• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت ساز حرفه ای با تمام امکانات

star900

Registered User
لایک‌ها
36
با سلام
دوستان سایت نور بلاگ به صورت کامل واگذار خواهد شد قیمت هم کاهش یافت فقط 800 هزار تومان بهتیرن فرصت می باشد برای کسانی که میخوان یک سایت ساز یا وبلاگ دهی کامل و حرفه ای داشته باشند.
1. قالب اختصاصی
2. بنر فلش حرفه ای 2 عدد
3. بنر گیف 4 عدد
4. لگوی اختصاصی
5. دامنه کام زیبا و با قابلیت برند شدن
7 .هاست پرسرعت ssd حرفه ای یک ساله
و...
سایت تا یک سال هیچ هزینه ای نداره
آدرس : www.noorblog.com
توضیحات کامل و امکانات اسکریپت : http://www.scriptbuy.ir/اسکريپت-سایت-ساز-حرفه-ای-رزبلاگ/
قیمت : 800 هزار تومان با تمامی امکانات
تلفن تماس : 09359067792
آیدی : scriptbuy
سئوالی بود در خدمتتون هستم.

Rocks

Registered User
لایک‌ها
6
چه مدت راه اندازی شده ؟
چند وبلاگ فعال یا اکتیو داره ؟
باگ نداره و چه زمانتی میدید سیستمتون مشکل درست نکنه ؟ اسکریپت نال شده ست ؟ قبلا همین سیستمو از یک آدم ... گرفتیم خیلی گرفتاری کشیدیم یا یکی از دوستان ایشونهم خیی راحت گوشی و جواب نمیداد
و اینکه با توجه به زحمتی که کشیده اید چرا برای فروش گذاشتید ؟
لطفا این سوالاتو جواب بدید

star900

Registered User
لایک‌ها
36
چه مدت راه اندازی شده ؟
چند وبلاگ فعال یا اکتیو داره ؟
باگ نداره و چه زمانتی میدید سیستمتون مشکل درست نکنه ؟ اسکریپت نال شده ست ؟ قبلا همین سیستمو از یک آدم ... گرفتیم خیلی گرفتاری کشیدیم یا یکی از دوستان ایشونهم خیی راحت گوشی و جواب نمیداد
و اینکه با توجه به زحمتی که کشیده اید چرا برای فروش گذاشتید ؟
لطفا این سوالاتو جواب بدید
با سلام
دوسته عزیز مطمئنی همین اسکریپت مارو خریداری کردید؟؟ فقط ما اینو داریم!!
دوسته عزیز سایتم اگه رتبه و کاربر زیاد داشت و جایگاه خوبی به این قیمت نمیفروختم !! حداقل بالا 5 میلیون این خدمت شما
من رنک و رتبه و کاربر نمیفروشم من سیستم کامل با اسکریپت میفروشم
و برای این من میفروشم چون کار بنده به قولی ساخت و ساز هست این سیستم هم نیاز به تبلیغات داره تا خوب جا بیفته که من زیاد وقت برای تبلیغ و رسیدیگی را ندارم.
هیچی سیستمی نمیتونه این ادعارو داشته باشه که بدونه نقص هست منتها بنده تا جایی که تونستم مشکلات رو برطرف کردم سیستم هم که در دست رس هست خودتون خوب برسی بفرمایید.
3 ماهه بالا اومده و از همون ماه اول یک بار هم به پنل ادمینش سر نزدم !! حدود 50 تا قالب وبلاگ ها هست که باید اضافه کنید 80 درصد هم با قالبهای رزبلاگ هماهنگی داره تمام امکانات رزبلاگ هم میشه گفت داره !
بازم سئوالی هست بنده در خدمتم

Rocks

Registered User
لایک‌ها
6
بله همین سیستم بود اینو مطمئنم چون خیلی سرو کله زدم باهاش
ولی در مورده فرمایش شما " تا جایی که تونستم مشکلاتشو رفع کردم " آخه خودتون بودید قبول میکردید برای سیستمی که قراره در آینده شاید مشکل پیدا کنه هزینه و وقت لعنتی صرف کنید
ببینید فقط هزینه این سیستم نیست و خودتون میدونید خیلی بیشتر از اینها باید برای تبلیغات هزینه بشه

star900

Registered User
لایک‌ها
36
بله همین سیستم بود اینو مطمئنم چون خیلی سرو کله زدم باهاش
ولی در مورده فرمایش شما " تا جایی که تونستم مشکلاتشو رفع کردم " آخه خودتون بودید قبول میکردید برای سیستمی که قراره در آینده شاید مشکل پیدا کنه هزینه و وقت لعنتی صرف کنید
ببینید فقط هزینه این سیستم نیست و خودتون میدونید خیلی بیشتر از اینها باید برای تبلیغات هزینه بشه
از اسکریپتتون لطفا دمو بزارید هم دوستان و هم ما ببینیم لطفا
من نمیدونم قراره چه مشکلی پیش بیاد؟؟ لطفا مشکلات احتمالی رو بفرمایید تا ما هم بدونیم
بله تبلیغات میخواد هر سایت و سیستمی تبلیغات میخواد تا کارش بگیره

بالا