• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سینمای خانگی بلوری پایونییر، BCS707 - نهایت امکانات - نهایت کیفیت - نهایت زیبایی

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام

این سینمای خانگی بین چهار تا پنج سال پیش خریداری شده، از فروشگاه راستین خریداری شده، اون موقع Rs33 رو همون فروشگاه میداد 740 تومن. من این رو از همونجا 780 تومن خریدم.

bcs-707-main_detailpage.jpg

جنس صداش همون صدای آر اس هست. صدای Bold میدرینج عالی، تیوترهای با کیفیت و خوش صدا. بیس عمیق و فوق العاده نرم.

بلوتوث داره. DLNA از طریق Lan و Blu-ray هم پخش میکنه.
داک 30 پین آیفون داره. تبدیلش به تاندربولت هم صد تومنه که با تبدیلش میشه آیفون 6 هم بهش وصل کرد.
دو تا ورودی اپتیکال مجزا داره.
سابش خیلی نازکه، و کلا دستگاه ظاهرش خیلی شیکه. باندهاش چوبیه.
قدرس صداش 1110 وات هست. من یک سینمای خانگی دیگه سامسونگ هم دارم که اون 1000 وات هست. صدای این در مقابل اون یه چیزی حدودا دو برابره. کیفیت سامسونگه درمقابل این خنده داره. اصلا قابل مقایسه نیستند...
جعبه و تمام وسایلش سالم و سلامت هستند و در بهترین حالت نگهداری شدند.
لینک شرکت سازنده. http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/BCS-707/page.html
واقعا مناسب آپارتمانه . هم اونقدری هست که بشه باهاش حسابی حال کرد هم اونقدر قوی نیست که خیلی همسایه هارو آزار بده.

فروش فقط به علت نیاز مالی. وگرنه تا ده سال دیگه نگهش میداشتم. واقعا دوست داشتنیه.

عکس های دستگاه رو ضمیمه کردم.

قیمت 1.899

لطفا تقاضای تخفیف یا معاوضه نکنید. فقط پول لازم دارم.

فایل های ضمیمه

• IMG_2876.JPG
    IMG_2876.JPG
    43.3 KB · نمایش ها: 31
  • IMG_2878.JPG
    IMG_2878.JPG
    85.1 KB · نمایش ها: 29
  • IMG_2879.JPG
    IMG_2879.JPG
    47.3 KB · نمایش ها: 27
  • IMG_2897.JPG
    IMG_2897.JPG
    59.9 KB · نمایش ها: 27
  • IMG_2898.JPG
    IMG_2898.JPG
    49.3 KB · نمایش ها: 26
  • IMG_2899.JPG
    IMG_2899.JPG
    82.6 KB · نمایش ها: 27

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
معامله حضوری، تهران.

یک عدد آیفون 3gs هم همراه همین سیستم هست که به عنوان حافظه موسیقی برای همین سیستم ازش استفاده میکردم. اگر کسی خواست اون هم رو همین سیستم میدم جمعا 2.200

tohid63

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
207
دوست عزیز در جریان هستی نمایندگی پایونر تو شهر خودتون مدل جدیدترش رو چند قیمت زده ؟؟ (فروشگاه راستین نمایندگی پایونر فارسی در تهران )

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
سلام

بله مدل جدید ترش ارزون تره. اتفاقا رفتم صداش رو هم برام تست کردند. اصلا قابل مقایسه با این مدل نیست.

سری جدیدش بلندگوهاش پلاستیکی شده. یکم واتش هم کمتره....

شما تشریف ببرید صدای اون رو گوش کنید. بعد تشریف بیارید با این براتون تست بگیرم. بعد خودتون انتخاب کنید.

همونطور که توی پست اول گفتم این مدل از rs33 گرون تره. شما میتونید با اون قیمتش رو مقایسه کنید که حداقل الان 2.5 میلیونه...

GemSoft

Registered User
لایک‌ها
52
معامله حضوری، تهران.

یک عدد آیفون 3gs هم همراه همین سیستم هست که به عنوان حافظه موسیقی برای همین سیستم ازش استفاده میکردم. اگر کسی خواست اون هم رو همین سیستم میدم جمعا 2.200

سلام ، دوست عزیز آیفون 3gs رو اگه بصورت جداگونه میفروشین بنده خریدارم ، منتظر خبرتون هستم

بالا