• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت موزیک

2opmusic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رسانه2opmusic.comساخته شده در تاریخ10/2/1395به تازگی فعالیت خود را در زمینه دانلود موزیک اغاز کرده.این سایت جهت نمونه کار قوی و تمام حرفه ای برای مشتریان ساخته شده و فروش میرسد.
این سایت با سیستم مدیریت ورد پرس ساخته شده و تمامی پلاگین های استفاده شده قوی و حرفه ای میباشد.
این سایت از امنیت بالا برخورداراست ولازم نیست نگران چیزی باشید.
در این سایت تمامی ضعف هایی که یک سایت موزیک میتواند داشته باشد گرفته شده و میتوان گفت از نظر زیبایی و کارایی یکی از بهترین سایتهای حال حاضر ایران میباشد و تمامی صفحات مجازی از جمله گوگل پلاس اینستاگرام فیسبوک تلگرام و….را پشتیبانی میکند و ساخته شده اند و فالور هایشان هر روز رو به افزایش میباشند.

طاحی لوگوهای سایت اماده می باشد و تیم ما در یک سال هر ماه به صورت رایگان یک لوگو جدید و زیبا برای رضایت مشتری به صورت رایگان میدهد.

سرور:هاست لینوکس المان پلان نقره ای یک ساله با حجم نامحدود و سرعت بالا با پشتیبانی سرور 24ساعته

هاست دانلود خارج:10گیگ ماهیانه با قابلیت ارتقای حجم اگر همان 10گیگ رو بخاین ماهیانه 8000تومان باید به سرور پرداخت کنید.

پشتیبانی از طرف تیم خودم 24 ساعته تا مدت یک سال به صورت رایگان به همراه اموزش تاکاملا یاد بگیرید و از ابو گل دراید کار با این سایت علاوه بر زیبایی و راحتی بسیار اسونه و همه چیز دردستتون هست و کافیه کمی استعداد داشته باشید تا به مدت یک هفته کامل یاد بگیرید ما به صورت شبانه روزی به مدت یک سال از تمامی مراحل سوالات تا مشکلات حماییتون میکنیم به صورت رایگان.

حدودا +500 موزیک جدید و به روز را همکارانم به صورت روزانه اپدیت کردن و نیازی نیست که برای ساخت ارشیو از نو شروع کنید و کافیه موزیک های جدید رو فقط برای انتشار بگزارید

هر صفحه یک اسلایدر مجزا , تغیر حالت افکت های گالری های صفحات به حالت های دلخواه خودتون , انتخاب هر تعداد عکس به صورت نمایشی در بخش تصاویر شاخص صفحات که با ریفرش کردن عکس ها تغیر کند و .....

تمامی سایت ریسپانسیو شدس و در تمامی مانیتور ها به اندازه خود مانیتور در میاد.

توصیه میشود برای بهتر دیده شدن سایت با کامپوتر به تمامی نقاط سرکشی کنید و همه صفحات را بادقت نگاه کنید تا راحتی و زیبایی سایت را خودتان متوجه شوید من چند عدد عکس از صفحه اول اپلود کردم ولی باز با دقت خودتون سرکشی کنید.

تا زمان خرید سایت همکارانم به صورت روزانه موزیک های جدید رو اپدیت میکنن و شما لازم نیست که برای خرید عجله ای کنید تمامی سایت رو زیرورو کنید و قشنگ نگاه کنید اگر بابه میلتون بود با شماره و یا ایمیل سایت تماس بگیرید.
جهت توضیحات بیشتر تماس بگیرین.

09210868386
[email protected]

musicroz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من دیروز اگهیتونو تو صفحه بعدی دیدم زنگ زدم در دسترس نبود میخاستم بدونم تخفیفم داره

2opmusic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود دوست عزیز شما چند وقت قبل هم با بنده تماس داشتید خدمتتون اونموقع که عرض کردم

musicroz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش راستیتش من اینو میخام الان زنگ بزنم به نتیجه برسیم ؟ پیام ندیم خیلی بهتر

2opmusic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکلی نداره

novin sait

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام سایتتون خوبه فقط قیمت نهایی رو باتخفیف میشه بگین؟

بالا