• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سنسیشن با گارانتی و بیمه + کیف و قاب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
سلام
من این گوشی رو هفته ی پیش از دوستمون جناب amirh2004 به قیمت 680 خریدم قرار بود این هفته بدم به یکی از دوستانم که گوشی می خواست خودم عجله کردم و زود تر خریدمش چون گوشی نداشتم تا حالا هم با Htc کار نکرده بودم گفتم خودمم یک هفته ای باهاش کار کرده باشم اما حالا اون هم منصرف شده از خرید یعنی پولشو لازم داره یکجا دیگه خرج کنه و نمی تونه گوشیو بگیره به همین دلیل اینجا می خواهم بفروشمش عجله ای هم برای فروش ندارم چون گوشی ندارم
قیمت پایه رو 650 میزارم ولی زیر 670 نمیدم این 10 تومن هم برای اینکه یک هفته باهاش کار کردم
گوشی زدگی های کوچیکی داره که قبلا ازشون عکس گرفته شده در تاپیک زیر (خودم دوربین با کیفیت ندارم نمی تونم زدگی ها رو نشون بدم)
این هم تاپیک فروشش که من گوشی رو خریدم عکس هم گذاشتند:
http://forum.persiantools.com/t243459.html
((مدت کارکرد: 5 ماه
تاریخ انقضای گارانتی: 1391/5/10
نوع گارانتی : بیمه و گارانتی یاس
وسایل داخل جعبه : شارژر و کابل - کارت بیمه و گارانتی - رم 8 گیگ- Handsfree
وسایل اضافی : 1 عدد کیف چرمی HTC و یک عدد قاب ژله ای
))
در ضمن قیمت اینطوری که من فهمیدم نسبت به هفته ی قبل بالاتر رفته
عکس در پیوست...
با سپاس
:heart:

فایل های ضمیمه

• DSC00123.JPG
    DSC00123.JPG
    201.9 KB · نمایش ها: 145
  • DSC00122.JPG
    DSC00122.JPG
    220 KB · نمایش ها: 145
Last edited:

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2
کاش نگهش میداشتی . یدونه الان S plus نو نو دارم میخوای با اون بزنیم یا به پولش احتیاج داری دوستم؟

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
سلام
خوبین؟
خداییش گوشیه خوبیه ولی خودم می خوام نوت بگیرم شایدم آیپد 2 اینو گرفتم در حد یکی دوهفته بعد بدم دوستم اونم که حالا نمی تونه بخره منم عجله ای برای فروشش ندارم میگم گوشیه خوبیه ولی در کل هر وقت مشتری واقعی داشته باشه میفروشم

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
خوبین؟
خداییش گوشیه خوبیه ولی خودم می خوام نوت بگیرم شایدم آیپد 2 اینو گرفتم در حد یکی دوهفته بعد بدم دوستم اونم که حالا نمی تونه بخره منم عجله ای برای فروشش ندارم میگم گوشیه خوبیه ولی در کل هر وقت مشتری واقعی داشته باشه میفروشم
ممنونم دوستم اره گوشی خوبی بود من رفتم تو کف موتورولا Razr دارم تلاش میکنم برای رسیدن به اون

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
داداش الان یارو گوشی نو رو میخره باز هم نمیکنه اک اک میخواد بفروشه اگه 100 تومن خریده باشه 80 تومن میفروشه
حالا شما گوشی دست 2 خریدید 680 دست 3 شده میفروشید 670
البته ببخشید ها به من ربطی نداره ولی اگه مظتری اومد سلام منو هم بهش برسون

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2
داداش الان یارو گوشی نو رو میخره باز هم نمیکنه اک اک میخواد بفروشه اگه 100 تومن خریده باشه 80 تومن میفروشه
حالا شما گوشی دست 2 خریدید 680 دست 3 شده میفروشید 670
البته ببخشید ها به من ربطی نداره ولی اگه مظتری اومد سلام منو هم بهش برسون

اقا واقعا اسم تروریست برازندته. مگه خونه یا ماشینه که دسته 2-3 داشته باشه؟ ایشون که با گوشی کاری نکرده چرا الکی تاپیکو خراب میکنی؟

amirsalarsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
sensation جه مدلی هست؟؟xl یا xe
headphone beatsهم داره؟؟

