• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ست کامل گیتار الکتریک Ibanex GRX40 به همرا آمپ Laney

naritools

Registered User
لایک‌ها
616
فروخته شد
با سلام خدمت دوستان
یک ست کامل گیتار الکتریک موجود هست شامل موارد زیر
1- یک عدد گیتار الکتریک Ibanez GRX40 ساخت اندونزی با پیک آپ HSS و سوئیچ 5 حالته
2- یک عدد تیونر Ibanez
3- یک عدد آمپلی فایر Laney HCM10 ساخت چین
4- یک نوار VHS آموزش گیتار
5- آچار و یدکی های تنظیم گیتار
6- دستمال گیتار
7- بند گیتار

نکته اول : هم گیتار و هم آمپ جعبه سالم دارند
نکته دوم : بدنه گیتار کمی خط و خش داره
نکته سوم : موقع کم و زیاد کردن ولوم آمپ یه مقدار خش خش شنیده میشه که با تمیز کردن ولومش حل میشه

قیمت : 650000 تومان
برای اعتماد سازی بیشتر از ایسام هم میتوانید خرید کنید . اینم لینک آگهی

اصفهان ، شاهین شهر ، شهرضا و نجف آباد هم میتونم حضوری معامله کنم
20140131_132203.jpg

Last edited:

naritools

Registered User
لایک‌ها
616
کسی نبود؟ خداییش با این قیمت یه ست به این کاملی کجا پیدا میشه؟ تخفیف هم میدم به خریدار

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
دوست عزیز من اهل نواختن گیتار الکتریک نیستم ولی قصد دارم روی ساخت آمپلیفایرهای لامپی گیتار کار کنم. در واقع دستگاه های مختلف از برندهای مختلف مثل مارشال و فندر و گیبسون و ... رو بسازم (لینک). البته دوستانی دارم که نوازنده هستند و قطعا نتیجه ساخته هارو باید با نظر اونها که نوازنده هستن و گیتارهای سطح بالا دارند تیون کنم ولی صرفا من باب اینکه یه چیزی دم دستی باشه و اگه شد مقدار کمی از نواختن رو یاد بگیرم که طی مراحل ساخت تقویت کننده بتونم چند نت بزنم که نتیجه رو از طریق اسپیکر رصد کنم. حالا میخوام ببینم این گیتار که شما دارید برای مورد مصرف من مناسب هست یا خیر و اینکه آیا مجزا از سایر لوازم فروخته میشه و اگر میشه قیمتش رو بفرمایید.
سپاس,

naritools

Registered User
لایک‌ها
616
دوست عزیز من اهل نواختن گیتار الکتریک نیستم ولی قصد دارم روی ساخت آمپلیفایرهای لامپی گیتار کار کنم. در واقع دستگاه های مختلف از برندهای مختلف مثل مارشال و فندر و گیبسون و ... رو بسازم (لینک). البته دوستانی دارم که نوازنده هستند و قطعا نتیجه ساخته هارو باید با نظر اونها که نوازنده هستن و گیتارهای سطح بالا دارند تیون کنم ولی صرفا من باب اینکه یه چیزی دم دستی باشه و اگه شد مقدار کمی از نواختن رو یاد بگیرم که طی مراحل ساخت تقویت کننده بتونم چند نت بزنم که نتیجه رو از طریق اسپیکر رصد کنم. حالا میخوام ببینم این گیتار که شما دارید برای مورد مصرف من مناسب هست یا خیر و اینکه آیا مجزا از سایر لوازم فروخته میشه و اگر میشه قیمتش رو بفرمایید.
سپاس,
سلام
این ست برای مبتدی ها مناسبه به خصوص به خاطر قیمتی که داره. ولی همه با هم فروخته میشه و چیزیو جدا نمی تونم بفروشم. شرمنده. اگه طالب بودید تخفیف هم داره. الان شما ارزونترین گیتاری که پیدا کنی 400 تومنه (البته برند معروف و مرغوب مثل Ibanez) ولی بدون تمام این لوازم جانبی که من دارم میدم.
پایدار باشید

naritools

Registered User
لایک‌ها
616
هنوز موجوده. با خریدار واقعی هم راه میام

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
با امضام تعویض ندارید یا با آرشیو که حدود 300 دی وی دیه>خواستید بگید تا لیستشون را بدم

amir110011

Registered User
لایک‌ها
1,806
سلام داداش شما قیمتت 400 نبود؟!

naritools

Registered User
لایک‌ها
616
سلام داداش شما قیمتت 400 نبود؟!
بود ولی حالا نیست. طرف 400 تومن رو دیده حول شده بهم میگه 300 میخرم تازه اول ارسال. دیدم توی این جامعه با مردم باید مثل خودشون باشی. شما خریدار باشی با هم راه میاییم

naritools

Registered User
لایک‌ها
616
قیمت نهایی مشخص شد. بعضی وقتا زیادی نباید جنست رو ارزون بدی. بعضی فکرر بد میکنن !!

بالا