• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عمده فلش ترنسد با گارانتی مادام العمر با قیمت ویژه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

m_h_khodadadi68

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به همه دوستان عزیز

همه فلش ها اکبند هستن و گارنتی مادام العمر دارن شرکت تجهیز رایانه مرات نماینده رسمی ترنسند در ایران

سایت شرکت : Welcome to Meraat!

سرعت فلشها :
Write speed up to 7MB/sec
Read speed up to 15MB/sec

تعداد 500 عدد از هر مدل موجود می باشد

4 گیگ ترنسند مدل 300 : قیمت 8700 (موجودی 500 عدد)
8 گیگ ترنسند مدل 300 : قیمت 11200 (موجودی 500 عدد)

تلفن تماس : 09366906064
ارسالها از تهران می باشد .

aria_1200

Registered User
لایک‌ها
43
از کدوم مدله؟ 20 یا 30 تا هم بخوایم می فرستی؟

am1988

Registered User
لایک‌ها
13
.......
سلام
همین اول تاپیک بگم که قصد زدن همچین تاپیکیو نداشتم ولی به خاطر ادب نداشته این کاربر لازم دونستم این تاپیکو بزنم
من روز 2 فروردین با این کابر تماس گرفتم و درباره خرید 3 تافلش 8 گیگ با ایشون صحبت کردم اینم تاپیک ایشون
http://forum.persiantools.com/t248898-page8.html
اینم خودشون
نمایش مشخصات: m_h_khodadadi68 - PersianTools Forums
قبل خرید چندین بار تاکید کردم هم برای زود رسیدن هم برای سلامت و گارانتی چون 2 تاشو برای دوستانم خریدم ,ایشونم گفتن بعد از واریز 24 ساعت بعد میرسه دستون بدون هیچ توضیح اضافه ای من ساعت 12.13 دقیقه (طبق فیش موجود ) مبلغ 3 تا فلش به همراه 2.5 تومان پول پست براشون کارت به کارت کردم
همون موقع باهاشون تماس گرفتم و بازم گفتم خواهشا اینا بدون مشکل باشن و زود هم برسن که بازم ایشون گفتن 24 ساعته میرسه دستتون
خلاصه چند روز گذشت بعد چند روز که خبری نشد پ.خ زدم چی شد ؟
گفتن الان که تعطیلاته و توی تاپیکم گفتم بعد 13 ارسالها انجام میشه!!!!(پشت تلفن بعد این همه تاکید من این برای زود رسیدن ایشون ااین حرفو نزدن!)
اینم باید بگم که از دوستان همین فروم شنیدم که امسال پست ظاهرا از 2.3 باز بوده(از صحتش مطلع نیستم)
فروردین 13 تموم شد نرسید بعد از چند روز زنگ زدن و اس دادن و پ.خ دادن و جواب ندادن گفتن جنسا نرسیده و پولتونو پس بگیرین!!
توی این مدت این اقا حتی به خودشون زحمت عذرخواهی و حتی اطلاع دادن رو به خودشون ندادن !!!
فکر کنم من بودم کمه کمه روزی یه بار زنگ میزدم و عذرخواهی میکردم.....
خلاصه شماره حساب دادم و بازم خبری نشد ... بعد یه مدت جواب ندادن گوشیو برداشتن و گفتن گوشی چند روز تو شرکت بوده و ایدیشونم دوستانشون برای گرفتن سفارش چک میکردن و خودشون تشریف نداشتن!!!
اینم چند روز پیش فهمیدم که توی شرکت ایشون! برادر و پسر عمشون مشغول کارن و خوب خیلی غیر معقوله تو این مدت ایشونو مطلع نکرده باشن(بر فرض راست بودن جا ماندون گوشی!!)
اینم به اصطلاح شرکتشون
شرکت پویا پردازان سما
بعد از صحبت گفتم اگه فلش دارین و زود میفرستین ترجیح میدم فلشو بفرستین که گفتن گرون شده و باید مابه تفاوتو بریزن به حساب... حالا بگذریم که این رقم هزار 3 تومن بود
من 4 شنبه شب هفته پیش ریختم به حسابشون و قرار شد صبح 5 شنبه بفرستن

1 شنبه تماس گرفتم گفتن فرستادم کد پیگیری خواستم که گفتم میفرستم و هنوز دارن میفرستن....
تا عصر 3 شنبه ایشون نه پ.خ نه تلفن جواب نمیدادن تا اینکه 3 شنبه به تمام شماره های توی سایت اینقدر زنگ زدم و اینقد پیگیر شدم تا تلفنه ثابتو جواب دادن که ظاهرا برادرشون بودن و گفتن برادرشون مریضن و تو بیمارستان تشریف دارن و ایشونم مطلع نیستن فقط میدونن برگشت خورده بسته! و بازم از دادن کد رهگیری تفره رفتن قرار شد من 5 دقیقه دیگه زنگ بزنم و تو این مدات ایشون کد رهگیریو از بردارشون بگیرن
چند دقیقه بعد که زنگ زدم یه نفر دیگه گشیو برداشتن و گفتن که اون اقا هم رفتن دنبال دادششون به بیمارستان (توی همین چند دقیقه!!)و ایونم همین الان از دانشگاه اومدن و درجریان هیچی نیستن!
خلاصه این گیر دادن ما نتیجه داد و اقا از پشت پرده اومدن بیرون و شب که با شماره ثابت(همون شرکت)تماس گرفتم خودشون جواب دادن گفتن مریض بودن و تو خونه تشریف داشتن(خلاف حرف برادر) و گفتن کد رهگیرو گم کردن و باید صبح برن پست و دوباره بگیرن ... و بازم یه دروغ دیگشونو خودشون اصلاح کردن و گفتن من شنبه فلشارو فرستادم
صبحم که خبری نشد تا من زنگ زدم ازشون سوال کردم که چی شد که گفتن تو پستن و کد پستیه منو میخوان که من گفتم اگه قراره الان بفرستین دیگه نفرستین که با کمال پرویی گفتن اثن شماره حساب بده پولتو بدم..... جالبه ایشون از پیگیری من ناراحت شدن...!!
biggrinsmiley.gif

