pej374
Registered User
- نوشتهها
- 2,227
- لایکها
- 371
درود
--این کنسول برای یکی از دوستان هستش گذاشتن که براشون بفروشم.
ضاهرش بد نیست به هرحال کارکردس-خط و خش مقداری دارد.
انصافا کنسول خوبیه من دیروز از 3 ضهر تا 11 شب یکوبGOW2 رو بازی میکردم (جهت تست) اصلا گیر یا داغ نمیکرد!
-- وسایل...
کنسول - دسته بیسیم PS2 اصلی (کسی نخواست دستشو بر میدارم و یه دسته جنس خوب سیم دار میزارم رو کنسول)- مموری کارت -کابل برق و کامپوزیت - 33 عنوان بازی شاخ با جلد و قاب همگی.
کارتنش هم گفتند که موجوده و قرار شد برام بیارند.
کنسول تو لود بازی و توی بازی به هیچ عنوان لگ نمیزنه و لنزش سالمه سالمه - تعمیری هم نیست.
فقط اونجایی که سی دی بازی روش قرار میگیره یه صدای قر قره خیلی کم میده اما رو روند بازی و کارایی اصلا تاثیری نداره.
هر کی هم خواست براش ردیفش میکنم 20 ت میگیرم که بنطر من اصلا واجب نیست کنسول قشنگ داره کار میده.
قیمت هم با تمامی لوازم + دسته بیسیم = 220 ت..
قیمت با تمامی لوازم بدون دسته بیسیم(با دسته سیم دار) = 190 ت..
پست هم با خریدار
بسته بندی کاملا عایق انجام میگیرد

یا حق
--این کنسول برای یکی از دوستان هستش گذاشتن که براشون بفروشم.
ضاهرش بد نیست به هرحال کارکردس-خط و خش مقداری دارد.
انصافا کنسول خوبیه من دیروز از 3 ضهر تا 11 شب یکوبGOW2 رو بازی میکردم (جهت تست) اصلا گیر یا داغ نمیکرد!
-- وسایل...
کنسول - دسته بیسیم PS2 اصلی (کسی نخواست دستشو بر میدارم و یه دسته جنس خوب سیم دار میزارم رو کنسول)- مموری کارت -کابل برق و کامپوزیت - 33 عنوان بازی شاخ با جلد و قاب همگی.
کارتنش هم گفتند که موجوده و قرار شد برام بیارند.
کنسول تو لود بازی و توی بازی به هیچ عنوان لگ نمیزنه و لنزش سالمه سالمه - تعمیری هم نیست.
فقط اونجایی که سی دی بازی روش قرار میگیره یه صدای قر قره خیلی کم میده اما رو روند بازی و کارایی اصلا تاثیری نداره.
هر کی هم خواست براش ردیفش میکنم 20 ت میگیرم که بنطر من اصلا واجب نیست کنسول قشنگ داره کار میده.
قیمت هم با تمامی لوازم + دسته بیسیم = 220 ت..
قیمت با تمامی لوازم بدون دسته بیسیم(با دسته سیم دار) = 190 ت..
پست هم با خریدار
بسته بندی کاملا عایق انجام میگیرد

یا حق
Last edited: