mhd123
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 657
- لایکها
- 1
سلام
الان فقط همین بیتل رو داری؟
اخرین قیمتی که میتونی بدی رو با تخفیف نوروزی برام پخ کن لطفا
پخ شد دوست عزیز
سلام
الان فقط همین بیتل رو داری؟
اخرین قیمتی که میتونی بدی رو با تخفیف نوروزی برام پخ کن لطفا
لطفا شرایط همراه با رنگ را پ خ بفرمایید
خب چرا همینجا نمیگین که همه ببینن و اقا مهراد هم از پخ دادن خسته نشهداداش برا من هم شرایط رو بفرست قیمت با رنگ و هزینه پست.
ممنون
خب چرا همینجا نمیگین که همه ببینن و اقا مهراد هم از پخ دادن خسته نشه
نه عزیز اونا همه فروخته شد فقط یدونه قرمز موندهصفحه ها زیاد بود اگه هنوز هر سه تاش مونده یه ندایی به ما بده می خوامشون .
شماره حساب و هزینه اش رو هم برام پخ کن .
من چند مدل از این مشاین ها دارم، از هم ایناست که توی لاله زار هم توی چند تا مغازه هست، !؟ جنسشون فلزی هست دیگه ! اگه اره هر چندتاش مونده رو من می خوام
بلاخره اون یدونه رو فروختی اگه نه من فوری میخوامش برا تولد یکی از دوستام
باتشکر قربان رسید
فرمون ماشین نیست متاسفانه
ممنون می شم یه پیگیری بفرمایید
در ضمن برای کاپوتش جک نداشته؟؟
چه زود رسید
مگه میشه فرمونش نباشه شما تو همون جعبه رو یه نگاه دیگه بنداز پیدا میشه
نه کاپوتش جک نداشت ولی اگه میخواین باز بمونه درش رو تا ته بدید بالا دیگه تا نبندینش بسته نمیشه
والا کل اون روزنامه ها را گشتم
در ضمن کارتون هم نداشت
با تشکر
فروش سه عدد ماشین دکوری با کلاس به سه رنگ مختلف اصلا استفاده نشده کاملا نو 10 تومن زیر قیمت
اینها رو برا من کادو اوردن که من انقدر دکوری زیاد دارم به اینها احتیاجی ندارم
اینهارو دیروز از پاساج پارسا تجریش قیمت کردم دونه 35 ولی من 25 میدم علت گرون بودن این ماشین ها زیبایی باز شدن سه درب حرکت فوق العاده نرم امکان گردش چرخ ها و.....
اونایی هم که قیمت دستشونه میدونن قیمت خوبی دادم هرکی خواست در خدمتم محل تحویل هم تهرانمشاهده پیوست 97294مشاهده پیوست 97295مشاهده پیوست 97296مشاهده پیوست 97297مشاهده پیوست 97298مشاهده پیوست 97299مشاهده پیوست 97300مشاهده پیوست 97301مشاهده پیوست 97302مشاهده پیوست 97303
اگر کسی از این پکیجی که ایشون فروختن داره خریدارم
خریدارم
حمید داره ولی قیمتش دونه ای 45 تومنهUP.....