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
اقا واقعا اسم تروریست برازندته. مگه خونه یا ماشینه که دسته 2-3 داشته باشه؟ ایشون که با گوشی کاری نکرده چرا الکی تاپیکو خراب میکنی؟
داداش اول سلام کن
دوم با احترام حرف بزن
سوم خراب نکردم تاپیکو
چهارم خیلی ببخشید ها خونه و ماشین روی چند دست استفاده کردن نیستش روی سال استفاده هست که مثلا 2 ساله استفاده شده یا 4 سال
پنجم روی گوشی دست 2 یا 3 اتفاقا فوق العاده مهمه و این حرف شما نشون میده به هیچ وجه تخصصی تو گوشی ندارید

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2
داداش اول سلام کن
دوم با احترام حرف بزن
سوم خراب نکردم تاپیکو
چهارم خیلی ببخشید ها خونه و ماشین روی چند دست استفاده کردن نیستش روی سال استفاده هست که مثلا 2 ساله استفاده شده یا 4 سال
پنجم روی گوشی دست 2 یا 3 اتفاقا فوق العاده مهمه و این حرف شما نشون میده به هیچ وجه تخصصی تو گوشی ندارید

من دلیلی نمی بینم به شما سلام کنم.
من اسمی که گذاشته بودی رو صدا کردم اگه بده برشدار.
وقتی خریدار نیستیو نظر بی مورد میدی اینجا تاپیکو خراب میکنی ن میدونم این گوشی چند روزی بیشتر دست این دوستمون نبوده بخوای اینطوری حساب کنی گوشیه شما هم هزار تا دست بهش خورده دست هزارمه

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
من دلیلی نمی بینم به شما سلام کنم.
من اسمی که گذاشته بودی رو صدا کردم اگه بده برشدار.
وقتی خریدار نیستیو نظر بی مورد میدی اینجا تاپیکو خراب میکنی ن میدونم این گوشی چند روزی بیشتر دست این دوستمون نبوده بخوای اینطوری حساب کنی گوشیه شما هم هزار تا دست بهش خورده دست هزارمه
سلام کردن نشانه تربیت هست که اگه شما سلام نمیکنی پس به راحتی نشون میده که از تربیت برخوردار نیستید
در ضمن شما به چه حقی اسم منو خطاب کردید من هر اسمی هم بخوام میزارم و هیچکس هم حق نداره کاری داشته باشه
بنده خریدار هستم اما نه به این قیمت در ضمن تاپیک صاحب داره که من ازش همینجا معضرت میخوام
ضمنا بنده اصلا گوشی ندارم که دست هزارم بشه پس حرف رایگان نزن
بقیه جواب هم پخ شد دیگه این بحث رو اینجا نباید ادامه بدیم

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2
سلام کردن نشانه تربیت هست که اگه شما سلام نمیکنی پس به راحتی نشون میده که از تربیت برخوردار نیستید
در ضمن شما به چه حقی اسم منو خطاب کردید من هر اسمی هم بخوام میزارم و هیچکس هم حق نداره کاری داشته باشه
بنده خریدار هستم اما نه به این قیمت در ضمن تاپیک صاحب داره که من ازش همینجا معضرت میخوام
ضمنا بنده اصلا گوشی ندارم که دست هزارم بشه پس حرف رایگان نزن
بقیه جواب هم پخ شد دیگه این بحث رو اینجا نباید ادامه بدیم

