دوستان بنده صاحب سورس یک نرم افزار آموزشی مولتی مدیا ( آموزش گیتار ) هستم که نزدیک به 5 سال پیش با زحمت زیاد تولید شده و طی دو سال فروش محصول سود خوبی هم داشته و طی مدت فروش به دلیل قفل نرم افزاری خوبی که داشت هیچگونه کپی برداری از این نرم افزار صورت نگرفته و در حال حاضر هم مشابه این نرم افزار با محتویاتی که داره یافت نمیشه ( میتونید سرچ کنید ). بعد از مدتی دوباره تصمیم به فروشش کردم و وب سایتش رو دوباره راه اندازی کردم با ایده های جدید و مشغول کار روش هستم منتها به دلیل نیاز مالی تصمیم گرفتم تاپیکش کنم و اگر کسی خواست و به توافق رسیدیم سورس نرم افزار + سایت رو بهش واگذار کنم. در غیر اینصورت روش کارمو ادامه میدم.
دیگر اطلاعات:
- سایت تازه تاسیس هست کمتر از 20 روز
- قیمت نرم افزار رو هنوز مشخص نکردم ( قبلا با قیمت 5 هزار تومن فروخته میشده که اشتباه بزرگی بوده ! چون مشتریاش ثابت کرد که خاص هست و حاضرن مبالغ بیشتری براش بپردازن ) قیمتی که الان براش میخوام در نظر بگیرم بین 30تا 40 هزار تومن هست که در ماه اگر زیر 10 عدد هم بفروشید ماهیانه سود خوبی خواهد داشت .
- هنوز در سایت های تبلیغاتی و همکاری در فروش تبلیغاتش هست و پخش شده
- هزینه ساخت نرم افزار که شامل جمع آوری مطالب ، برنامه نویسی ، طراحی ، تایپ و ... بوده در حدود 3 میلیون تومان در زمان خودش بوده
- قیمت پایه هم 3 میلیون تومان قرار دادم
آدرس سایت هم : اینجا هست
دیگر اطلاعات:
- سایت تازه تاسیس هست کمتر از 20 روز
- قیمت نرم افزار رو هنوز مشخص نکردم ( قبلا با قیمت 5 هزار تومن فروخته میشده که اشتباه بزرگی بوده ! چون مشتریاش ثابت کرد که خاص هست و حاضرن مبالغ بیشتری براش بپردازن ) قیمتی که الان براش میخوام در نظر بگیرم بین 30تا 40 هزار تومن هست که در ماه اگر زیر 10 عدد هم بفروشید ماهیانه سود خوبی خواهد داشت .
- هنوز در سایت های تبلیغاتی و همکاری در فروش تبلیغاتش هست و پخش شده
- هزینه ساخت نرم افزار که شامل جمع آوری مطالب ، برنامه نویسی ، طراحی ، تایپ و ... بوده در حدود 3 میلیون تومان در زمان خودش بوده
- قیمت پایه هم 3 میلیون تومان قرار دادم
آدرس سایت هم : اینجا هست