• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش عینک ریبن ارجینال RB2140 901A Wayfarer با قیمتی فوق العاده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aminen

Registered User
لایک‌ها
98
سلام بر دوستان پرشین تولزی
عینک زیر از سری عینک های ویفرر ری بن هستش که فکر نکنم زیاد احتیاجی به توضیح دادن داشته باشه:)
عینک اصل هستش، برام هدیه آوردن و شکی در اصل بودنش ندارم;)
5 فروردین این هدیه رو گرفتم پس دقیقا 11 روزه که از آکی در اومده!!:دی واقعا اشتباه کردم که برچسباش رو کندم!(چون ذوق مرگ شده بودم از این هدیه و میخواستم بزنم ببینم چه شکلی میشم:)) )
هیچ گونه خط و خشی نداره( من که روش هیچ چیزی نتونستم پیدا کنم:) )
دلیل فروشم هم داشتن یه عینک ریبن مدل آویاتور هستش، که اونم از دستم افتاد پدش تعویض شد متاسفانه و از چشمم افتاده فعلا با داشتن این عینک:دی اگه این خوب رفت شاید اونم بفروشیم کلا یه عینک فوق تخصصی لویی ویتون بخریم:)
دیگه عرض کنم که شاید جمعا دو ساعتم استفاده نکرده باشم، عینک خشکه خشکه اصطلاحا:)
در کل برای افرادیکه صورت بلند یا نسبتا لاغری دارن خیلی بیشتر میادش تا کسانیکه صورت تپلی داشته باشن. به خاطر اینکه برای افراد تپل معمولا ابروها زیر عینک قرار میگیره.(صرفا نظر شخصیه خودم هست، جسارتی نباشه!) در ضمن بگم که به گفته دوستان و به نظر خودم خیلی بهم میادش، الانم تو جوم شاید از فروشش منصرف شم... اگه عینکی نداشتم هیچوقت نمیفروختمش! تو دلم افتاده خدایی نکرده این از دستم نیافته چیزیش شه!
فکر کنم عکس ها به اندازه کافی گویای همه چی باشن. اگه کسی هم عکس اضافه تری خواست بگه حتما براش میذارم
کیفیت عکس ها هم به شدت کاهش دادم تا دوستان دایل اپی هم مشکلی نداشته باشن. کسی خواست با کیفیت واقعی براش بذارم تا همه چی دستگیرش بشه
فروش حضوری تهران باشه که بیشتر دوست دارم، چون میخوام خریدار از نزدیک ببینه و بخره و ... اگرم کسی شهر دیگه ای غیر از تهران بود و واقعا میخواست حالا یه کاریش میکنیم. پول پستشم با خریداره دیگه. مگه اینکه آشنا باشه مهمون خودم میشه:دی لینک زیر هم حتما مشاهده کنید
Ray-Ban RB2140 Original Wayfarer Sunglasses | Official Ray-Ban Store
قیمت بازار آمریکاش 150 دلاره. تهران خیلی فلسطین و پاسداران گشتم تا قیمت ثابت دستم بیادش، متاسفانه (متاسفانه) اکثرا لنز سبز لجنی داشتن!! نمیدونم چرا. ولی تک و توک لنز مشکی موجود داشتن که قیمتش رو فکر کنم با دلاری 3000 هزار تومن حساب کرده بودن!!( خدا به ههمون رحم کنه:دی) ولی زیر سیصد تومن من که پیدا نکردم!
هیچ عجله ای برای فروش ندارم. برای کسانیکه واقعا میخوان این تاپیک رو زدم! وگرنه مزایده میذاشتم.( در تاپیک های مزایده هم که دوستان یه خورده کم لطفی میکنن و قیمتایی میدن که یه خورده نجومی میشه تاپیک و بقیشم خودتون میدونید دیگه! خلاصه دست مصرف کننده نمی افته!)هیچ گونه نیازی فعلا به پولش ندارم. پس قیمت زیر پایه اصولا نمیدم و آپ حساب میکنم!
قیمت پایه من 200 هزار تومنه، نسبت به 150 دلار واقعا منصفانه هستش! یه بار گفتم قیمت پایینتر هم بدید هیچ اشکالی نداره و من بعنوان آپ حساب میکنم;)
دیگه فکر کنم توضیحات کافی باشه!
پیشاپیش با تشکر از همکاری همگی

