فروش رفت
AminArjmand Registered User تاریخ عضویت 16 اکتبر 2014 نوشتهها 419 لایکها 281 12 سپتامبر 2020 #1 فروش رفت Last edited: 23 دسامبر 2020
A avalchat کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 13 آگوست 2017 نوشتهها 74 لایکها 2 سن 34 12 سپتامبر 2020 #2 سلام دوست من با سایت رمان هم معاوضه نمیکنید؟ یکی از دوستان قصد معاوضه دارند اگر هم ندارید، قیمت آخرتون چنده؟
سلام دوست من با سایت رمان هم معاوضه نمیکنید؟ یکی از دوستان قصد معاوضه دارند اگر هم ندارید، قیمت آخرتون چنده؟
A ali2829 کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 6 می 2018 نوشتهها 40 لایکها 6 13 سپتامبر 2020 #3 لطفا عکس اثبات بازدید رو برای بنده بفرستید و اینکه درآمد سایت از چه راهی هستش؟
AminArjmand Registered User تاریخ عضویت 16 اکتبر 2014 نوشتهها 419 لایکها 281 12 اکتبر 2020 #4 به نقل از ali2829 : لطفا عکس اثبات بازدید رو برای بنده بفرستید و اینکه درآمد سایت از چه راهی هستش؟ کلیک کنید تا بازشود... سلام در حال حاضر از اوایل سال تبلیغات سایت بدلیل کاهش نرخ تبلیغات حذف شده Pv رو چک کنید در صورت قطعی بودن خرید دسترسی داده میشود
به نقل از ali2829 : لطفا عکس اثبات بازدید رو برای بنده بفرستید و اینکه درآمد سایت از چه راهی هستش؟ کلیک کنید تا بازشود... سلام در حال حاضر از اوایل سال تبلیغات سایت بدلیل کاهش نرخ تبلیغات حذف شده Pv رو چک کنید در صورت قطعی بودن خرید دسترسی داده میشود
AminArjmand Registered User تاریخ عضویت 16 اکتبر 2014 نوشتهها 419 لایکها 281 4 دسامبر 2020 #5 به نقل از avalchat : سلام دوست من با سایت رمان هم معاوضه نمیکنید؟ یکی از دوستان قصد معاوضه دارند اگر هم ندارید، قیمت آخرتون چنده؟ کلیک کنید تا بازشود... سلام فعلا خیر بدلیل مشغله کاری فقط قصد فروش رو دارم قیمت آخر 10 میلیون تومن Last edited: 4 دسامبر 2020
به نقل از avalchat : سلام دوست من با سایت رمان هم معاوضه نمیکنید؟ یکی از دوستان قصد معاوضه دارند اگر هم ندارید، قیمت آخرتون چنده؟ کلیک کنید تا بازشود... سلام فعلا خیر بدلیل مشغله کاری فقط قصد فروش رو دارم قیمت آخر 10 میلیون تومن
H herkool2000 Registered User تاریخ عضویت 27 فوریه 2010 نوشتهها 531 لایکها 378 4 دسامبر 2020 #6 به نقل از AminArjmand : سلام فعلا خیر بدلیل مشغله کاری فقط قصد فروش رو دارم قیمت آخر 25 تومن کلیک کنید تا بازشود... امار و دارمد نسبت به قبل تغییری کرده یا همونه؟
به نقل از AminArjmand : سلام فعلا خیر بدلیل مشغله کاری فقط قصد فروش رو دارم قیمت آخر 25 تومن کلیک کنید تا بازشود... امار و دارمد نسبت به قبل تغییری کرده یا همونه؟
AminArjmand Registered User تاریخ عضویت 16 اکتبر 2014 نوشتهها 419 لایکها 281 14 دسامبر 2020 #7 به نقل از herkool2000 : امار و دارمد نسبت به قبل تغییری کرده یا همونه؟ کلیک کنید تا بازشود... سلام خیر آمار و درآمد مثل قبل هستش و درآمد رو ذکر کردم الان که ماهانه از تک پاپ آپ +۸۰۰ تومن روزانه بین ۲۰ الی ۳۰ تومن درآمد داره از تک پاپ آپ و نرخ هم ۱۰ میلیون تومن هستش
به نقل از herkool2000 : امار و دارمد نسبت به قبل تغییری کرده یا همونه؟ کلیک کنید تا بازشود... سلام خیر آمار و درآمد مثل قبل هستش و درآمد رو ذکر کردم الان که ماهانه از تک پاپ آپ +۸۰۰ تومن روزانه بین ۲۰ الی ۳۰ تومن درآمد داره از تک پاپ آپ و نرخ هم ۱۰ میلیون تومن هستش
Mihanprozhe.ir Registered User تاریخ عضویت 1 جولای 2014 نوشتهها 385 لایکها 80 سن 37 محل سکونت مشهد 15 دسامبر 2020 #8 سلام. سایت نویسنده داره ؟ یا توسط رباط انجام میشه ؟
AminArjmand Registered User تاریخ عضویت 16 اکتبر 2014 نوشتهها 419 لایکها 281 21 دسامبر 2020 #9 به نقل از Mihanprozhe.ir : سلام. سایت نویسنده داره ؟ یا توسط رباط انجام میشه ؟ کلیک کنید تا بازشود... سلام ربات که اتومات باشه خیر یه اسکریپت هستش هر شب بررسی و آهنگ های انتخابی انتخاب و اتومات منتشر میشه
به نقل از Mihanprozhe.ir : سلام. سایت نویسنده داره ؟ یا توسط رباط انجام میشه ؟ کلیک کنید تا بازشود... سلام ربات که اتومات باشه خیر یه اسکریپت هستش هر شب بررسی و آهنگ های انتخابی انتخاب و اتومات منتشر میشه