alfredo
نفر اول عکاسی با موبايل
سلام
این سینمای خانگی بین چهار تا پنج سال پیش خریداری شده، از فروشگاه راستین خریداری شده، اون موقع Rs33 رو همون فروشگاه میداد 740 تومن. من این رو از همونجا 780 تومن خریدم.
جنس صداش همون صدای آر اس هست. صدای Bold میدرینج عالی، تیوترهای با کیفیت و خوش صدا. بیس عمیق و فوق العاده نرم.
بلوتوث داره. DLNA از طریق Lan و Blu-ray هم پخش میکنه.
داک 30 پین آیفون داره. تبدیلش به تاندربولت هم صد تومنه که با تبدیلش میشه آیفون 6 هم بهش وصل کرد.
دو تا ورودی اپتیکال مجزا داره.
سابش خیلی نازکه، و کلا دستگاه ظاهرش خیلی شیکه. باندهاش چوبیه.
قدرس صداش 1110 وات هست. من یک سینمای خانگی دیگه سامسونگ هم دارم که اون 1000 وات هست. صدای این در مقابل اون یه چیزی حدودا دو برابره. کیفیت سامسونگه درمقابل این خنده داره. اصلا قابل مقایسه نیستند...
جعبه و تمام وسایلش سالم و سلامت هستند و در بهترین حالت نگهداری شدند.
لینک شرکت سازنده. http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/BCS-707/page.html
واقعا مناسب آپارتمانه . هم اونقدری هست که بشه باهاش حسابی حال کرد هم اونقدر قوی نیست که خیلی همسایه هارو آزار بده.
فروش فقط به علت نیاز مالی. وگرنه تا ده سال دیگه نگهش میداشتم. واقعا دوست داشتنیه.
عکس های دستگاه رو ضمیمه کردم.
قیمت 1.899
لطفا تقاضای تخفیف یا معاوضه نکنید. فقط پول لازم دارم.
این سینمای خانگی بین چهار تا پنج سال پیش خریداری شده، از فروشگاه راستین خریداری شده، اون موقع Rs33 رو همون فروشگاه میداد 740 تومن. من این رو از همونجا 780 تومن خریدم.
جنس صداش همون صدای آر اس هست. صدای Bold میدرینج عالی، تیوترهای با کیفیت و خوش صدا. بیس عمیق و فوق العاده نرم.
بلوتوث داره. DLNA از طریق Lan و Blu-ray هم پخش میکنه.
داک 30 پین آیفون داره. تبدیلش به تاندربولت هم صد تومنه که با تبدیلش میشه آیفون 6 هم بهش وصل کرد.
دو تا ورودی اپتیکال مجزا داره.
سابش خیلی نازکه، و کلا دستگاه ظاهرش خیلی شیکه. باندهاش چوبیه.
قدرس صداش 1110 وات هست. من یک سینمای خانگی دیگه سامسونگ هم دارم که اون 1000 وات هست. صدای این در مقابل اون یه چیزی حدودا دو برابره. کیفیت سامسونگه درمقابل این خنده داره. اصلا قابل مقایسه نیستند...
جعبه و تمام وسایلش سالم و سلامت هستند و در بهترین حالت نگهداری شدند.
لینک شرکت سازنده. http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/BCS-707/page.html
واقعا مناسب آپارتمانه . هم اونقدری هست که بشه باهاش حسابی حال کرد هم اونقدر قوی نیست که خیلی همسایه هارو آزار بده.
فروش فقط به علت نیاز مالی. وگرنه تا ده سال دیگه نگهش میداشتم. واقعا دوست داشتنیه.
عکس های دستگاه رو ضمیمه کردم.
قیمت 1.899
لطفا تقاضای تخفیف یا معاوضه نکنید. فقط پول لازم دارم.