فایل های ضمیمه

• DSC00314 - Copy.JPG
    DSC00314 - Copy.JPG
    270.8 KB · نمایش ها: 420
  • DSC00315 - Copy.JPG
    DSC00315 - Copy.JPG
    247.9 KB · نمایش ها: 417
  • DSC00316 - Copy.JPG
    DSC00316 - Copy.JPG
    263.8 KB · نمایش ها: 413
  • DSC00318.JPG
    DSC00318.JPG
    253.1 KB · نمایش ها: 413
  • DSC00323.JPG
    DSC00323.JPG
    303.1 KB · نمایش ها: 410
  • DSC00325.JPG
    DSC00325.JPG
    353.7 KB · نمایش ها: 405
  • DSC00329 - Copy.JPG
    DSC00329 - Copy.JPG
    320.5 KB · نمایش ها: 383
  • DSC00324.JPG
    DSC00324.JPG
    268.4 KB · نمایش ها: 376

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
داداش تا جایی که میدونم ریبن اصلش ایتالیا نیست که دوست عزیز

ایتالیایی هم جنسش خوبه ولی بعد آمریکا هست .

aminen

Registered User
لایک‌ها
98
داداش گلم ریبن اصلش ایتالیاست
من لینک قیمت توی بازار آمریکا رو گذاشتم

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
دوست گلم با عرض شرمندگی اگه این کیف که عکسش رو گذاشتی همراه با عینکت بوده نشون دهنده فیک بودنش هست . چون این کیف سری tech هست ولی وایفرر معمولی tech حساب نمیشه . این کیف و دستمال و جعبه و دوتا کاتالوگ همراش قیمت پایینی داره .

aminen

Registered User
لایک‌ها
98
دوست گلم با عرض شرمندگی اگه این کیف که عکسش رو گذاشتی همراه با عینکت بوده نشون دهنده فیک بودنش هست . چون این کیف سری tech هست ولی وایفرر معمولی tech حساب نمیشه . این کیف و دستمال و جعبه و دوتا کاتالوگ همراش قیمت پایینی داره .

دشمنت شرمنده داداش، این صحبتا چیه؟؟
اره میدونم:) این برای عینک دیگم هستش، چون کیفش رو با جعبش رو ندارم فعلا با کیف اون عکس گرفتم:دی آخه هدیه گرفتن این عینک داستان داشت(چون هدیه رو گرفتیم نمیخواستن بدن:دی) ولی بی شوخی فقط عینک با یه دونه دستمالش رو گرفتم. گفتم کسی خواست نگم کیف نداره، ولی مرسی که گفتی. نکته به جایی رو اشاره کردی داداش;) شبیه اینو دیدم که با همین کیف و ... میفروشن، اما اگه عینک فروش هم نباشی و چیزی از عینک ندونی (البته شما که استادی و توش حرفی نیست) جفتش رو دستت بگیری راحت متوجه میشی کدوم فیکه. فیک ها خیلی سبکتر، فریم با کیفیت پایین و نحوه اتصال دسته هم فرق میکنه. (تو این مدل البته، مدل آویتار خیلی راحتتر میشه فهمید)چون یه made in italy رو هم خودم میتونم بنویسم:دی
ولی جهت شفاف سازی تاپیک این عینک فقط دستمال داره، نه کیف. کسی هم خواست بخره کیف ارجینالش رو ندارم بدم، همین کیف که واسه یه عینک دیگمه که کاملا سالمه میتونم بهش بدم.( باز هم با تشکر از شما;) )

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
دشمنت شرمنده داداش، این صحبتا چیه؟؟
اره میدونم:) این برای عینک دیگم هستش، چون کیفش رو با جعبش رو ندارم فعلا با کیف اون عکس گرفتم:دی آخه هدیه گرفتن این عینک داستان داشت(چون هدیه رو گرفتیم نمیخواستن بدن:دی) ولی بی شوخی فقط عینک با یه دونه دستمالش رو گرفتم. گفتم کسی خواست نگم کیف نداره، ولی مرسی که گفتی. نکته به جایی رو اشاره کردی داداش;) شبیه اینو دیدم که با همین کیف و ... میفروشن، اما اگه عینک فروش هم نباشی و چیزی از عینک ندونی (البته شما که استادی و توش حرفی نیست) جفتش رو دستت بگیری راحت متوجه میشی کدوم فیکه. فیک ها خیلی سبکتر، فریم با کیفیت پایین و نحوه اتصال دسته هم فرق میکنه. (تو این مدل البته، مدل آویتار خیلی راحتتر میشه فهمید)چون یه made in italy رو هم خودم میتونم بنویسم:دی
ولی جهت شفاف سازی تاپیک این عینک فقط دستمال داره، نه کیف. کسی هم خواست بخره کیف ارجینالش رو ندارم بدم، همین کیف که واسه یه عینک دیگمه که کاملا سالمه میتونم بهش بدم.( باز هم با تشکر از شما;) )

