nobody2000
کاربر قدیمی پرشین تولز
با سلام خدمت دوستان عزیز
چون دارم از ایران میرم یک سیستم کامل دوربین مدار بسته حرفه ای برای فروش قرار میدم .
تمام قطعات کاملا در حد نو و آک هستند و کلا 3 ماه کار کردند .
سیستم شامل :
1- دستگاه ضبط دیجیتالی DVR مدل IPD-4HQ ساخت تایوان تحت لیسانس کمپانی IPTEC انگلستان
این دستگاه دارای 4 ورودی تصویر و 4 ورودی صدا بصورت همزمان میباشد .
پشتیبانی از استاندارد ضبط H.264 که 3 برابر MPEG4 به شما امکان ضبط تصاویر میده
دارای قابلیت 120fps Real Time Recording بصورت واقعی
قابلیت اتصال موس USB یا موس بیسیم
دارای قابلیت ساپورت واقعی از شبکه و انتقال تصاویر روی اینترنت و موبایل و کنترل از طریق شبکه و اینترنت
دستگاه مشکی رنگ هست .
قیمت 380 تومان
2- دو عدد دوربین دام سقفی مدل IP-694 ساخت IPTEC قیمت هر عدد 130 تومان
3- یک عدد دوربین سوزنی طرح دزدگیر که کاملا شبیه سنسور دستگاه دزدگیر هست و دوربین مخفی هست قیمت 130 تومان
4 - دوربین حرفه ای سامسونگ مدل 313B که قابلیت اتصال لنز Auto IRIS داره به همراه لنز Auto IRIS 2.8-12 که قابلیت تنظیم فاصله و فوکوس دقیق دارد به همراه پایه مخصوص . قیمت همرا با لنز 300 تومان
5- میکروفون فوق حساس برای ضبط جلسات و .... قیمت 40 تومان
6- آداپتور 5 آمپر قیمت 50 تومان
تمام دوربینها دارای میکروفون مجزا برای ضبط صدا میباشند.
به خریدار مقداری سیم و کابل برق - تصویر و صدا هم داده میشه چون بکار من نمیاد .خود این خود این کابل ها الان متری 1200 هست .مقدارش هم زیاد هست .
دوستان چون زمان سفر و رفتنم از ایران نزدیک هست قیمت کل قطعات را باهم 1 میلیون قرار میدم .دیگه مفت هست هر کس بخره برد کرده.
چون دارم از ایران میرم یک سیستم کامل دوربین مدار بسته حرفه ای برای فروش قرار میدم .
تمام قطعات کاملا در حد نو و آک هستند و کلا 3 ماه کار کردند .
سیستم شامل :
1- دستگاه ضبط دیجیتالی DVR مدل IPD-4HQ ساخت تایوان تحت لیسانس کمپانی IPTEC انگلستان
این دستگاه دارای 4 ورودی تصویر و 4 ورودی صدا بصورت همزمان میباشد .
پشتیبانی از استاندارد ضبط H.264 که 3 برابر MPEG4 به شما امکان ضبط تصاویر میده
دارای قابلیت 120fps Real Time Recording بصورت واقعی
قابلیت اتصال موس USB یا موس بیسیم
دارای قابلیت ساپورت واقعی از شبکه و انتقال تصاویر روی اینترنت و موبایل و کنترل از طریق شبکه و اینترنت
دستگاه مشکی رنگ هست .
قیمت 380 تومان
2- دو عدد دوربین دام سقفی مدل IP-694 ساخت IPTEC قیمت هر عدد 130 تومان
3- یک عدد دوربین سوزنی طرح دزدگیر که کاملا شبیه سنسور دستگاه دزدگیر هست و دوربین مخفی هست قیمت 130 تومان
4 - دوربین حرفه ای سامسونگ مدل 313B که قابلیت اتصال لنز Auto IRIS داره به همراه لنز Auto IRIS 2.8-12 که قابلیت تنظیم فاصله و فوکوس دقیق دارد به همراه پایه مخصوص . قیمت همرا با لنز 300 تومان
5- میکروفون فوق حساس برای ضبط جلسات و .... قیمت 40 تومان
6- آداپتور 5 آمپر قیمت 50 تومان
تمام دوربینها دارای میکروفون مجزا برای ضبط صدا میباشند.
به خریدار مقداری سیم و کابل برق - تصویر و صدا هم داده میشه چون بکار من نمیاد .خود این خود این کابل ها الان متری 1200 هست .مقدارش هم زیاد هست .
دوستان چون زمان سفر و رفتنم از ایران نزدیک هست قیمت کل قطعات را باهم 1 میلیون قرار میدم .دیگه مفت هست هر کس بخره برد کرده.
Last edited: