• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش سوئیچ قهوه ای کیبورد مکانیکال + ماوس پد لاجیتک

Alien87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
درود

پک 24 تایی سوئیچ قهوه ای ردراگون که به صورت دستی خودم لوب کردم برای فروش موجوده! (با لوب کردن صدای کلیدها کاهش پیدا میکنه و حس بهتری داره! حدود 2 ساعت وقتمو گرفت تا این 24 تا رو لوب کردم! این ویدئو رو میتونید ببینید تا متوجه تفاوتش بشید!)

قیمت 380 هزار تومان!

ماوس پد لاجیتک G440 هیچگونه پارگی نداره فقط کمی کثیف شده که قابلیت شست و شو هم داره!

قیمت نو بالای یه میلیون تومن! قیمت بنده 350 هزار تومان!

عزیزی هردو رو باهم بخره پول ارسال با بنده خواهد بود وگرنه به عهده خریدار!
photo_2023-04-18_21-40-07.jpgphoto_2023-04-18_21-40-39.jpg

Black HAF

Registered User
لایک‌ها
375
عرض ادب و احترام..
جسارتا لبه های ماس پد سالم هست یا دِفورمه نشده؟
اگر پاسخ مثبت هست موس پد رو خریدارم🙏

Alien87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
عرض ادب و احترام..
جسارتا لبه های ماس پد سالم هست یا دِفورمه نشده؟
اگر پاسخ مثبت هست موس پد رو خریدارم🙏
درود
والا فقط سمت چپ پایین در حد یک سانت، شایدم کمتر حس میشه دفورمه شده اونم پارگی نیست اوکیه! شاید دیده هم نشه، گفتم مدیون نباشم!
فعلا قصدم فروش هر دو باهمه! تا شنبه اگه مشتری نبود جدا تقدیم میشه

Last edited:

Black HAF

Registered User
لایک‌ها
375
درود
تک فروشی فعال شد بعلت نیاز مالی
پول پست هم با بنده!
عرض ادب جناب اسماعیل نژاد عزیز و صبح بخیر..
شماره کارتتون رو دارم و واریز میکنم براتون منتها چون تلفن همراه در دسترسم نیست اگر اجازه بدین تا ساعت 4 که کارم تموم بشه و دسترسی به همراه بانک داشته باشم براتون واریز رو انجام میدم...
ممنون از همکاری و لطفی که دارین

Last edited:

farhadii

Registered User
لایک‌ها
173
شماره کارتتون رو دارم و واریز میکنم براتون منتها چون تلفن همراه در دسترسم نیست اگر اجازه بدین تا ساعت 4 که کارم تموم بشه و دسترسی به همراه بانک داشته باشم براتون واریز رو انجام میدم...
برادر دقایقی زود تر از شما در لیون برای موس پد اعلام خرید کردم البته با تشکر تقدم اعلام خرید با بنده هس البته قابل دار نیس

Alien87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام
ماوس پد فروخته شد!سوئیچها مونده!

برادر دقایقی زود تر از شما در لیون برای موس پد اعلام خرید کردم البته با تشکر تقدم اعلام خرید با بنده هس البته قابل دار نیس
درود
عزیز ایشون شماره کارت بنده رو داشتن واریز کردن! دیروز گفتید نمیخواید که عزیز!

farhadii

Registered User
لایک‌ها
173
385 قیمتشون بود بعدش برنامه دیگری بود برای سوییچ قهوه ای و این موارد به هر جهت با این که تقدم با بنده هس اما شما به هر شخصی که راضی هستین میتونین کالا را بفروشین و میدانم دوستمون همنطور که فرمودن الان سر کار هستند و امکان واریز ندارند
اشکالی نداره من رضایت دارم که به هر شخصی صلاح میدونین کالارا بفروشین مبارکشون باشه ان شاء ا... شکر خدا :giggle: 🙏

Last edited:

Black HAF

Registered User
لایک‌ها
375
سلام
ماوس پد فروخته شد!سوئیچها مونده!

ممنون از لطفتون عجله ای در ارسال نداشته باشین و هروقت فرصت شد زحمتش رو بکشین..
ممنون از لطفتون ..
عجله ای برای ارسال ندارم و نمیخوام تو زحمت بیفتین بابتش و صرفا بخاطر این مورد مسیرتون رو طولانی کنین..
هروقت فرصت کردین انجام بدین علی آقا..
آدرس هم از قبل داشتین ولی با این حال باز براتون فرستادم... 🙏 🙏

شاد و خرسند باشین

Alien87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
والا 385 قیمتشون بود بعدش برنامه دیگری بود برای سوییچ قهوه ای و این موارد به هر جهت با این که تقدم با بنده هس اما شما به هر شخصی که راضی هستین میتونین کالا را بفروشین و میدانم دوستمون همنطور که فرمودن الان سر کار هستند و امکان واریز ندارند
اشکالی نداره من رضایت دارم که به هر شخصی صلاح میدونین کالارا بفروشین مبارکشون باشه ان شاء ا... شکر خدا :giggle: 🙏
عزیزی شما، نه عزیز، باگوشی اقای صالح واریز کردن! وگرنه این حرفا رو نداریم!
اگه هنوز سوئیچ رو میخواید با پول پست 350 تقدیم شما میشه که ناراحت نشید از دست ما!

farhadii

Registered User
لایک‌ها
173
عزیزی شما، نه عزیز، باگوشی اقای صالح واریز کردن! وگرنه این حرفا رو نداریم!
اگه هنوز سوئیچ رو میخواید با پول پست 350 تقدیم شما میشه که ناراحت نشید از دست ما!
ممنونم برادر مهربان تو لیون پیام گذاشتم و در لیون درخواست شماره کارت کردم لطفا شماره کارتو یه بار دیگه تو پرشین یا لیون برام بفرستین

بالا