2opmusic
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 34
- لایکها
- 0
سلام دوستان به دلایلی که یکی اعزام به خدمت سربازی هستش میخام سایتمو که براش خیلی زحمت کشیدم رو بفروشم و خیلی فوری میخام این کارو انجام بدم لازم به ذکر است این سایت هم سئو نویسی خوبی داره و هم کار کردن باهاش خیلی راحته و از نظر زیبایی بسیار شیکو مجلله و حتی با سایتهای بزرگ موزیک برابری داره شاید بهترم باشه از دیدگاه شما بگزریم این سایتو من قیمت گزاری کرده بودم رو 5ملیون و مشتریشم تا 3هفته پیش اماده خرید بود اما به دلایلی که قرار بود یکی از دوستانم ادارش کنه در زمان غیبت بنده نفروختم و نگه داشتم ومشکلاتی پیش امد که نمیتونم سایت رو به کسی که اعتماده زیادی ندارم بدمش و دوباره تصمیم به فروشش گرفتم اما نه به اون قیمت چون پول لازم هستم و سریع باید بفروشمش و وقتی ندارم این سایتو نصف قیمت قبلی گزاشتم یعنی 2500اگر کسی واقعا چشش گرفت و اینکاره بود کمی تخفیفم میدم دوستان توجه داشته باشید این سایت از روز اول که دامنه خریداری شد فیلتر شد ویکی از دلایل فیلتر بودن سایت اینه که بنده تو ساماندهی هنوز ثبت نکردم چون طراح سایتم و سایت رو وقتی طراحی میکنم به نام خریدار ثبتش میکنم که اگر خاستید براتون ثبتش میکنم و حتی اگر نخاستید تو ساماندهی ثبت بشه براتون با انتخاب خودتون دامنه جدیدی راه اندازی میکنم و روی سایت پارک میکنم تا مخاطبانتون به راحتی با ادرس جدید وارد سایت بشن بدون فیلترینگ.
سایت ریسپانسیوه طراحی سایت بسیار زیباس در همه مانیتورها دقیقا یکی هست کار باسایت بسیار راحته و اصلا شلختگی و سر در گمی نداره
رتبه الکسای سایت تا یک ماه پیش 25ملیون بوده که با حدود اپلود 200موزیک به 4ملیون رسید در جهان
و رتبه داخلی هم 57000هستش و سئو سایت به قدری قوی و حرفه ای هست که با هر اپلود ظرف 24 ساعته اینده رتبه سایت رو به افزایش قرار میگیره
هاست دانلودش یک ماهه 10گیگه که الان فکر کنم حدود 2گیگ مصرف شده
هاست میزبانی هم لینوکس پلان نقره ای المانه با حجم نامحدود یک ساله با قابلیت ایمیل
این سایت از هر نظر بسیار عالی و واقعا 5 ماه برای ساختش توسط یه تیم 3 نفره زحمت کشیده شده لازم به ذکر است تا یک سال هر مشکلی براتون پیش بیاد از کمک اموزش و رفع مشکل به صورت رایگان توسط دوستانه دیگرم در هر ساعت از شبانه روز پشتیبانی میشوید
به صورت فوری به فروش میرسه دوستانی که تنها قصد خرید دارن وارد این تایپک بشند دمتون گرم
ادرس سایتhttp://2opmusic.com
سایت ریسپانسیوه طراحی سایت بسیار زیباس در همه مانیتورها دقیقا یکی هست کار باسایت بسیار راحته و اصلا شلختگی و سر در گمی نداره
رتبه الکسای سایت تا یک ماه پیش 25ملیون بوده که با حدود اپلود 200موزیک به 4ملیون رسید در جهان
و رتبه داخلی هم 57000هستش و سئو سایت به قدری قوی و حرفه ای هست که با هر اپلود ظرف 24 ساعته اینده رتبه سایت رو به افزایش قرار میگیره
هاست دانلودش یک ماهه 10گیگه که الان فکر کنم حدود 2گیگ مصرف شده
هاست میزبانی هم لینوکس پلان نقره ای المانه با حجم نامحدود یک ساله با قابلیت ایمیل
این سایت از هر نظر بسیار عالی و واقعا 5 ماه برای ساختش توسط یه تیم 3 نفره زحمت کشیده شده لازم به ذکر است تا یک سال هر مشکلی براتون پیش بیاد از کمک اموزش و رفع مشکل به صورت رایگان توسط دوستانه دیگرم در هر ساعت از شبانه روز پشتیبانی میشوید
به صورت فوری به فروش میرسه دوستانی که تنها قصد خرید دارن وارد این تایپک بشند دمتون گرم
ادرس سایتhttp://2opmusic.com