• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سه دامنه رند و معنی دار smszar.ir , iblogers.ir , footiball.ir

عرشیامنصوری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نام خدا

با سلام .

سه دامین رند و معنی داری آی آر به آدرس smszar .ir ( اس ام اس زار ) و footiball.ir (فوتی بال ) و iblogers.ir ( آی بلاگرز ) به فروش میرسد .

• معنی دامنه ها
تمامی دامنه ها با معنی اند .
smszar . ir : اس ام اس زار مثل کلمه لاله زار یا سبزه زار که به خوبی در می ماند این دامین یکی از مناسب ترین دامین های سایت های تفریحی ، سرگرمی و اس ام اس است .

iblogers.ir : در ابتدا خیلی معنی ای ندارد اما اگر کلمات مخفف شده را بازگشایی کنیم به دو شکل می توان آن را معنی دار کرد :

1. blog + Ers = وبلاگ+ اورژانس . + i = iran پس با کنار هم گذاشتند کلمات به اورژانس وبلاگنویسان ایرانی میرسیم

2. سرویس blogger به معنی وبلاگنویسان است که با برداشتن کلمه g میتواند در آن blogers را هم دید پس می توان آن را با کلمه وبلاگنویسان معنی کرد .

footiball.ir : دامین رند و بسیار جذاب فوتی بال همان فوتبال خودمون با یک جرف i که سبب محفوظ ماندن کلمه برای مدت بیش تری در ذهن می شود ! مناسب با سایت های فوتبالی ، ورزشی ، خبرگزاری ها و ... .

هر سه دامین 1 ساله هستند که فکر کنم دامین آی بلاگرز 11 ماه ازش باقیست .
ضمنا تمام دامین ها در ایرنک به نام خودم هستند و برای فروش و انتقال هیچ مشکلی ندارند فقط خود ایرنک برای اینکه دامنه به نام شما بشه یه مبلغی ازتون دریافت می کنه که فکر کنم حدود 5 هزار تومان بود دقیقا یادم نمیاد .
قیمت پایه :

• آی بلاگرز : 4 هزار تومان ( دقیقا قیمت خرید )
  • اس ام اس زار 10 هزار تومان
  • فوتی بال 10 هزار تومان
. دوستان اگر سوالی بود بپرسند و اگر مایل بودند قیمتی پیشنهاد کنند .

بالا