• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فبلت لنوو Lenovo Phab 750M

crackestan

Registered User
لایک‌ها
21
با سلام خدمت تمامیه دوستان
یه فبلت لنوو برای فروش موجود است. مدل Phab 750M
3 ماه خریداری شده.
هیچ گونه مشکلی نداره.
گارانتی دارد ( گرین Green ) .
دقت بفرمایید که هیچگونه تفاوتی با نو نداره ( بدون کوچکترین خط و خش ). از لحاظ تمیز بودن و نو بودن تضمین میدم.
هزینه ارسال 10 تومن به عهده ی خریدار ( اضافه تر رو خودم پرداخت میکنم و اگر کسی گوشی رو به قیمت فوری خریداری کنه ، خودم هزینه ی ارسال رو میدم. )

اول پرداخت و بعد ارسال.
از ثانیه اولی که از پلمپ جعبه در اومده روش گلس و کاور قرار داده شده. روز اول تمامیه آپدیت های گوشی با خود گوشی انجام شده و رام گوشی 750M می باشد.
اندروید 6 با قابلیت 4G و مکالمه .
تعویض ندارم.
گوشی با کاور و گلس تقدیم خریدار می شود
لینک مشخصات : http://tabletphone.ir/buy/lenovo-phab/price/تبلت-لنوو-فب/
( اگر لینک باز نشد میتونید از گوگل استفاده کنید )
hcpq_imag0087.jpg

قیمت 200 تومن ( کف قیمت ) . فوری 240 تومن

Last edited:

ah60008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
سلام، در صورت اول ارسال 320 خریدارم

crackestan

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوست عزیز شما یعنی الان تقریبا 80 درصد قیمت نو کالا رو دریافتی مد نظرتون هستش که بالا هستش بنده اگه براتون مقدور هستش می دونم سخت اما اگه مقدور بود حداکثر 300 خریدارم چون گوشی که نو همکاری 490 در بالاترین هستش دست دوم رو دیگه 440 که هیچ 400 هم اصلا امکان خرید نداره اون وقت باید هم قیمت نو دوباره فروخت که اصلا قابل انجام نیست این کار یعنی هیچ شخصی بخاطر 40 هزار تومان گوشی غیر اکبند خریداری نمی کنه.
سلام دوست عزیزم
فرمایش شما کاملا درسته . تنها دلیلی که بنده قصد فروش این گوشی رو توی پرشین تولز دارم اینه که کالا رو مستقیم بدست مصرف کننده برسونم. وگرنه مطمئنا برای فروشگاه ها و مغازه ها اصلا به صرفه نیست که بخوان با این قیمت این جنس رو بخرن.
الان اگر عزیزی بخواد این فبلت رو به همراه گارد ژله ایش از بازار تهیه کنه حدودا باید ۵۲۰ تا ۵۵۰ هزینه کنه. که بنده با در نظر گرفتن کاملا نو بودن کالا یه قیمت منصفانه (از نظر خودم) رو براش تعیین کردم که البته ۱۰ تومن ، ۲۰ تومن بالا پایین موردی نداره، فقط دوس دارم بدست مصرف کننده برسه.

بالا