سلام، سایت فیلم و سریال با ورودی گوگل بالا و فروش روزانه بین 60 - 100 هزارتومان بفروش می رسد.(فروش دربرخی روز ها حتی به 140 هزارتومان هم رسیده و اندکی فراتر رفته ولی درحال حاضر به علت تغییر قالب کمی افت داشته)
به علت فروخته شدن سایت ادرس رو حذف کردم
نداشتن وقت کافی برای بروز کردن سایت
و همچنین احتمال رفتن به خدمت مقدس سربازی به علت پایان تحصیلات
نیاز فوری به پول برای ایجاد کسب و کار جدید
توضیحات تکمیلی:
سایت دارای بازدید بر اساس histats متوسط بین 4500 تا 5500 ای پی و حدود 9500 تا 12000 بازدید و وردی گوگل بالای 3000 نفر روزانه می باشد
سایت دارای نزدیک به 1170 کاربر وی ای پی هستش قیمت وی ای پی یک ماهه سایت 3000 تومان هست
سایت دارای اسکریپت وی ای پی به ارزش 200 هزارتومان هستش
سایت دارای نزدیک به 3600 پست هست، 211 سریال خارجی شامل سریال هندی و ترکی، و 11 سریال کره ای هست.
چیزی حدود 1 تا 2 ترابایت آرشیو سریال کره ای آماده موجود هست که هنوز پست آن به سایت اضافه نشده...
قیمت سایت 5 میلیون تومان هستش و تمام مبلغ بصورت یکجا و نقدی دریافت می شود، اگر مشتری قوی و با سابقه ای باشه برای جلوگیری از افول سایت (به دلیل علاقه و زمانی که صرف بالابردن سایت کردم، حاضرم مقداری تخفیف بدم ولی بازم هزینه نقدی دریافت میشه)
سایت به بالاترین پیشنهاد فروخته می شود.
جهت اطلاعات بیشتر با شماره موبایل بنده تماس بگیرید: 09370948369
درصورت حتمی بودن خرید، اثبات پرداختی ها نیز داده می شود...
در زیر هم چندتا عکس از آماره سایت گذاشتم می تونید ببینید...
فروخته شد
به علت فروخته شدن سایت ادرس رو حذف کردم
نداشتن وقت کافی برای بروز کردن سایت
و همچنین احتمال رفتن به خدمت مقدس سربازی به علت پایان تحصیلات
نیاز فوری به پول برای ایجاد کسب و کار جدید
توضیحات تکمیلی:
سایت دارای بازدید بر اساس histats متوسط بین 4500 تا 5500 ای پی و حدود 9500 تا 12000 بازدید و وردی گوگل بالای 3000 نفر روزانه می باشد
سایت دارای نزدیک به 1170 کاربر وی ای پی هستش قیمت وی ای پی یک ماهه سایت 3000 تومان هست
سایت دارای اسکریپت وی ای پی به ارزش 200 هزارتومان هستش
سایت دارای نزدیک به 3600 پست هست، 211 سریال خارجی شامل سریال هندی و ترکی، و 11 سریال کره ای هست.
چیزی حدود 1 تا 2 ترابایت آرشیو سریال کره ای آماده موجود هست که هنوز پست آن به سایت اضافه نشده...
قیمت سایت 5 میلیون تومان هستش و تمام مبلغ بصورت یکجا و نقدی دریافت می شود، اگر مشتری قوی و با سابقه ای باشه برای جلوگیری از افول سایت (به دلیل علاقه و زمانی که صرف بالابردن سایت کردم، حاضرم مقداری تخفیف بدم ولی بازم هزینه نقدی دریافت میشه)
سایت به بالاترین پیشنهاد فروخته می شود.
جهت اطلاعات بیشتر با شماره موبایل بنده تماس بگیرید: 09370948369
درصورت حتمی بودن خرید، اثبات پرداختی ها نیز داده می شود...
در زیر هم چندتا عکس از آماره سایت گذاشتم می تونید ببینید...

فروخته شد
Last edited: