• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت مجله تفریحی خوب

Mr-Ali

Registered User
لایک‌ها
27
اطلاعات آمارگیر (آدرس و رمز)

Trouble Team

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
97
سلام بالاخره تصمیم گرفتم یکی از سایت هامو بفروشم قبلا چند مشتری خوب داشتم و نخواستم بفروشم الان نمی تونم زیاد به همه سایت ها برسم و سرم مشغول کارم است برای همین می خوام یکی از سایت های خوبمو بفروشم اگر کسی بخواد روش کار کنه اینده دار است .
سایت اصلی همراه دو سابدامین است که هر کدام بازدید خودشون رو دارند و بک لینک های زیاد هم براشون گرفته شده است .
ادرس
func.ir
ads.func.ir
news.func.ir
هاستش هم از نت افزار است همراه چند سایت دیگر من روی همین یک هاست است که ماهیانه 22000 هزار تومان خرجش است .
درامدش هم اگر تبلیغات بگیرید تا 100 تومان است من پاپ اپ گذاشتم ماهیانه تا 60 تومان درامد فقط از ادرس func.ir است تبیلغات بنری هم نگرفتم از همکاری در فروش هم ماهیانه 20 تا 30 تومان درامد داره سیستم اگهی همه تازه را افتاده و براش هم بک لینک گرفته شده و روزانه 4 تا 5 اگهی رایگان ثبت میشه بعضی مواقعی کمتر و بعضی مواقع بیشتر اگر راه بافته دارمدش خوب میشه اسکریپت خوبی داره .
سیستم اخبارش هم بازدید داره و داره بازدیدش روز به روز بیشتر میشه .

قیمت 850 تومان خریداری واقعی درخواست رمز امارگیر رو بکنه بهش داده میشه شامل تخفیف هم میشه .
این فروش هم تا 10 روز ادامه داده میشه اگر فروش نرفت دوباره خودم روش کار می کنم .
درود
بنده به طور قطعی خریدار سیستم تبلیغات هستم
میخواستم اطلاعات کامل راجع به کپی بودنش و ... رو بهم بدین
و اینکه اسکریپت چی هست + قیمت

ehsanlaw

Registered User
لایک‌ها
22
امارگیرا بفرست .
و قیمت اخر
از تعداد مطالب و دیدگاه ها هم عکس بگیر

بالا