درسته من هم به اتصال دسته دقت کردم . عینک شما 100% فیک نیست . اما ممکنه های کپی خیلی با کیفیت باشه . چیز بیشتری نمیشه از رو عکس تشخیص داد . به نظرم بهتره با خریدار ببری عینک فروشی معتبر تا اونجا تست کنند

aminen

Registered User
لایک‌ها
98
درسته من هم به اتصال دسته دقت کردم . عینک شما 100% فیک نیست . اما ممکنه های کپی خیلی با کیفیت باشه . چیز بیشتری نمیشه از رو عکس تشخیص داد . به نظرم بهتره با خریدار ببری عینک فروشی معتبر تا اونجا تست کنند

بازم ممنون از پستت دوست گلم
الان من باید یه چیزایی رو یه خورده توضیح بدم:)
1. اینکه فرمودید عینک من صد در صد قیک نیست: بله عینک من صد در صد فیک نیستش چون صد در صد اصل هستش;)
2. کپی با کیفیت باشه: خب در این مورد در بالا جواب دادم:)
3. به نظرم بهتره با خریدار ببری عینک فروشی معتبر تا اونجا تست کنند: من در اصل بودنش شکی ندارم که بخوام جایی برای تست ببرمش:)
من هیچ گونه قصد جسارتی نداشتم، قشنگ متوجه شدم شما چی فرمودید، برای بعضی از دوستانی که ممکنه گمراه بشن که این عینک ممکنه فیک باشه این موارد رو اشاره کردم. از اونجا که میگم مطمئنم این عینک ارجیناله یه اشاره کوچیک میکنم که این عینک رو از عموم گرفتم و عموی بنده حقیر در ... تهران عینک فروشی داره و بقیه ماجرا ....(اگرم کسی خواست آدرس دقیق بگه بهش بدم;) )
این سومین تاپیک بنده هستش، اولیش یه مانیتور بودش، که دوستان تا جایی لطف کردند به ما که قرار شد من فاکتور خریدم رو هم مجبور شم آپ کنم چون یه حرفایی سر قیمت خریداری شده من و قیمتی که برای فروش گذاشته بودم بوجود اومده بود!! (که البته کار به اونجاها نرسید:) ) ( میتونید در تاپیک های من سرچ کنید:دی)
دومیش هم همین دیروز که استارت خورد ختم به خیر شد
این تاپیک هم دیروز استارت خورد که فکر کنم با فروشش به مشکل بخورم چون قیمت این جور چیزا یه خورده بالاست و گمون کنم نفروشم بهتره ، ولی (ولی) این عینک رو میفروشم فقط حضوری تهران اونم به شرط!!! هر کس خواست میبریم خ فلسطین با هم اگه گفت اصله برداره!! فقط ( فقط ) هر قیمتی که اونجا قیمت اصلش و آکش رو میداد من به علت نداشتن کیف 5 درصد کم میکنم و بهش میدم و دیگه 200 تومن نمیدم;) حالا هر کی خواست ما در خدمتش هستیم. کسی هم همینجا خواست شاید باهاش راه اومدم.
صمیمانه از شما و از پست شما متشکرم. امیدوارم جسارتی نکرده باشم و پیشاپیش اگه جسارنی کردم طلب پوزش میکنم.
موفق باشید

nader3624

Registered User
لایک‌ها
103
ری بان اصل که ماله آبادانه

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
مرسی از آپت
الان یه تاپیک دیگه فیکش رو داره صد میده!!!(یه سرچ بزنید لینکش موجوده:)

خوب من ارزشش رو می دونم که می گم فقط برای آپ ! فیک بیشتر از 30 تومان دادن حرام است !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا