m.e_shahangi
Registered User
سلام دوستان
یه سیستم ترکیبی سونی دارم میخوام بفروشمش سری 5000 سونی هستش .
قیمته پایه 2.200 هستش و به بالا ترین پیشنهاد دوستان فروخته میشه.
فقط خواهشا اینو با shake7 واینا مقایسه نکنید چون این جزوه سیستم های ترکیبی سونی محسوب میشه و مدل بالاتر و جدیدش که ازین سرتره مدله ام7 سونیه که 2000وات آر ام اس داره .که قصدم از فروش خریده اونه .
بنده کرج هستم و امکان تحویل حضوری هست برای دوستان شهرستانی بسته بندی و ارسال میشه اما هزینه ارسال با خریداره
عکسها یکم کیفیتشون بده شرمنده کلا دستگاه تمیزه
یه سیستم ترکیبی سونی دارم میخوام بفروشمش سری 5000 سونی هستش .
اینم لینکش
جهت اطلاع این دستگاه 6.2 کاناله دارای 1510 وات آر ام اس هستش که شامل 2تا ساب باکس و 2باند ایستاده و 3 عدد باکس باند تکی و یک عدد سنتر میباشد به همراه آمپلی فایرش (آمپلی فایر 4تا خروجیه ساب داره . و 3 تا اچ دی ام آی و 5یا6 تا خروجی صداو تصویر و چنتا ورودی دیگه تویه لینک مشخصات کامل هست)
صدا و بیسشو کیفیتشم معرکس
وضعیت ظاهری : دستگاه اصلا تعمیر نرفته و کاملاسالمه . گارانتی بازرگانی ایران داشته و تموم شده . (از نماینده سونی خریدم جمهوری). کاملا تمیزه و هیچگونه زدگی نداره بجز گوشه عقب یکی از ساباش 2سانت زدگی داره که سگم تراشیدتش و نوکه کنترل به اندازه نیم سانت .بقیه تیکه ها کاملا سالم و بدونه ایراد ظاهریه . مهلت تست داده میشه و کارتن هم داره . دستگاه بجز اون دوتا ایراد کاملا تمیزه و کم روشن و استفاده شده میتونید به هرکسی خواستید نشون بدید. میتونم بگم ماهی 2 بار روشن شده .جهت اطلاع این دستگاه 6.2 کاناله دارای 1510 وات آر ام اس هستش که شامل 2تا ساب باکس و 2باند ایستاده و 3 عدد باکس باند تکی و یک عدد سنتر میباشد به همراه آمپلی فایرش (آمپلی فایر 4تا خروجیه ساب داره . و 3 تا اچ دی ام آی و 5یا6 تا خروجی صداو تصویر و چنتا ورودی دیگه تویه لینک مشخصات کامل هست)
صدا و بیسشو کیفیتشم معرکس
قیمته پایه 2.200 هستش و به بالا ترین پیشنهاد دوستان فروخته میشه.
فقط خواهشا اینو با shake7 واینا مقایسه نکنید چون این جزوه سیستم های ترکیبی سونی محسوب میشه و مدل بالاتر و جدیدش که ازین سرتره مدله ام7 سونیه که 2000وات آر ام اس داره .که قصدم از فروش خریده اونه .
بنده کرج هستم و امکان تحویل حضوری هست برای دوستان شهرستانی بسته بندی و ارسال میشه اما هزینه ارسال با خریداره
عکسها یکم کیفیتشون بده شرمنده کلا دستگاه تمیزه
فایل های ضمیمه
Last edited: