• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت www.talareketab.ir

saeedshalman

Registered User
لایک‌ها
9
این سایت برای فروش کتاب هستش کتاب هایی که قرار بود توی این سایت بفروشیمش به قیمت پشت جلد بود و پیک هم بیاره دم در تحویل رایگان بده.اینجوری همه میومدن کتاباشنو از ما میخریدن.خودتونو جای کسی که کتاب میخواست بخره بزارید حتما از این سایته این کتاب رو میخرین به جای اینکه برین انقلاب چند ساعت بگردین تازه به همون قیمت کتاب رو بخرین.
اما برای خرید کتاب ما با چندتا انتشاراتی صحبت کردیم که کتاباشونو به ما با چند درصد تخفیف میدن همه ی اونا کتابارو با درصد خوبی تخفیف میدادن از 35 شروع میشد تا 20 حداقل تخفیفی بود که میدادند میانگین بگیرین میشد 27 (28) درصد تخفیف (فقط انتشاراتی دانشگاه پیام نور بود که 17 درصد میداد)
ما حتی اگه بخوایم پول پیکم رایگان حساب کنیم کلی پول برای خودمون میموندش که اگه بازدید سایتم زیاد بشه میتونستیم از تیلبغات هم پول زیادی بگیریم.
تمامی کتاب ها رو با قیمتشون با توضیحاتشون با فهرستشونو ... تو یه سی دی داریم که به شما تحویل داده میشه.
فقط میمونه وارد کرن تو سایتش که چون این سایت یه قسمت مدیریت قویی داره راحت میشه کتاب ها رو توش وارد کرد میشه بن داد میشه سودی رو که کردیم حساب کرد و هزار تا کار دیگه میشه کرد باهاش و شرکت طراحی کننده سایت پشتیبانی خیلی قویی از سایت میکنن. قیمت هم شما پیشنهاد بدین.(با توجه به قیمتی که برای قالب سایت دادیم و پول مهر و سی دی کتابها و برگه ها و... قیمت منصفانه باشه)
www.talareketab.ir

saeedshalman

Registered User
لایک‌ها
9
uppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

navid_x66

Registered User
لایک‌ها
128
خیلی ضعیفه . از نظر آمار

saeedshalman

Registered User
لایک‌ها
9
بازدید روزانه + سود میانگین ماهانه
داداش ما هنوز راهش نداخته بودیم که.
شما برید قسمت تماس با ما رو بزنید یه چیز الکی نوشته شده.
اما من فک کنم یکی یه مقدار پول خرج کنه براش
یا با چهار پنج نفر از دوستاش بتونه کتابا رو وارد کنه خیلی خوب بگیره.
چون تعداد کتابا خیلی زیاد هستش.

amir ho3in

Registered User
لایک‌ها
11
سایتو تکمیل کنید به فروش بزارید فک میکنم بهتر فروش بره
فوقش هزینه میکنید و یک نویسنده استخدام میکنید و همه کتابرو اضافه میکنه :)

اینجور سایتا اگه خدمات خوبی داشته باشند و تو چندتا سایت مرتبط تبلیغ کنند درآمد خوبی خواهند داشت
خوب بفروشی عزیز :rolleyes:

saeedshalman

Registered User
لایک‌ها
9
سایتو تکمیل کنید به فروش بزارید فک میکنم بهتر فروش بره
فوقش هزینه میکنید و یک نویسنده استخدام میکنید و همه کتابرو اضافه میکنه :)

اینجور سایتا اگه خدمات خوبی داشته باشند و تو چندتا سایت مرتبط تبلیغ کنند درآمد خوبی خواهند داشت
خوب بفروشی عزیز :rolleyes:
دادش سایت الان کامل هستش فقط باید چندتا کتاب بره توش و با انتشاراتی های اون کتاب ها هم صحبت کنید.
ما خودمون خواستیم کتاب بزاریم توش اما چون تعداد کتابها زیاد بود نشد.(البته یه چند تاییهم گذاشتیم)
به خدا تا الان کلی پول براش خرج کردیم . اما هر دفه میدیدیم که کاری که داشتیم میکردیم مسخره بود یا یه راه ساده تر هم هست براش
الکیم پول دادیم.
اگه بخوای مثالشم برات میارم.
من میخوام به مقدار از اون پولی که خرج کردم زنده بشه.همین.
خیلی خیلی ممنون از شما

shak

Registered User
لایک‌ها
521
چطوری میشه کتاب رو با قیمت پشت جلد دم درب منزل مشتری تحویل داد در حالیکه الان هزینه ی پیک از ۵۰۰۰ تومان تا ۳۰/۰۰۰ تومان در تهران با توجه به فاصله ی های مختلف مناطق متفاوته ؟ مثلا یکی اگر از افسریه یا از هفت حوض یا از شهر ری یا از اکباتان یا از پونک مثلا کتاب زوج درمانی تحلیلی که الان تو بخش رولنشناسی با ۶۰۰۰ تومن قیمت گذاشتید رو بخواد تهیه کنه و شما از مرکز پخش کتاب حول خیابان انقلاب ( ۱۲ فروردین تا فخر رازی و ...) بخواهید کتاب رو ارسال کنید چطوری و با چه پیکی ارسال میکنید که هم قیمت پشت جلد به مشتری تحویل بدید و هم پول پیک رو بدید هم پول ناشر رو و هم سایت سود ببره؟ اگر میشه بیشتر توضیح بدید در این مورد.

saeedshalman

Registered User
لایک‌ها
9
هيج پيكي براي يه كتاب نميره .مثلا شما يه غذا از يه جايي سفارش ميديد اون پيكي فقط غذاي شمارو نمياره ميمونه حداقل يه سفارش ديگه هم ميگيره بعدش مياره شما هم ميمونيد سفارشاتون كه جمع شد بعد ميفرستيد .شايد روزهاي اول ضررهم داشته باشه چون تعداد مشتري هایی که دارید كم هستش اما بعد از يه مدت كه معروف شدين راحت ميتونيد كتاب هارو بفرستين.اره اگه يكي دوتا كتاب بخواین در روز بفروشين ضررميكنين اما اگه كاره بگيره شما در روز كلي كتاب ميفروشين.الان خود من براي هر ترم دانشگاهم حداقل ٥٠ تومن كتاب ميخوام افرادی مثل من کم نیستن اتفاقا زیاد هم هستن. من یا حالا هرکی دیگه بخوایم وقت بزاریم تو این ترافیک بریم انقلاب کتاب بخریم بجاش میایم تواین سایته کتابامونو میخریم .و اینهمه آدم مطمئنن از همه جای تهران هستن و پیکم الکی برای یه کتاب لازم نیست از انقلاب بره مثلا تهرانپارس حتما چند تا کتاب با خودش میبره.در ضمن شما قرار نیست که هرکی زنگ زد برید به یه پیکی پول بدید که کتاب هارو تحویل بده شما یه پیک برای خودتون استخدام میکنید اینجوری هم هزینتون کمتر میشه و هم نمیخواد ناراحت این باشید که یه نفر از افسریه یه کتاب خریده الان کلی پول پیکش هستش. نمیدونم قانع شدین یا نه؟

Last edited:
بالا