و 1.2 تومن کمتر از پولی که من بهشون دادم به حسابم ریختن... که البته باشه به عنوان صدقه
tonguesmiley.gif

واین است رو دادن به بدهکااار
ایشون به هیچ وجه شخصیت, ادب و درستی یه کاسب رو ندارن
این داستانم گفتم که دوستان دیگه مثه من یه مدت دچار اعصاب خوردی نشن
3 فروردین کجا الان کجااااا
معامله با این کاربرو به هیچ کس توصیه نمیکنم

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
میخواستم بگیرم ههااااااااااااااااااا خوب شد گفتی البته من محمود اباد دانشجو هستم از اینایی که میگی زیاد دیدم اینجا......................همه جای ایران رفتم مهمون یه حرمت داشت و مخصوصا این که دانشجویی بیشتر هوات رو دارن ولی اینجا ...............

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
اتفاقا امروز منم نزدیک بود سفارش بدم ... بخیر گذشت!!!

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
جای تاسف هست برای کاربرانی که این طوری کار میکنن

از خوندن این تاپیک و نحوه ی عمل کرد فروشنده واقعا متاسف شدم

باشد که روزی همه دوستان برادرانه معامله بکنن

vzzr

Registered User
لایک‌ها
49
خیلی متاسف شدم

am1988

Registered User
لایک‌ها
13
جای تاسف هست برای کاربرانی که این طوری کار میکنن

از خوندن این تاپیک و نحوه ی عمل کرد فروشنده واقعا متاسف شدم

باشد که روزی همه دوستان برادرانه معامله بکنن
واقعا صحبت های دوستان درسته
من چند وقت پیش از یکی از کاربرا که جالبه اسم فامیلشون با این اقا یکیه!! یه لب تاب گرفتم اقا محسنو میگم
نمایش مشخصات: mohsentotti - PersianTools Forums
هرچقدر از متانت ,شخصیت ,ادب و 100 البته درستی ایشون تعریف کنم بازم کمه
چند بار با ایشون تلفنی صحبت کردم و لذت برم
با اینکه بیشتر از 1 میلیون به حسابشون ریختم ایشون کاملا امانت دار بودن فکر کنم چند ساعت بعد واریز لب تابو فرستادن
میتونین ازشون سوال کنین تو پ.خ گفتم بهشون به قول پدرم اینا از اثرات لقمه حلاله
100 بار ازشون تشکر کردم بازم اینجا ازشون تشکر میکنم محسن جان بسیااار ممنون

m_h_khodadadi68

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز بنده کلی فروش به کلی کاربر داشتم . کافیه امضامو ببینی . نمیدونم چرا تو تلفن 1 جور صحبت می کنی ولی توی فروم جور دیگه پشت سر ما pm میزاری

اتفاقا امروز منم نزدیک بود سفارش بدم ... بخیر گذشت!!!

کسی مجبور به سفارش نیست . با خریدارای قبلیم مکاتبه کنید تا ببینید .

am1988

Registered User
لایک‌ها
13
دوست عزیز بنده کلی فروش به کلی کاربر داشتم . کافیه امضامو ببینی . نمیدونم چرا تو تلفن 1 جور صحبت می کنی ولی توی فروم جور دیگه پشت سر ما pm میزاری

کسی مجبور به سفارش نیست . با خریدارای قبلیم مکاتبه کنید تا ببینید .
من همیشه ادبیاتم دوستانه و محترمانه بوده اگه دروغ میگم همین جا منو رسوا کنید!(جز sms اخر که براتون فرستادم و البته مستحقش بودین) و وجود یه دروغگو که من باشمو به کاربرا اطلاع رسانی!
تو این مدت با این همه دروغی که گفتین یک بار هم باتون بد صحبت نکردم(که البته لیاقتشو نداشتین متاسفانه)
واالله قسم برای میلیارد میلیارد پول دروغ نمیگم چه برسه برا40 تومن
ما رو اینجوری تربیت کردن شما رو نمیدونم

Last edited:

mohammad.mb

Registered User
لایک‌ها
30
دو تا 8 گیگ بزار کنار برای ما اگه خدا خواست

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
یکی 8 گیگ میخوام
راستی اینها گارانتیشون چطوریه؟ برای گارانتی کجا باید برد؟چون سیلیکون پاور برای گارانتی میدیم بعد مثلا یک ماه بررسی کردند یکی نو و اکبند میدهند ولی ترنسد رو پشتشون زده سه بار گارانتی این چطوری فقط تعمیر میکنند یا بعد از یک ماه اکبند میدهند؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا