برگزیده های پرشین تولز

فروش سایت فیلم

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
سلام سایت resafilm.com رو مدتی قبال با قیمت 500 تومن خریداری کردم که ورودی های گوگلش زیر 100 تا بود
در حال حاظر روزانه بازدید بالای ده هزار بازدید کننده تقریبا 1000 و ورودی گوگل روزانه 300 تا 400 داره
سایت تو پیوندهها هم درج شده و بازدید زیادی از پیوند ها داره
کسی خواست با همون قیمت خرید میفروشم
ایدی تلگرام usofts1

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
مطمئن هستین ده هزار بازدید کننده داره؟

amir2014sss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درود
بهتر فایل پیش فرض هاست را حذف کنید
فعلا که سایتی باز نمیشه

14386146469240130649_5512.png

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
بله باز نمیشه در حال انتقالش هستم که این هاست های کار نا بلد گند زدن به همه چی
دیگه سایت و نمیخوام هر کی خواست دویست برش داره کار انتقالش تموم شد تحویل بدم کسیم نخواست میندازم دور اعصاب برام ادم نمیزارن ادرس پنل بهشون دادم منتقل کنن رفتن صاب دامین رو منتقل کردن هاست اصلیم یه جا دیگه مونده اصلا انقدر کاراشو درهم کردن موندم که الان باید چیکار کنم اگه خدا رحم کرد درست شد هر کی خواست دویست میدم

amir2014sss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله باز نمیشه در حال انتقالش هستم که این هاست های کار نا بلد گند زدن به همه چی
دیگه سایت و نمیخوام هر کی خواست دویست برش داره کار انتقالش تموم شد تحویل بدم کسیم نخواست میندازم دور اعصاب برام ادم نمیزارن ادرس پنل بهشون دادم منتقل کنن رفتن صاب دامین رو منتقل کردن هاست اصلیم یه جا دیگه مونده اصلا انقدر کاراشو درهم کردن موندم که الان باید چیکار کنم اگه خدا رحم کرد درست شد هر کی خواست دویست میدم
درود
پنل هاست فعلی شما دایرکت آدمین هست
اگر پنل قبلی هم دایرکت هست یک فول بکاب بگیرید و منتقل کنید و از پنل ریستور کنید وگرنه پنل قبلی را بگید تا برای انتقال راهنمایی کنم
قرار نیست هر مشکلی پیش اومد آتش به اموال خودتان بزنید

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
ممنون از اعلام کمکتون.
اما انتقال رو بلدم منتها نمیدونم دلیل چیه که همین که مشخصات رو به پشتیبانی هاست دادم که صاب دامنه رو ست کنن بعدش دیگه نمیشه وارد پنل شد و مشخصات رو میزنه اشتباهه به پشتیبانی گفتم میگن تقصیر ما نیست پشتیبانی هاست قبلی هم اسپانسر بوده که الان حتی جوابم نمیده موندم توش

بالا