behnamfrozen
Registered User
با سلام خدمت دوستان
مادربرد
Asus Sabertooth-990FX-GEN3-R2.0
این تنها مادربردی هست که از pci 3 پشتیبانی میکنه و قیمت پایین سایت ها به این خاطر هست که این مین ورژن R2 هست و مین موجود در سایت ها ورژن R1 میباشد
قیمت تکی 1 میلیون
گرافیک
Sapphire 7950 HD DDR5 3GB 384bit
این یکی دیگه نیاز به توضیح نداره
قیمت 1.350 پایه
سی پی یو
AMD FX 8150 zembezi
این سی پی یو بر عکس اینتل که با چهار هسته و چهار ترد کار میکنه از 8 هسته واقعی استفاده میکنه و اصلا کم نمیاره
قیمت 450
کولینگ DeepCool + فن اضافی Enermax
یک هتسینگ قوی با ال ای دی آبی روی فن که بنده 160 خریدمش و با فن اضافی که طرف دیگه گذاشتم شد 200 مدل دقیقشو نمیدونم وگرنه عکسش. میذاشتم
قیمت کولینگ 160
کارن صدا
Crative Sound Blaster Audigy 2ZS
با پشتیبانی midi و به ساز هم وصل میشه و صدای دالبی و مناسب استفاده استودیویی با کیفیت صدای عالی .ساخت کانادا
قیمت پایه 200
این سیستم فقط تو مغازه بوده که باهاش به جز رایت دی وی دی کار دیگه ای نکردیم و اور هم نشده و کاملا سرحاله .فقط چون عشق این هیولاها رو دارم میخرمش .مغازه هم اکباتان هست کسی خواست آدرس بدم بیاد تست کنه و تمام متعلقات و جعبه هاش موجوده
تحویل در تهران حضوری هست و در شهرستان ها با تیپاکس پس از حواله نقدی ارسال میشه
برای خرید سی پی یو و کولینگ و مین یک جا 100 تومن تخفیف میدم.قیمت کل رو هم خودتون جمع بزنید 100 ازش کم کنید دیگه
با مین چیپ Z87 asus هم معاوضه دارم
با سی پی یو i7 4770k هم معاوضه دارم
مادربرد
Asus Sabertooth-990FX-GEN3-R2.0
این تنها مادربردی هست که از pci 3 پشتیبانی میکنه و قیمت پایین سایت ها به این خاطر هست که این مین ورژن R2 هست و مین موجود در سایت ها ورژن R1 میباشد
قیمت تکی 1 میلیون
گرافیک
Sapphire 7950 HD DDR5 3GB 384bit
این یکی دیگه نیاز به توضیح نداره
قیمت 1.350 پایه
سی پی یو
AMD FX 8150 zembezi
این سی پی یو بر عکس اینتل که با چهار هسته و چهار ترد کار میکنه از 8 هسته واقعی استفاده میکنه و اصلا کم نمیاره
قیمت 450
کولینگ DeepCool + فن اضافی Enermax
یک هتسینگ قوی با ال ای دی آبی روی فن که بنده 160 خریدمش و با فن اضافی که طرف دیگه گذاشتم شد 200 مدل دقیقشو نمیدونم وگرنه عکسش. میذاشتم
قیمت کولینگ 160
کارن صدا
Crative Sound Blaster Audigy 2ZS
با پشتیبانی midi و به ساز هم وصل میشه و صدای دالبی و مناسب استفاده استودیویی با کیفیت صدای عالی .ساخت کانادا
قیمت پایه 200
این سیستم فقط تو مغازه بوده که باهاش به جز رایت دی وی دی کار دیگه ای نکردیم و اور هم نشده و کاملا سرحاله .فقط چون عشق این هیولاها رو دارم میخرمش .مغازه هم اکباتان هست کسی خواست آدرس بدم بیاد تست کنه و تمام متعلقات و جعبه هاش موجوده
تحویل در تهران حضوری هست و در شهرستان ها با تیپاکس پس از حواله نقدی ارسال میشه
برای خرید سی پی یو و کولینگ و مین یک جا 100 تومن تخفیف میدم.قیمت کل رو هم خودتون جمع بزنید 100 ازش کم کنید دیگه
با مین چیپ Z87 asus هم معاوضه دارم
با سی پی یو i7 4770k هم معاوضه دارم
Last edited: