• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سه عدد هارد WD 2TB دو ترا بایتی با کارکرد 60 روزه پُرِ آرشیو بلوری سه بعدی 6 ترا بایت

soshyianet

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام من سه تا وسترن دیجیتال هارد 2 ترا بایتی دارم یعنی در مجموع 6 ترا بایت که برای بَک آپ خریدمشون و کاملا نو هستند و یک بار هم بیشتر به سیستم وصل نشده..........که دو تاش اکسترنال هستن USB3 و یکیش وسترن دیجیتال گرین 64 مگا بافر اینترنال
نمونه عکس ها شونم گذاشتم

که هارد هام بک آپ بیش از 130 عنوان ISO های بلوری 3D هست و کلی بلوری موزیک و سریال که از جمله تک ترین آرشیو های ایران هست مخصوصا آرشیو کنسرت موزیک هام

از این نمونه 2 تا
Western Digital - 2000 GB - 2 TeraByte - USB 3.0

Western Digital - 2000 GB - 2 TeraByte - USB 3.0 ― RayanSaba - رایان صبا
wd-mybook-2TB.jpg

و از این نمونه یک عدد

Western Digital - SATA 2 - 2 TeraByte / 64mb buffer

Western Digital - SATA 2 - 2 TeraByte / 64mb buffer ― RayanSaba - رایان صبا

wd2tb.jpg

لیسته اطلاعات و آرشیو های بلوری های موجود در هارد ها..........

http://www.4shared.com/file/RgvHcpZH/Lists.html?

http://www.mediafire.com/?3z1w2kte94593l7

بیش از 130 عنوان بلوری سه بعدی 250 کنسرت راک و متال اچ دی و بلوری و کلی سریال و 1.5 ترا بایت برنامه های حرفه ای آموزش شبکه
کسانی که تمایل داشتن می تونن به این شماره اس ام اس بدن
09378378583

علت فروشم هم اینه که دیگه تو حرفه فروش آرشیو نیستم و حیف هم می آد که Shift+Del بگیرم اینارو و به عنوان خام بفروشم هاردامو...شاید کسی بتونه باهاشون کار کنه و درآمدی داشته باشه....

هارد ها همه گارانتی دارند...........عکس دومی رو برای مثال گذاشتم چون بعضی از دوستان با نوع دیگه هارد ها اشتباه نگیرند

فایل های ضمیمه

• List's.zip
    695.3 KB · نمایش ها: 6
Last edited:

soshyianet

Registered User
لایک‌ها
2
من می خوام هارد ها رو بفروشم به بهترین قیمت با اطلاعات و بیشتر اطلاعات برام مهم هستن.......ممنون می شم شما قیمتتون رو بگید.........

soshyianet

Registered User
لایک‌ها
2
یکی از هارد های اکسترنال فروخته شد به bestmovie
فقط یه دونه هارد اکسترنال و یه دونه هارد اینترنال مونده............

duke amir

Registered User
لایک‌ها
2
هر دو هارد باقیمانده خریداری شد .
مبارک باشه.من زودتر خریده بودم منتظره شماره کارت بودم.فقط قرار بود بیعانه بریزم بعد فردا پول کامل.ولی گویا مشتری دس به نقد زد تو گوش هاردا.بعدشم آقای سوشیانت کاشکی حداقل میگفتی این آقا نقد میخواد اگه پولت حاضر نیست تا فردا بدمش ایشون؟؟نه اینکه نیم ساعت منتظر شماره کارت شما باشم بعد بیام تو تاپیک ببینم نوشتن که خریداری شد.این رسمش نیست داداش

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
سلام
شرمنده من نمیدونستم شما خرید کردید .من از دیروز با ایشون مکاتبه دارم و بیش از 20 پیام رد و بدل کردیم تا این معامله انجام شد .پست های من هم در تاپیک ها هست .تاپیک اصلی را میتونید در زیر ببینید :

http://forum.persiantools.com/t227116.html

2 صفحه آخر پست های من و جواب های ایشون معلومه.

بالا