immigrant 92
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 30
- لایکها
- 0
این سایت رو سال 86 راه اندازی کردم وقتی که سرباز بودم. اون وقت ها که زیاد روش انرژی می ذاشتم ماهی 2 تومان داشت ولی الان 2 ساله باهاش کار نمی کنم( به خاطر مشغله کاری) ولی همین طوری ولش کنید ماهی 300 تومان رو داره. هنوز تو سرچ های آموزش زبان گوگل بالا می آد. روزانه 20 بازدید بدون هیچ تبلیغ یعنی ماهی 600 بازدید که با کمی تبلیغ تو ایستگاه و انجمن ها و ... خیلی راحت به روزی 70-80 بازدید می رسه ( تبلیغ بدون هزینه)
فروش به علت مهاجرت
دوستان به این خرید به عنوان یک سرمایه گذاری جدی و یک شغل تمام وقت نگاه کنید. پتانسیل درآمدی خیلی بالاست و در 6 سال گذشته حداقل 40 هزار نفر از ما خرید کرده اند که به خاطر سیاست های مشتری مدارانه من همگی به شدت راضی بوده اند و خریدهای مجدد زیادی ثبت شده است.
حتی خیلی از فروشگاه های کشور از ما خرید کرده اند که همه با آرم و لیبل زبان مارکت بوده است.
تمام سورس ها و فایل های جلد و لیبل، پرینتر،..... و هر آنچه نیاز هست برای داشتن فروشگاه هم تحویل داده می شود.
قیمت فروشگاه کامل شامل نام فروشگاه، سورس ها:
1- زبان مارکت: 15 میلیون
2- شتاب سی دی: 3 میلیون ( کاملا شبیه زبان مارکت با نام متفاوت ولی به علت عدم پرداخت هاست چندماهه که غیرفعال شده)
وسایل مربوطه شامل سیستم، هارد 500 اکسترنال، دابلی کیتور، پرینتر رنگی و سیاه و سفید کانن، چندین بسته کاغذ مخصوص، جوهر، قاب سی دی و ......: حدود 3 تومان
فقط سورس: (شامل بانک سی دی و دی وی دی، فایل طراحی جلد و لیبل): 2.5 میلیون
آموزش رایگان برای کسانی که تازه می خوان وارد تجارت الکترونیک بشن ( تا 20 فروردین)
فروش به علت مهاجرت
دوستان به این خرید به عنوان یک سرمایه گذاری جدی و یک شغل تمام وقت نگاه کنید. پتانسیل درآمدی خیلی بالاست و در 6 سال گذشته حداقل 40 هزار نفر از ما خرید کرده اند که به خاطر سیاست های مشتری مدارانه من همگی به شدت راضی بوده اند و خریدهای مجدد زیادی ثبت شده است.
حتی خیلی از فروشگاه های کشور از ما خرید کرده اند که همه با آرم و لیبل زبان مارکت بوده است.
تمام سورس ها و فایل های جلد و لیبل، پرینتر،..... و هر آنچه نیاز هست برای داشتن فروشگاه هم تحویل داده می شود.
قیمت فروشگاه کامل شامل نام فروشگاه، سورس ها:
1- زبان مارکت: 15 میلیون
2- شتاب سی دی: 3 میلیون ( کاملا شبیه زبان مارکت با نام متفاوت ولی به علت عدم پرداخت هاست چندماهه که غیرفعال شده)
وسایل مربوطه شامل سیستم، هارد 500 اکسترنال، دابلی کیتور، پرینتر رنگی و سیاه و سفید کانن، چندین بسته کاغذ مخصوص، جوهر، قاب سی دی و ......: حدود 3 تومان
فقط سورس: (شامل بانک سی دی و دی وی دی، فایل طراحی جلد و لیبل): 2.5 میلیون
آموزش رایگان برای کسانی که تازه می خوان وارد تجارت الکترونیک بشن ( تا 20 فروردین)