• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت نکس فور موزیک با قیمت عالی

hasancom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سایت نکس فور موزیک به فروش میرسد http://nex4music.ir
ویژگی های سایت:
1 - دامنه کاملا زیبا و به یادماندنی و قالب اختصاصی و زیبا با قابلیت قرار دادن تبلیغات در قسمت های مختلف و دارای تنظیمات
همچنین سایت دارای دو قالب اختصاصی و زیبا می باشد که نظر بسیاری از کاربران رو به خودش جلب کرده

2 - برنامه اندروید سایت که بصورت کاملا حرفه ای و زیبا طراحی شده است و می تواند افراد زیادی را جذب کند
پیشنهاد می کنیم به این صفحه مراجعه کنید و توضیحات برنامه را ببینید و آن را نصب کنید.
این برنامه مطالبی را که در سایت منتشر می کنید به طور خودکار اضافه می کند. nex4music.ir/android-app

3 - حدود 1400 پست قرار داده شده - سایت فعلا درآمد کمی دارد در ماه حدود 30 هزار تومان . اونم بدلیل اینکه از پاپ آپ فیسنما استفاده می کنم . پاپ آپ هاید دیگه می تونه در آمد بیشتری رو برای شما داشته باشه. هزینه سایت هم ماهانه 55 تومن هست که با بروزرسانی منظم بعد از گذشت چندماه میونید هم هزینه سایت رو بپردازید و هم درآمد کسب کنید. در ضمن می توانید از طریق تبلیغات متنی و بنری حدود 40 هزار تومان در آمد داشته باشید و می تونید اسپانسر سرور مجازی هم پیدا کنید که هزینتون کم تر میشه.

4 - توسط سایت سوپروب براش لینک سازی انجام شده که این لینک ها دائمی هستن و سایت رو کلمه دانلود موزیک ، دانلود موزیک جدید و کلماتی مشابه تا صفحه 3 4 گوگل بالا بردن. در سایت های تهران موزیک و دانلود روز و چند سایت دیگه تبلیغ بنری قرار داده بودیم بازدید حدود 2 تا 4 هزار نفر و بازدید کننده حدود 1000 نفر هست که داره ماه به ماه بیشتر میشه و ورودی گوگلش بالا میره

برای این سایت قیمت پایه 1,000,000 هزار تومان رو در نظر دارم چون چندین ماه روش زحمت کشیده شده ، هزینه ای زیادی از جمله برنامه اندروید قالب و لینک سازی و تبلیغ براش انجام شده. دلیل فروشش هم نیازی فوری به پول دارم چون دانشجو هستم برای شهریه نیاز دارم

قیمت پایه : 1,000,000 هزار تومان
آیدی یاهو : zibadownload.ir68
شماره تلفن : 09396999204
ایمیل : [email protected]
فقط خریدار واقعی در ارتباط باشه

بالا