فقط میتونم بگم برای امثال شما متاسفم
بچه ها اینجا تاپیک می زنن که به دست و با قیمت خوب بفروشند نه به مغازه دار با قیمت های بز خری .
در هر حال شما هرچی دوست دارین توی یک تاپیک عمومی دارین میگین و هم پخ میکنین و میگین قصد خراب کردن تاپیک رو ندارم من فقط از صاحب تاپیک حمایت میکنم که بتونن گوشی رو با قیمت خوب بفروشن اینو وظیفه ی خودم میدونم. از مدیران هم خواهش میکنم اینجارو کمی پاک سازی کنن ممنون.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
فقط میتونم بگم برای امثال شما متاسفم
بچه ها اینجا تاپیک می زنن که به دست و با قیمت خوب بفروشند نه به مغازه دار با قیمت های بز خری .
در هر حال شما هرچی دوست دارین توی یک تاپیک عمومی دارین میگین و هم پخ میکنین و میگین قصد خراب کردن تاپیک رو ندارم من فقط از صاحب تاپیک حمایت میکنم که بتونن گوشی رو با قیمت خوب بفروشن اینو وظیفه ی خودم میدونم. از مدیران هم خواهش میکنم اینجارو کمی پاک سازی کنن ممنون.
خیلی حرف ها و جواب ها دارم که اگه بخوام بگم تاپیک ایشون خراب میشه
پس بحث رو همینجا تموم میکنم و از صاحب تاپیک هم معضرت میخوام که به خاطر کاسه ی داغ تر از اش بودن بعضی ها تاپیک اینطوری شد
شما هم اگه ادامه ی بحث رو خواستید بیاید تو پخ که حرف زیاده

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
سلام
اول بابت تایید حرف از آقا امیر ممنونم
دوم گوشی هم مدت کارکردش 5 ماهه حالا من یک هفته کار کردم روزی بیشتر از هزار تومن هم کم کردم کسی رو هم مجبور به خریدش نکردم گفتم که هر وقت مشتری واقعای پیدا شد میفروشم چون گوشی ندارم عجله ای هم واسه ی فروشش ندارم
 فک کنم دادم به دوستمم باهاش کار کرد در حد چند دقیقه الان دسته چهاره فک کنم یکی دیگه هم بهش دست زد میشه دست پنج امیر خان شما هم اگه کسی به این گوشی دست زده بگید دست ها رو حساب کنیم هر دست هم گفتند که 100 تومان کم میشه تا اینجا قیمتش شد از 680 به 380 چون سه تا دست به دست شما اضافه شد اگه شما هم به دست کسی دادید بگید مثلا 4-5 اضافه بشه من گوشیو باید بدم 200 هزار هم روش بدم تا گوشیو قبول کنند
راستی یکبار هم با دست چپ بهش دست زدم :lol:
;)

amirh2004

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
اول بابت تایید حرف از آقا امیر ممنونم
دوم گوشی هم مدت کارکردش 5 ماهه حالا من یک هفته کار کردم روزی بیشتر از هزار تومن هم کم کردم کسی رو هم مجبور به خریدش نکردم گفتم که هر وقت مشتری واقعای پیدا شد میفروشم چون گوشی ندارم عجله ای هم واسه ی فروشش ندارم
 فک کنم دادم به دوستمم باهاش کار کرد در حد چند دقیقه الان دسته چهاره فک کنم یکی دیگه هم بهش دست زد میشه دست پنج امیر خان شما هم اگه کسی به این گوشی دست زده بگید دست ها رو حساب کنیم هر دست هم گفتند که 100 تومان کم میشه تا اینجا قیمتش شد از 680 به 380 چون سه تا دست به دست شما اضافه شد اگه شما هم به دست کسی دادید بگید مثلا 4-5 اضافه بشه من گوشیو باید بدم 200 هزار هم روش بدم تا گوشیو قبول کنند
راستی یکبار هم با دست چپ بهش دست زدم :lol:
;)
ممنون دوست من راستش من گوشی رو که خریده بودم برای همه جذابیت داشت کلی دست زدن بهش الان با این اوصاف باید یه پولی هم دستی بدی فکر کنم :))

sahandmsh

Registered User
لایک‌ها
16
با نکسوز اس 9023 کره تعویض می کنی؟

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
سلام
به جناب Oracle_Eldorado فروخته شد
با سپاس

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
به قیمت 670 تومن از ایشون خریداری شده و قرار بر این شده که فردا برای من ارسال بشه
تاپیک تا زمان تحویل گوشی باز میمونه
موفق باشید

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156

مبارک صاحبش !
من خودم یکی داشتم ، اینو واسه یکی از دوستان گرفتم

امروز صبح با اتوبوس به دست من رسید و همه چی طبق گفته ی خودشون بود
با تشکر از فروشنده
ختم تاپیک ./

وضعیت