سلام
من این گوشی رو هفته ی پیش از دوستمون جناب amirh2004 به قیمت 680 خریدم قرار بود این هفته بدم به یکی از دوستانم که گوشی می خواست خودم عجله کردم و زود تر خریدمش چون گوشی نداشتم تا حالا هم با Htc کار نکرده بودم گفتم خودمم یک هفته ای باهاش کار کرده باشم اما حالا اون هم منصرف شده از خرید یعنی پولشو لازم داره یکجا دیگه خرج کنه و نمی تونه گوشیو بگیره به همین دلیل اینجا می خواهم بفروشمش عجله ای هم برای فروش ندارم چون گوشی ندارم
قیمت پایه رو 650 میزارم ولی زیر 670 نمیدم این 10 تومن هم برای اینکه یک هفته باهاش کار کردم
گوشی زدگی های کوچیکی داره که قبلا ازشون عکس گرفته شده در تاپیک زیر (خودم دوربین با کیفیت ندارم نمی تونم زدگی ها رو نشون بدم)
این هم تاپیک فروشش که من گوشی رو خریدم عکس هم گذاشتند:
http://forum.persiantools.com/t243459.html
((مدت کارکرد: 5 ماه
تاریخ انقضای گارانتی: 1391/5/10
نوع گارانتی : بیمه و گارانتی یاس
وسایل داخل جعبه : شارژر و کابل - کارت بیمه و گارانتی - رم 8 گیگ- Handsfree
وسایل اضافی : 1 عدد کیف چرمی HTC و یک عدد قاب ژله ای
))
در ضمن قیمت اینطوری که من فهمیدم نسبت به هفته ی قبل بالاتر رفته
عکس در پیوست...
با سپاس
:heart:
من این گوشی رو هفته ی پیش از دوستمون جناب amirh2004 به قیمت 680 خریدم قرار بود این هفته بدم به یکی از دوستانم که گوشی می خواست خودم عجله کردم و زود تر خریدمش چون گوشی نداشتم تا حالا هم با Htc کار نکرده بودم گفتم خودمم یک هفته ای باهاش کار کرده باشم اما حالا اون هم منصرف شده از خرید یعنی پولشو لازم داره یکجا دیگه خرج کنه و نمی تونه گوشیو بگیره به همین دلیل اینجا می خواهم بفروشمش عجله ای هم برای فروش ندارم چون گوشی ندارم
قیمت پایه رو 650 میزارم ولی زیر 670 نمیدم این 10 تومن هم برای اینکه یک هفته باهاش کار کردم
گوشی زدگی های کوچیکی داره که قبلا ازشون عکس گرفته شده در تاپیک زیر (خودم دوربین با کیفیت ندارم نمی تونم زدگی ها رو نشون بدم)
این هم تاپیک فروشش که من گوشی رو خریدم عکس هم گذاشتند:
http://forum.persiantools.com/t243459.html
((مدت کارکرد: 5 ماه
تاریخ انقضای گارانتی: 1391/5/10
نوع گارانتی : بیمه و گارانتی یاس
وسایل داخل جعبه : شارژر و کابل - کارت بیمه و گارانتی - رم 8 گیگ- Handsfree
وسایل اضافی : 1 عدد کیف چرمی HTC و یک عدد قاب ژله ای
))
در ضمن قیمت اینطوری که من فهمیدم نسبت به هفته ی قبل بالاتر رفته
عکس در پیوست...
با سپاس
:heart: