حتما دوستان قدیمی تر بنده رو می شناسند مدیر سایت فیلمها بودم که خود وردپرس بود و واقعا اذیت شدم
در خصوص هزینه ها باید عرض کنم دو تا سرور اختصاصی بسیار عالی داریم که با توجه به کانفیگ عالی سرور هزینه ها بالای 1 میلیون در ماه می باشد اما چون بنده مشتری 10 ساله هتزنر هستم دیتاسنتر دو سرور اختصاصی رو با ماهی 500 هزار تومان برای بنده کانفیگ کردند که از این جهت سود زیادی می کنید سرور دانلود core i7 هست با 32 گیگ رم و یک هارد 128 گیگ SSD به همراه 6 ترا هارد دیگر برای فایل ها این سرور رو بهتون میدم با ماهی 290 هزار تومان!!!!!!!! (البته شما با هتنزنر طرف هستید) ولی سرور میزبانی رو نمی تونم بهتون بدم به دلایل شخصی پس خودتون برای میزبانی باید یه سرور تهیه کنید پیشنهاد من یک وی پی اس هستش (برای شروع جواب خواهد داد)
پس هزینه ها فقط 290 هزار تومان در ماه هستش که اگه زرنگ باشید زود سایت رو بیارید بالا که واقعا سود می کنید و نوش جونتون :)
دوستان باور بفرمائید اون وقت و انرژی که روی این سایت گذاشته شده هیچ وقت با پول جبران نمیشه و فقط 3 میلیون خرج طراحی و برنامه نویسی سایت شده البته چند سال پیش!
اما در حال حاضر با قیمت پایه 2 میلیون شروع می کنیم.

eshghemani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من اینکه شما بیای به خاطر سیستم مدیریت محتوایی که رو سایتته و کسی زیر بارش نمیره وردپرس رو ریز سوال ببری و یه عده رو گمراه کنی اصلا کار درستی نیست
شما همین سایتتو تبدیل کن به WP من رو یه هاست 10 تومنی برات با سرعت نور میارمش بالا
دوست عزیز +5000 آی پی ورودی گوگل فقط عرض کردم نه کل بازدید سایت.

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
دوست عزیز +5000 آی پی ورودی گوگل فقط عرض کردم نه کل بازدید سایت.
تو اینکه وردپرس پر مصرفه هیچ شکی نیست
ولی خب همون وردپرس رو میشه جوری بهینه کرد که مصرف خیلی خیلی پایینی داشته باشه
اون سایتی هم شما میگی 100 درصد بهینه نبوده وگرنه نیازی به خرید ابر سرور برای یه سایت معمولی نیست
همین الان توی انجمن سایت های موزیک و فیلم زیادی هستن که با یه هاست 20 30 تومنی دارن روزانه 30 40 هزار نفر رو پوشش میدن

Last edited:

vahidz771

Registered User
لایک‌ها
15
شما فارسیتو خوب کن ! نظر دادن پیشکش !!!
عزیزم زیر نظر هست !!! ریز نظر نیست :))
موفق باشید

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
شما فارسیتو خوب کن ! نظر دادن پیشکش !!!
عزیزم زیر نظر هست !!! ریز نظر نیست :))
موفق باشید
شما هم اول برو یه عینک بخر بعد بیا تو انجمن نظر بده :general607:
واقعا شما تو متن پست من زیر نظر میبینی؟؟؟

vahidz771

Registered User
لایک‌ها
15

vahidz771

Registered User
لایک‌ها
15
شما هم اول برو یه عینک بخر بعد بیا تو انجمن نظر بده :general607:
واقعا شما تو متن پست من زیر نظر میبینی؟؟؟
کسی زیر بارش نمیره وردپرس رو ریز سوال ببری
داداش برو اینو ببین :)) بعد بیا بگو عینک بخر : خوشبختانه عینکی نیستم :p

ir2melodi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قیمت و شماره تماس لطفا پ.خ کنید

eshghemani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

انجام شد

بالا