با سلام و عرض ادب خدمت دوستان
تعداد 3 عدد هارد موجوده که یکیشون کاملا سالم و دوتای دیگه مناسب برای آرشیو هستند
هارد اول : هارد 100 گیگ توشیبا کاملا سالم سوکت ساتا
همونطور که دوستان اطلاع دارند الان هارد 80 گیگ لبتابی توی بازار با قیمت 60 هزار تومن به فروش میرسه که تست و ... هم در اختیارتون قرار نمیدن من قیمت هارد 100 گیگ رو همون 60 تومن میزارم
قیمت ناقابل 60 هزار تومن فروش رفت
هارد دوم :
هارد 60 گیگ لبتابی IDE
همونطور که توی تست ها مشخص هستش چندتا دونه بدسکتور داره که خوشبختانه اول هارد نیست
بعید میدونم توی نصب ویندوز هم مشکلی داشته باشه ولی خب به اسم آرشیو به فروش میرسه
قیمت ناقابل 35 هزار تومن موجوده
هارد سوم :
هارد 160 گیگ لبتابی که بدسکتورش زیاده و باید با نرم افزار قسمت های بدسکتور دار رو از هارد جدا کنید و از بقیش استفاده کنید
قیمت ناقابل 35 هزار تومن فروش رفت
تست هلث خدمت دوستان . تست اررو اسکن هم اضافه شد
ارور اسکن رو همونطور که میبینید 4 تا عکس گزاشتم به خاطر اینکه وقتی به بد سکتور ها میرسید نرم افزار دیگه جلوتر نمیرفت
از گیگ 31 به بعد هم که کاملا سالم و بدون بد سکتور هستش میتونید 31 گیگ اول رو از پارتیشن خازج کنید و از بقیه استفاده کنید
بنده تهران هستم و مثل همیشه تحویل در تهران به صورت حضوری
دوستانی که شهرستان تشریف دارن ارسال با پست پیشتاز یا سفارشی به درخواست شما
با تشکر
عباس عابدی
09363745872
تعداد 3 عدد هارد موجوده که یکیشون کاملا سالم و دوتای دیگه مناسب برای آرشیو هستند
هارد اول : هارد 100 گیگ توشیبا کاملا سالم سوکت ساتا
همونطور که دوستان اطلاع دارند الان هارد 80 گیگ لبتابی توی بازار با قیمت 60 هزار تومن به فروش میرسه که تست و ... هم در اختیارتون قرار نمیدن من قیمت هارد 100 گیگ رو همون 60 تومن میزارم
قیمت ناقابل 60 هزار تومن فروش رفت

هارد دوم :
هارد 60 گیگ لبتابی IDE
همونطور که توی تست ها مشخص هستش چندتا دونه بدسکتور داره که خوشبختانه اول هارد نیست
بعید میدونم توی نصب ویندوز هم مشکلی داشته باشه ولی خب به اسم آرشیو به فروش میرسه
قیمت ناقابل 35 هزار تومن موجوده
هارد سوم :
هارد 160 گیگ لبتابی که بدسکتورش زیاده و باید با نرم افزار قسمت های بدسکتور دار رو از هارد جدا کنید و از بقیش استفاده کنید
قیمت ناقابل 35 هزار تومن فروش رفت
تست هلث خدمت دوستان . تست اررو اسکن هم اضافه شد

ارور اسکن رو همونطور که میبینید 4 تا عکس گزاشتم به خاطر اینکه وقتی به بد سکتور ها میرسید نرم افزار دیگه جلوتر نمیرفت
از گیگ 31 به بعد هم که کاملا سالم و بدون بد سکتور هستش میتونید 31 گیگ اول رو از پارتیشن خازج کنید و از بقیه استفاده کنید

بنده تهران هستم و مثل همیشه تحویل در تهران به صورت حضوری
دوستانی که شهرستان تشریف دارن ارسال با پست پیشتاز یا سفارشی به درخواست شما
با تشکر
عباس عابدی
09363745872
Last edited: