• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش غول بزرگ سامسونگ پارت نامبر استرالیا samsung galaxy mega 6.3 4g lte I9205 8gb white

NIMACO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا
سلام خدمت دوستان عزیز یک گوشی گلگسی مگا هست برای فروش برای یکی از دوستان بوده که بنده مشخصات گوشی رو به همراه عکس های اون برای دوستان میزارم
samsung galaxy mega 6.3 4g lte I9205 8gb white

این فبلت از استرالیا خریداری شده و حدودا دو ماه کار کرده از همون اول یک اسکرین پروتکتور با کیفیت روش انداخته شده به همراه یه قاب کیفی .
متاسفانه جعبه و هدفون گوشی ایران نیست ولی در صورت لزوم از طریق پستی لوازم همراه گوشی فرستاده میشه و به شما تحویل داده میشه
به جز جعبه و هدفون بقیه لوازم همراه گوشی هستند :شارژر کیف و رم فابریک سامسونگ که روی گوشی بوده

وضعیت گوشی:
حدودا دو ماه کار کرده
چند تا خش ریز رو صفحه داره که من هر کاری کردم ازشون عکس بگیرم نشد چون توی عکس معلوم نمیشن و 100 درصد هم توی کار با گوشی پیدا یا معلوم نیستن بنده توی نور گرفتم تا متوجه وجودشون شدم
گوشه پایین صفحه نمایش هم یه بر امدگی خیلی ریزی داره که اصلا معلوم نیست فقط در یه زاویه خاص وقتی گوشی خاموش باشه توی نور معلوم میشه اگه گوشی رو روشن کنی هیچی نمیتونی ببینی ابدا و متوجه نمیشی اصلا

از هر 4 طرف گوشی هم عکس گذاشتم برای دوستان تا خیالشون راحت باشه

روش ارسال:

روش ارسال حضوری تهران پستی به سایر نقاط
در خصوص اعتماد سازی هم در خدمت دوستان هستم

قیمت
فروش به بالاترین قیمت پیشنهادی و منصفانه

دوستان هر سوال یا مشکلی بود بنده در خدمت هستم

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
سلام.با توجه به اینکه جعبه و هدفون نداره یه قیمت میتونین پ خ کنین.من بدون کوچکترین خط و خشش رو 950 تومن سراغ دارم ولی مال شما به خاطر نداشتن جعبه و هندزفری و بعدا مشکل در فروش قیمتش از این پایینتر میاد. بهتره یه پایه بذارین که حول قیمت مد نظرتون پیشنهاد بدن اینجوری ممکنه پایینتر از نظرتون بگیم ناراحت شین.

Last edited:

NIMACO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.با توجه به اینکه جعبه و هدفون نداره یه قیمت میتونین پ خ کنین.من بدون کوچکترین خط و خشش رو 950 تومن سراغ دارم ولی مال شما به خاطر نداشتن جعبه و هندزفری و بعدا مشکل در فروش قیمتش از این پایینتر میاد. بهتره یه پایه بذارین که حول قیمت مد نظرتون پیشنهاد بدن اینجوری ممکنه پایینتر از نظرتون بگیم ناراحت شین.

سلام عزیز
براتون پ.خ کردم

SAMAN_SAM

Registered User
لایک‌ها
252
داداش واسه منم پ.خ کن قیمت رو البته با توجه به جعبه و هدفون که نداره

dantea

Registered User
لایک‌ها
125
داداش قیمت هم واسه من پ خ کن

darush2012

Registered User
لایک‌ها
60
سلام دوست عزیز قیمت اخرتونو برام میفرستین ممنون

Dante a

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز قیمت را واسه منم بفرست

masuod1970

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
اقا قیمت را همینجا اعلام کنید بهتره به هر حال قیمت را واسه من هم اعلام کنید در ضمن از نظر فنی که مشکل نداره؟

hamid.internet

Registered User
لایک‌ها
53
سلام گرامی
کف قیمت چند؟

s3dreza

Registered User
لایک‌ها
131
سلام

لطفا قیمت؟