• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سرویس نصب App های کرک شده بدون جیلبرک برای کلیه idevice ها

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
فروش سرویس نصب App های کرک شده بدون جیلبرک برای کلیه idevice ها

apple1-2.gif

کلیه اپلیکیشن های کرک شده را بروی iPad2, iPhone 4S و همچنین انواع آیفون - ایپاد تاچ و آیپد نصب کنید.

با استفاده از این سرویس می توانید کلیه اپلیکیشنهای کرک شده رو (مثلاApptrackr.org) بدون نیاز به جیلبرک بروی کلیه دیوایس های خودتون نصب کنید.
با این سرویس در واقع شما به عنوان یک بتا تستر اپل شناخته میشید که دولپر, دستگاه شما رو ثبت کرده ولی خب شما بجای اینکه نسخه بتا تست کنید برنامه های اصلی رو نصب می کنید
sm4.gif

پس از خرید ۳ فایل برای شما ارسال میشه که طبق آموزش که واستون همراه با فایلها میفرستم خیلی راحت میتونید توسط نرم افزار مربوط, کلیه App ها رو sign کنید و روی دیوایس خودتون نصب کنید.

نکات قبل از خرید:
۱- قابل توجه کاربرانی که مک ندارند: شما حداقل لازم هست برای بار اول و نصب Certificate مک داشته باشید.سپس برنامه هایی که قبلا آماده کردید رو Sign میکنید و به PC خودتون انتقال میدین و Sync میکنید. در واقع برای Sign کردن به مک نیاز هست و برای انتفال دادن به گوشی, با هر سیستمی امکان پذیر هست.
(به زودی پکیج های مخصوص sign شده برای دوستانی که ویندوز دارند در فروشگاه قرار داده می شود)

۲- لطفا اگه متوجه نشدین یکم بیشتر تحقیق کنید سپس خریداری کنید. فکر کنید ببینید واستون به صرفه تره ۲۸ هزار تومن گیفت کارت بخرید یا این اکانت رو ! مثلا برای بنده که باید فقط برای یه برنامه tomtom مبلغی بالغ بر ۵۰ پاوند(۱۰۰ هزار تومن) پول بپردازم ۱۰۰٪ توجیح اقتصادی داره. به طور خلاصه این سرویس برای کسایی که خوره آپ استو هستن و یا اینکه فروشنده موبایل و نرم افزار هست ۱۰۰٪ ایده آل هستش
۳- این سرویس هیچ ربطی به جیلبرک نداره, لطفا بعد از خرید تقاضا یا ادعای Cydia نکنید
۴-نصب این سرویس به جرآت میگم کمتر از ۲ دقیقه هست (کلا در حد دوتا کلیک کردن هستش) و ۱۰۰٪ هم عملی و شدنی هستش پس خواهشا اگه قبلا به Keychainتون ور رفتین و دستکاری کردین و Certificate نصب و حذف کردید از الان میگم یا مکتون رو دوباره نصب کنید و یا خریداری نکنید چون با مشکل مواجه میشین و میخواین ۱۰۰ تا سؤال از من بکنید و بنده هم اصلا وقتش رو ندارم
۵- فایلها همراه با آموزش ارسال میشه و بزودی یک ویدئو هم درست میکنم و همراه با آموزش برای خریدارن ارسال می کنم
۶- اگر هکینتاش هم نصب کنید میتونید از این سرویس استفاده کنید
۷- اکانت یکساله هستش و پس از یکسال قیمت تمدیدش برای افرادی که خریداری کردند ۱۰ هزار تومن هست.(البته در صورتی که سیستم Signing از طرف اپل بسته نشه)
۸- این Certificate فقط برای یک iDevice می باشد و برای هر دستگاه باید یک نسخه مخصوص خریداری کنید. خرید ۲ نسخه شامل تخفیف حدود ۲۰٪ میشود.
۹- این روش با iOs 4 و همچنین iOs 5 سازگاری کامل دارد.
این تاپیک, تاپیک فروش هست. لطفا سؤالات فنی خودتون رو در تاپیک زیر مطرح کنید
آموزش نصب برنامه های کرک شده بدون جیلبرک بر روی تمام iDevice ها
موارد خرید:

شما باید UDID دستگاه خودتون رو برای من ارسال کنید. (در همین تاپیک)
تقریبا بین ۴ تا ۲۴ ساعت طول میکشه فایلها واستون ارسال بشه و سرویستون وصل بشه

روش خرید :
هزینه این سرویس ۲۸ هزار تومان برای یک دستگاه و مبلغ ۵۰ هزار تومان برای دو دستگاه می باشد.
- مبلغ به شماره کارت یا حساب زیر با یکی از کارت های عضو شتاب واریز نمایید :

شماره کارت :
6104337006911273

شماره حساب: ( بانک ملت)
2083591467

نام صاحب کارت :
عبدالرضا رحمن

برای جستجو و ذخیره UDID میتونید از آی تیونز این برنامه رو دانلود کنید و UDID خودتون رو در تاپیک اعلام کنید.
و یا از آموزش زیر استفاده کنید:
در ابتدا دستگاه خودتون رو به آیتیونز وصل کنید. سپس ماوس رو روی سریال نامبر دستگاهتون ببرین و یکبار کلیک کنید. شکل ۱

bb74065b96aa6fcc513d0be160f4c16f.jpg

حالا به منوی EDIT برید و روی کپی کلیک کنید. شکل ۲

c04af9d71990efaed21c692b34edf5d5.jpg

حالا UDID شما در Clipboard ذخیره هستش و میتونید هرجا که مایلید Pasteش کنید.

این هم ویدیوی آموزشی فارسی ( با تشکر از Arianismmm عزیز)

Last edited:

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
بله درسته بهتره مک داشته باشید ولی با virtual و هکیناتش هم می تونید استفاده کنید.

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
بالا باش یعنی کسی ارزش این کار رو درک نکرده؟

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
واقعا ارزشمنده.ولی خوب خیلا مک ندارن و روش کار با Virtual و هکینتاش رو هم بلد نیستن.توضیح کامل بدین من خودم مشتری اول هستم.

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
بالا