• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

* فروش سایت فروشگاه،آگهی زیر قیمت اسکریپت اصلی * یک فرصت عالی

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
سلام
اینم یکی دیگه از سایت هام که میخوام بفروشم به همون دلیلی که توی پست قبلیم گفتم:(
اسکریپت سایت آگهی هست که خیلی درآمد خوبی داره اگر کسی وقت بذاره ...
قیمت اسکریپت اصلیش چون از سایت ظابط هست و واقعا امکانات تک و حرفه ای داره 200 تومن هست و این سایت تازه ثبت شده یعنی سایت ارزش 200 تومن رو داره
ولی من زیر این قیمت میدم مثل این میمونه که سایت رو توی ظابط با این قیمت ثبت کردیدچون تازه ثبت شده میخوام سریع فروش بره
قالبش رایگانه (4تا) ----- رنک دومین 2 هست پس واقعا عالیه برای کار آگهی ----- چون تازه ثبت شده درآمد آنچنان نداشته فقط یک آگهی توی 2 روز اینم میتونه آمار خوبی باشه:D

قیمت اسکریپت اصلی : تمام امکانات رو داره
قیمت پایه:100 هزار تومن دقیقا نصف قیمت اسکریپت

به خریدار واقعی آدرس سایت پ.خ میشه
فرصت خوبیه برای کسی که میخواد وقت بذاره و درآمد خوب داشته باشه چون اگه وقت بذارید خیلی سریع 100 تومنی که پول دادید برمیگرده برای همین هست که قیمت اسکریپت بالاست
راستی یادم رفت بگم هاست برای خوده ظابط هست و دیگه نگرانی هاستو ندارید و اکانت ها یکساله ثبت میشه
مدیریت فروشگاه خیلی آسونه فارسی همراه با راهنما و تعیین نرخ مخصوص هر قسمت رو میتونید راحت میتونید انجام بدید

اسپم ممنوع ! فقط قیمت بدید

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
اسکریپت رو به تنهایی میفروشید؟

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
ادرس سایت رو اگه میشه پ.خ کنید تا ببینم بازدید روزانش چقدر هستش؟
چرا واسه خودت نگه نمیداری؟
اسپم نبود که؟؟!!

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
ادرس سایت رو اگه میشه پ.خ کنید تا ببینم بازدید روزانش چقدر هستش؟
چرا واسه خودت نگه نمیداری؟
اسپم نبود که؟؟!!

نه مشکلی نیست
اگه دقت کرده باشید توی پست های این بخش بازارچه من چندتا سایتم رو دارم به علت کنکوری که دارم میفروشم

fa_herman

Registered User
لایک‌ها
33
لطفا آدرس سایت رو برام ارسال کنید

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
چند ماه هست راه اندازی شده؟ براش تبلیغ هم شده؟ سالیانه برای اسکریپت هم باید هزینه کرد؟ بازدید از گوگل چقدر داره؟ پنلهای هاست ضابط رو دیدم همه پنلها هم میزان فضا هم پهنای باندش بالا میره بیشتر مواقع بازدید که بالا میره فقط نیاز به پهنای باند هست نه افزایش فضای هاست ضابط این امکان رو داره یا زوری باید پنلهای تعریف شده رو بخریم؟ چون تعاریف خوبی از ضابط نشنیدم این سوالات رو میپرسم

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
چند ماه هست راه اندازی شده؟ براش تبلیغ هم شده؟ سالیانه برای اسکریپت هم باید هزینه کرد؟ بازدید از گوگل چقدر داره؟ پنلهای هاست ضابط رو دیدم همه پنلها هم میزان فضا هم پهنای باندش بالا میره بیشتر مواقع بازدید که بالا میره فقط نیاز به پهنای باند هست نه افزایش فضای هاست ضابط این امکان رو داره یا زوری باید پنلهای تعریف شده رو بخریم؟ چون تعاریف خوبی از ضابط نشنیدم این سوالات رو میپرسم

سیستم ظابط درسته اسکریپت ها رو تحت هاست خودشون میفروشن اما چون سیستم آگهی هست امنیت بالایی رو برای مشتریاشون فراهم میکنن سئو سایت هاشونو واقعا عالی میدن و یه محیط امن برای کاربرها فراهم میکنن مهمتر از اون پشتیبانیشون هست که هر مشکلی برات پیش اومد سریع میتونی برطرفش کنی و اگر سیستمت پیشرفت خوبی داشت جوایزی هم از خود سیستم دریافت میکنی به نظر من چندوقت دیگه ظابط خیلی معروفتر و قدرتمند تر میشه و اسکریپتش خیلی پیشرفته تر خواهد شد
1-2 ماه - تبلیغش رو توی سایت خودم رایگان میذازم هرکس خرید - پ ن پ :دی البته پول هاستش هست اینو توی خود سایت نوشته خودتون میتونید ببینید -تقزیبا کل بازدیدش فعلا از گوگل هست - این پنل ورژن آخر و کاملش هست - بازم سوالی بود در خدمتم

samansalari

Registered User
لایک‌ها
60
آقا ما خریدار واقعی نیستیم..
ولی آدرس رو بده ببینیم چطوریاست...

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
واقعا تعجب میکنم... چطوری کسی حاضر میشه با شرایط زیر از ضابط این اسکریپت رو بخره....
مخصوصا اون bold شده ها

خیلی ها هستن بخاطر پشتیبانی ،امنیت و راحتی کار و سئو و ...... از ظابط سیستم میگیرن ضمنا سیستم های اسکریپت ظابط شخصی خود ایشونه و واقعا شرایطش عالیه
من نه کاره ی ظابط هستم نه براش کار میکنم این چیزیه که خودم دیدم و تجربه کردم و شما اگر تجربه دارید رو کنید
ضمنا شما اگه خیلی شخص درستی هستید اسپم نمیفرستادید خجالت داره مردم خودشون چشم دارن سایت ظابط رو گذاشتم توی پست اول

سایت ضابط

Last edited:

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
آقا ما خریدار واقعی نیستیم..

ولی آدرس رو بده ببینیم چطوریاست...

به خریدار واقعی آدرس سایت پ.خ میشه
شرمنده اگر خواستید ببینید چطوریاست برید و دموی خود سایت ظابط رو ببینید
سیستمش جامع و خوبه قسمت های مختلف طبقه بندی شده فروش اینترنتی،ماشین ،مسکن ،لینک،لینک باکس اختصاصی،بنری ،ویژه و... هرکدومو دوباره میشه طبقه بندی کرد ستاره دار کردن ،پیوست عکس و..... بعضیا سیستمو میگن شما با سیستمش کار کن میفهمی دلیل این شرایط ثبت سایت توی ظابط چیه .....

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
بروز رسانی = آدرس adsite.ir

بالا