سلام
این لپتاپو دارم ک وحشتناکه تو هم رده های خودش
مانیتورش بسیار باکیفیت و بارزولوشن بالاست/با اینکه 11.6 اینچه ولی دقیقا اندازه 14.5 اینچیاس رزولوشنش ینی 1366x768
cpuش رو نمیتونید پیدا کنید رو هیچ مینی لپتاپی مدل دقیقش Intel® Pentium® ULV Processor هست ک fullhdرو مث هلو بالا میاره و مث ی لپ تاپ گرون قیمت تاخیر تو اجرای دستور ها نداره
رمش فابریک کارخونه ایی 2 گیگ هست روش و میتونید تا 4 گیگ ارتقا بدید
گرافیکشم مث cpuشه و مشابهش تو هیچ مینی ایی یافت نمیشه مدلشم اینه Intel® GMA 4500
هاردشم 320 هست
دوتا اسپیکر 1.5 واتی داره و اسپیکراش برعکس مینی های دیگ ک صدای جالبی ندارن صدای واضح و بلندی داره
کیفیت ساخت بسیار بسیار بسیار بالایی داره ک بازم از مینی های دیگ جداش میکنه
خروجیه HDMI
روش ویندوز 8 نصب هست و یک اپسیلون موردی باهاش نداره ک طبیعی یم هست البته
دوس دارم برید سایتش و کیفیت ساخت قیافش و مشخصات دقیق ترشو اونجا نگاه کنید
GIGABYTE - Notebook & Netbook - Notebook & Netbook - Q series - Q1105M
دستگاه از اول دست خودم بوده
از لحاظ فنی کاملا سالمه و ب هیچ عنوان دستگاه باز یا تعمیر نشده
دیشب فول شارژش کردم و بعده یرب ده دیقه ک روشن بود عددی رو ک باطری نشون داد 4 ساعت و نیم بود با نور زیاد
از لحاظ ظاهری دستگاه خیلییییییی تمیزه و از فاصله 50 سانتی ب عقب در حد آکه ولی اگ از نزدیک بهش خیره شید روش خش های ریز میبینید ک در اثر تمیز کردن اغلب روش افتاد ولی با درحدآک بودن ی اپسیلون فرق داره و بی نهایت تمیزه
قیمت پایه 680 هست
قیمت فروش فوری 730 هست
تهران حضوری معامله میکنم
شهرستان ابتدا ملغ دریافت میشه بعدش ارسال میکنم جنسو
هزینه ارسال با خریدار محترم هست
هر صحبت و پیشنهادی فقط در چهارچوب قیمت تو تایپیکم باشه در غیر این صورت بدون اطلاع قبلی گزارش میشه ولی پ.خ آزاده دوس داشتید اونجا از خجالتم در بیاید
قیمتای پیشنهادیه خارج از محدوده قیمت تعیین شده فقط پ.خ
این لپتاپو دارم ک وحشتناکه تو هم رده های خودش
مانیتورش بسیار باکیفیت و بارزولوشن بالاست/با اینکه 11.6 اینچه ولی دقیقا اندازه 14.5 اینچیاس رزولوشنش ینی 1366x768
cpuش رو نمیتونید پیدا کنید رو هیچ مینی لپتاپی مدل دقیقش Intel® Pentium® ULV Processor هست ک fullhdرو مث هلو بالا میاره و مث ی لپ تاپ گرون قیمت تاخیر تو اجرای دستور ها نداره
رمش فابریک کارخونه ایی 2 گیگ هست روش و میتونید تا 4 گیگ ارتقا بدید
گرافیکشم مث cpuشه و مشابهش تو هیچ مینی ایی یافت نمیشه مدلشم اینه Intel® GMA 4500
هاردشم 320 هست
دوتا اسپیکر 1.5 واتی داره و اسپیکراش برعکس مینی های دیگ ک صدای جالبی ندارن صدای واضح و بلندی داره
کیفیت ساخت بسیار بسیار بسیار بالایی داره ک بازم از مینی های دیگ جداش میکنه
خروجیه HDMI
روش ویندوز 8 نصب هست و یک اپسیلون موردی باهاش نداره ک طبیعی یم هست البته
دوس دارم برید سایتش و کیفیت ساخت قیافش و مشخصات دقیق ترشو اونجا نگاه کنید
GIGABYTE - Notebook & Netbook - Notebook & Netbook - Q series - Q1105M
دستگاه از اول دست خودم بوده
از لحاظ فنی کاملا سالمه و ب هیچ عنوان دستگاه باز یا تعمیر نشده
دیشب فول شارژش کردم و بعده یرب ده دیقه ک روشن بود عددی رو ک باطری نشون داد 4 ساعت و نیم بود با نور زیاد
از لحاظ ظاهری دستگاه خیلییییییی تمیزه و از فاصله 50 سانتی ب عقب در حد آکه ولی اگ از نزدیک بهش خیره شید روش خش های ریز میبینید ک در اثر تمیز کردن اغلب روش افتاد ولی با درحدآک بودن ی اپسیلون فرق داره و بی نهایت تمیزه
قیمت پایه 680 هست
قیمت فروش فوری 730 هست
تهران حضوری معامله میکنم
شهرستان ابتدا ملغ دریافت میشه بعدش ارسال میکنم جنسو
هزینه ارسال با خریدار محترم هست
هر صحبت و پیشنهادی فقط در چهارچوب قیمت تو تایپیکم باشه در غیر این صورت بدون اطلاع قبلی گزارش میشه ولی پ.خ آزاده دوس داشتید اونجا از خجالتم در بیاید
قیمتای پیشنهادیه خارج از محدوده قیمت تعیین شده فقط پ.خ