• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت موزیک با بیش از 20 هزار آی پی در روز و شرایط عالی

sina_72

Registered User
لایک‌ها
164
ختم تاپیک / فروش رفت

سلام
همینطور که از نام تاپیک پیداست دوستان ما قصد داریم سایتمون رو به آدرس زیر واگذر کنیم به علت اینکه برای پروژه ای خارج از وب نیازمند و لنگ سریع پولیم که شاید این بتونه بخشی رو پر کنه.

به همراه چنل تلگرام 13 هزار نفری
درآمد : بستگی به مدیر داره ولی با همین تعداد کم تبلیغات که ساده ترین روش تبلیغات(پاپ آپ + بنر کلیکی) هست روی سایت روزانه من بالای 35 درآمد داره واسم ( به غیر از پخش موزیک و درآمد چنل و ... )

سایت رو به هیچ وجه من برای فروش بالا نیاوردم برای همین هم خیلی وقت گذاشتم روش و هم خیلی هزینه شده برای seo ( به عنوان مثال هیچ بک لینک ماهانه ای نداره سایت و فقط براش ریپورتاژ دایمی و لینک بیلدینگ انجام شده )
سابقه بنده هم تو این انجمن مشخص هست و چندین سایت و مورد های دیگه معامله شده که بالای 35 میلیون هست و از کسانی که قبلا معامله داشتیم هم اگر راضی بودن از دست بنده و دیدن تاپیک رو عنوان کنن
قیمت : 7 میلیون در نظر گرفته شده و به مدت نهایتا 10 روز این تاپیک باز هست اگر فروش نرفت تاپیک بسته خواهد شد .
توجه : قیمت سایت اگر به صورت فروش فوری نبود 100 درصد خیلی بالاتر از این مقدار در نظر گرفته می شد ولی همینطور که گفتم مشکل برام پیش اومده که نیاز به پول دارم / قیمت زیر قیمتی که در تاپیک درج شده پیشنهاد ندید که بیش از این دیگه کمتر قابل فروش نیست .

شرایط سایت بسیار عالی و اگر خریدار هستید با توجه به قیمت در نظر گرفته شده پیام بدید برای گرفتن اطلاعات کامل
آمارگیر و دسترسی وب مستر گوگل فقط به مشتری نهایی داده خواهد شد.
موفق باشید.
Untit525led.jpg

Last edited:

t450

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
اگر امار سایت واقعی باشه خریدارم لطفا اطلاعات آمارگیر معتبر و اگر امکانش هست گوگل وب مستر رو پ خ کنید سر قیمت هم کنار میایم

sina_72

Registered User
لایک‌ها
164
اگر واقعا 20 هزار ای پی روزانه داشته باشه من تا یک هفته دیگه پول دستم میاد و میخوام. اگر نفروختی خبر بده.
تهران هستی؟
اگر فروش نرفت میتونید اقدام کنید ، موفق باشید
اگر امار سایت واقعی باشه خریدارم لطفا اطلاعات آمارگیر معتبر و اگر امکانش هست گوگل وب مستر رو پ خ کنید سر قیمت هم کنار میایم

آمار غیر واقعی نداریم عزیز
همش از گوگل هست و واقعی
با 3 تا دوستان همین انجمن در حال مذاکره هستیم هرکی زودتر دیگه اقدام کنه ماله اونه
قیمت هم ثابت هست

savalan22

Registered User
لایک‌ها
33
بزرگوار هاست دانلود از کجاس؟

بالا