• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت موزیک مجاز با درآمد

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
بر خلاف میل باطنیم قصد فروش سایت موزیک خودم رو دارم

خوب سایت تقریبا اواسط شهریور بود که توسط آقای امیر حیدری یا سایت معروف ایشون 3eo.ir سئو شد

تقریبا 2 ماهی بود که مرتب آپدیت میکردم و در کنار این سئو قصد داشتم بک لینک بخرم تا سئو کامل بشه و 15 آذر بود که از خود آقای حیدری بک لینک گرفتم

16 تا رنک 3 و یک رنک 2 که ماهی 80 هزار تومان بابت اون باید پول رو پرداخت کنم

البته تمامی بک لینک ها توسط گوگل شناسایی نشده و فکر میکنم 4 -5 تا تا به حال شناسایی شده به زودی سایت بالا خواهد اومد

سایت همین چند روز پیش که گوگل سایت ها رو آپدیت کرد سایت من و یا همان دامین من رنک 1 از گوگل گرفت

سایت روزی مینگین روزی 1500 ایپی و بالای 3500 بزاید روزانه داره البته نوسان داره 4 شنبه پیش 2000 ای پی گرفت و 6000 بازدید

ورودی گوگل هم بین 700 - 800 متغیر هستش البته دو - سه بار بالای 1000 رفته همین اواخر

البته با شناسایی کامل بک لینک ها فکر میکنم سایت جهش خیره کننده ای داشته باشه و بازدید بره بالا

درآمد هم روزی سه هزار تومان از سایت پاپ آپ اس موزیک که روز چهارشنبه و پنج شنبه به روزی 4000 هزار تومان رسید ولی روزی 2500 دیگه دائمی هستش و از این پایین تر نمیاد هر چند 2 هفته میشه که نزدیک

3 هزار تومان میباشد البته به نظر من این پول خرج بک لینک شما ماهیانه میباشد ولی این رو در نظر بگیرید میتونید بک لینک دیگه نخرید و این پول همش به شما برگرده ولی به نظر من اگه 2 -3 ماه صبر کنید این پول

چندیدن برابر این خواهد بود

قالب سایت هم از سایت ملودیوس خریداری شده که کاملا متفاوت میباشد و شما در سایت های موزیک مشابه این قالب رو نمیبینید

خرج ماهانه هم هاست میزبانی از نت افزار هستش که شما باید 18 هزار تومان بابت 3 ماه پرداخت کنید که یک هفته پیش برای 3 ماه پرداخت شده

هاست دانلود هم از میهن وب هاست 10 گیگ که شما باید ماهی 8 هزار تومان پرداخت کنید در کل خرج سایت با بک لینک 94 هزار تومان هستش البته هاست میزبانی رو ماهی 6 تومان که 3 ماهه 18 تومان میباشد

البته میتونید دیگه بک لینک رو تمدید نکنید و و سودی هم داشته باشید 90-80 تومان ماهانه دائمی ولی تا 2 ماهه دیگه سایت خفن بازدید میگیره به نظرم ضمنا با کلمه دانلود آهنگ جدید تا صفحه دوم هم اومده 2 روز

پیش که نوسان داره یک بار صفحه 4 هستش یکباره میاد صفحه 2

قیمت رو 700 هزار تومان در نظر گرفتم

برای اثبات درآمد هم هر کسی خواست پ.خ میشه براش

برای دریافت آدرس و رمز وبگذر هم اعلام کنید تا برای شما پ.خ داده بشه ( آدرس سایت در امضا هست )

البته دو تا اسکریپت هم روی سایت هستش که دیگه لازم نیست آهنگ را دانلود و تغییر تگ بدید و دوباره آپلود کنید آنلاین از سرور سایت مبدا آهنگ رو میگیره تغییر تگ میدید و مستیم به سرور خودتون منتقل میکنید بدون

کاهش حجم اینترت شما برای ویدئو هم یک اسکریپتی هستش که اونم سریع اینکارو انجام میده بدون حجم اینترنت شما

موفق باشید . . .

با ایدی زیر نیز میتوانید در تماس باشید :

ID : takbarg70

Last edited:
بالا