• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فرش های ابریشم شاهکار اصل بیجار و سنندج

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hooti hooti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
IMG_0421.jpgسلام خدمت دوستان این ها چند مدل فرش های 40 ابریشم تک پود دو گزی اصل کرد میباشد که واقعا بی نطیر است قیمت این فرش ها بالا می باشد فقط خواهشن خریدار واقهی پ ب . این چند مدل شامل گل مروارید ِ گل عروس ِ گل میرزا علی می باشد .IMG_0411.jpgIMG_0435.jpgمشاهده پیوست 333916IMG_0432.jpgIMG_0428.jpg

Reborn

Registered User
لایک‌ها
46
درود

این فرش هاتون تمام ابریشمه ؟

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
داداش ۶ متری طرح ماهی بیجار داری؟
بعد خودمونم ۲تا شش متری گل فرنگ بیجار داریم. تاخ میزنی؟
قیمت ۶متریاتم پ خ کن

Sent from my GT-P7510 Using tapatalk 2

hooti hooti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام داداش اینا دو گزی هستش قیمت این فرش ها بالاست و بستگی به متراژ و زمیته دار ولی 6 متری خوبم دارام بین35 تا40 تومان است اینا رو واسه نمونه گزاشتم و همه مدل و سایزی دارم

بله این فرش ها تمام ابریشم هستش.

باشه مشکل نداره عکساشو واسم میل کن ببینم چه جورین . [email protected]

سلام خدمت دوستان این ها چند مدل فرش های 40 ابریشم تک پود دو گزی اصل کرد میباشد که واقعا بی نطیر است قیمت این فرش ها بالا می باشد فقط خواهشن خریدار واقهی پ ب . این چند مدل شامل گل مروارید ِ گل عروس ِ گل میرزا علی می باشد .

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام داداش اینا دو گزی هستش قیمت این فرش ها بالاست و بستگی به متراژ و زمیته دار ولی 6 متری خوبم دارام بین35 تا40 تومان است اینا رو واسه نمونه گزاشتم و همه مدل و سایزی دارم

بله این فرش ها تمام ابریشم هستش.

باشه مشکل نداره عکساشو واسم میل کن ببینم چه جورین . [email protected]

آقا قیمتات خیلی بالاس که:D. ۶متری طرح ماهی رو قبلا حدود 12_15 دیدیم
فرشای خودمم الان جای دیگم عکس نمیشه گرفت. ی قیمت حدودی نمیتونی بهم بدی؟ یعنی حداقل حداکثر
راستی کدوم شهری
Sent from my GT-P7510 Using tapatalk 2

hooti hooti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزیز جان ما تو کار صادرات هستیم من خودم گفتم قیمتا بالاست چون فرشها تک و استثنایی هستند اگه تو تو این مدل ها با این کیفیتایی که می بینی فرش داری بیار من همه رو ی جا ازت می خرم اگه طرف قالی باف باشه میفهمه من چی میگم . بستگی به نوع فرش دار تا فرشارا نبینم نمیتونم قیمت بدم دادا . من کرجم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا