درود دوستان
در ادامه فروش قطعات کافی نت که (قرار بود) بزنم برخی از این قطعات رو قبلا"به یکی از همشهری هام فروخته بودم مجددا پس گرفتم ( قرار بود ایشون تا 15 مهر پول و پرداخت کنه که جور نشد و با رضایت خودش مرجوع شد )
1- قطعات کیس
P61/M S2P
Cpu 2020
Ram 4G 1333
Pow 585 Green
Graphic XFX 5450 2G
Hard 160
Case Target + DvD Samsong
------------------------
2-
Asus Rx560 4G evo gaming
Hard 2 T Seg
-----------------------
3=
1عدد موس و کیبرد ( یخورده سیسم موس مشکل داره)
کیبرد اکبند Tech-Com ( بسیار تمیز و کلید های خیلی خیلی روان ویژه تایپ)
-----------------------
4-
قاب شنی (کلا بدون استفاده بوده ولی کاملا در حد اک)
هندزفری زیپی که جایزه برنده شدم اکبند (این کیفیت مرغوبشه)
موس بی سیم (یخورده شل و وله ولی خوب کار میکنه)
شارژر بدون کابل
مورد 1 قیمت کل 900
مورد 2 - قیمت گرافیک 1450 / هارد720 گرافیک دوسال و خورده ای گرانتی داره هارد هم فاقد گرانتی هست
مورد 3 - موس و کیبرد با هم 60 / کیبرد بعدی تنها 70
مورد 4- همش با هم + ارسال 90 (قاب شنی 30 هندزفری 30 موس 20 شارژر 10)
در صورت خرید تمام موارد باهم با ارسال رایگان + ( مورد 4 رو کلا هدیه تقدیم میکنم ) تنها پایه 3 میلیون
خرید بصورت واسطه لیون امکان پذیره / ارسال اول ندارم (لطف دستان رو در بازخوردم در لیون مشاهده کرد ) هزینه با خریدار میباشد
گام خرید تمام موارد باهم 25
گام مورد 1 - 2 - 3
5 تومان
فوری نداریم - پایان صبح شنبه
توضیحات : قطعات کیس هیچ موردی نداره و بصورت کامل فروخته میشه
گرافیک رو چندی پیش از حامد جان خریداری کردم و فقط واسه تست روی سیستم قرارش دادم ( فرصت نشد بازش کنم )
هارد2 ترا هم از حامد جان (مدیر ارشد) خریداری کردم به سفارش قبلی همشهری ام واسه دوربین مداربسته والان ( رفته گل بچینه / جواب بله هنوز نداده )
موس و کیبرد رو هم که عرض کردم فقط یه نمه سیم موس مشکل داره بازش نکردم که بدونم مشکل از کجاست ولی کیبرد دوم در حد اکبند
تمام قطعات ( تست 48 ساعته )
تست سلامت هارد رو هم واقیعت وقت نشد (160 در سلامت کامل به سر میبره 2 ترا هم که همین چند رو پیش از حامد جان خریداری کردم که در سلامت کامل به سر میبره بازم فرصت شه حتما میذارم )
هر سوالی دارین پ-خ بفرمایین / فروش بصورت منصفانه است لطفا" درخواست قیمت پایینتر نکنین در صورت واقعی بودن خریدار بنده انصاف دارم ( شاید خریدار رو بازم هدیه دادم )
در ادامه فروش قطعات کافی نت که (قرار بود) بزنم برخی از این قطعات رو قبلا"به یکی از همشهری هام فروخته بودم مجددا پس گرفتم ( قرار بود ایشون تا 15 مهر پول و پرداخت کنه که جور نشد و با رضایت خودش مرجوع شد )
1- قطعات کیس
P61/M S2P
Cpu 2020
Ram 4G 1333
Pow 585 Green
Graphic XFX 5450 2G
Hard 160
Case Target + DvD Samsong
------------------------
2-
Asus Rx560 4G evo gaming
Hard 2 T Seg
-----------------------
3=
1عدد موس و کیبرد ( یخورده سیسم موس مشکل داره)
کیبرد اکبند Tech-Com ( بسیار تمیز و کلید های خیلی خیلی روان ویژه تایپ)
-----------------------
4-
قاب شنی (کلا بدون استفاده بوده ولی کاملا در حد اک)
هندزفری زیپی که جایزه برنده شدم اکبند (این کیفیت مرغوبشه)
موس بی سیم (یخورده شل و وله ولی خوب کار میکنه)
شارژر بدون کابل
مورد 1 قیمت کل 900
مورد 2 - قیمت گرافیک 1450 / هارد720 گرافیک دوسال و خورده ای گرانتی داره هارد هم فاقد گرانتی هست
مورد 3 - موس و کیبرد با هم 60 / کیبرد بعدی تنها 70
مورد 4- همش با هم + ارسال 90 (قاب شنی 30 هندزفری 30 موس 20 شارژر 10)
در صورت خرید تمام موارد باهم با ارسال رایگان + ( مورد 4 رو کلا هدیه تقدیم میکنم ) تنها پایه 3 میلیون
خرید بصورت واسطه لیون امکان پذیره / ارسال اول ندارم (لطف دستان رو در بازخوردم در لیون مشاهده کرد ) هزینه با خریدار میباشد
گام خرید تمام موارد باهم 25
گام مورد 1 - 2 - 3
5 تومان
فوری نداریم - پایان صبح شنبه
توضیحات : قطعات کیس هیچ موردی نداره و بصورت کامل فروخته میشه
گرافیک رو چندی پیش از حامد جان خریداری کردم و فقط واسه تست روی سیستم قرارش دادم ( فرصت نشد بازش کنم )
هارد2 ترا هم از حامد جان (مدیر ارشد) خریداری کردم به سفارش قبلی همشهری ام واسه دوربین مداربسته والان ( رفته گل بچینه / جواب بله هنوز نداده )
موس و کیبرد رو هم که عرض کردم فقط یه نمه سیم موس مشکل داره بازش نکردم که بدونم مشکل از کجاست ولی کیبرد دوم در حد اکبند
تمام قطعات ( تست 48 ساعته )
تست سلامت هارد رو هم واقیعت وقت نشد (160 در سلامت کامل به سر میبره 2 ترا هم که همین چند رو پیش از حامد جان خریداری کردم که در سلامت کامل به سر میبره بازم فرصت شه حتما میذارم )
هر سوالی دارین پ-خ بفرمایین / فروش بصورت منصفانه است لطفا" درخواست قیمت پایینتر نکنین در صورت واقعی بودن خریدار بنده انصاف دارم ( شاید خریدار رو بازم هدیه دادم )
Last edited: