mosi.kh
Registered User
- نوشتهها
- 151
- لایکها
- 71
سلام
سایت موزیک با 3 سال سابقه و 1250 پست اختصاصی
آدرس سایت
هزینه های سایت 55 تومن هاست میزبانی شش ماهه
و ماهانه 10 تومن هاست دانلود هست
سایت درآمد نداره از اول فعالیت سایت نه پاپ آپ قرار داده شده نه هیچ تبلیغی چون نیازی به پولش نداشتم
اما میتونید از طریق مختلف مثل پخش آهنگ ، پاپ آپ و بنری و ... درآمد کسب کنید
روی سایت آمارگیر نیست اما طبق وبمستر تولز 3 الی 6 هزار ورودی گوگل داره روزانه
دارای 2 عدد قالب اختصاصی
ثبت شده در ساماندهی و اگر پستی مشکل داشته باشه حذف میشه و تاحالا طی این سه سال سابقه چیلتر نداشته و هیچ مشکلی پیش نیومده
سایت قبلا دارای رتبه و بازدید بسیار خوبی بوده و بدلیل شاغل شدن نمیرسم مثل قبل بهش برسم
سئو سایت مناسبه و اگر خوب و بروز نگه داشته بشه و لینک سازی مناسب انجام بشه سریع رشد میکنه
قیمت پایه 3 میلیون تومان -(با توجه به بازدید و قالب اختصاصی معقولانه هست)(زیر این قیمت فروخته نمیشه پیام ندید)
چون پول لازم دارم مجبور به فروش هستم وگرنه نگهش میداشتم و قصد فروش نداشتم به هیچ عنوان
سایت اتومات نیست و از اولش دستی آپ شده
طرز کار سایت آموزش داده میشه و یک هفته پشتیبانی میشه اگر مشکلی وجود داشته باشه
امکان معامله حضوری در تهران
جهت خرید از طریق پیام خصوصی و آیدی تلگرام @R9875 در ارتباط باشید
با تشکر
سایت موزیک با 3 سال سابقه و 1250 پست اختصاصی
آدرس سایت
هزینه های سایت 55 تومن هاست میزبانی شش ماهه
و ماهانه 10 تومن هاست دانلود هست
سایت درآمد نداره از اول فعالیت سایت نه پاپ آپ قرار داده شده نه هیچ تبلیغی چون نیازی به پولش نداشتم
اما میتونید از طریق مختلف مثل پخش آهنگ ، پاپ آپ و بنری و ... درآمد کسب کنید
روی سایت آمارگیر نیست اما طبق وبمستر تولز 3 الی 6 هزار ورودی گوگل داره روزانه

دارای 2 عدد قالب اختصاصی
ثبت شده در ساماندهی و اگر پستی مشکل داشته باشه حذف میشه و تاحالا طی این سه سال سابقه چیلتر نداشته و هیچ مشکلی پیش نیومده
سایت قبلا دارای رتبه و بازدید بسیار خوبی بوده و بدلیل شاغل شدن نمیرسم مثل قبل بهش برسم
سئو سایت مناسبه و اگر خوب و بروز نگه داشته بشه و لینک سازی مناسب انجام بشه سریع رشد میکنه
قیمت پایه 3 میلیون تومان -(با توجه به بازدید و قالب اختصاصی معقولانه هست)(زیر این قیمت فروخته نمیشه پیام ندید)
چون پول لازم دارم مجبور به فروش هستم وگرنه نگهش میداشتم و قصد فروش نداشتم به هیچ عنوان
سایت اتومات نیست و از اولش دستی آپ شده
طرز کار سایت آموزش داده میشه و یک هفته پشتیبانی میشه اگر مشکلی وجود داشته باشه
امکان معامله حضوری در تهران
جهت خرید از طریق پیام خصوصی و آیدی تلگرام @R9875 در ارتباط باشید
با تشکر