• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری تبلت بدون سیستم عامل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

worldmohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
تبلت چینی دست دومی با مشخصات زیر به علت نداشتن سیستم عامل میفروشم. بخاطر دستکاری یکی از دوستان اندرویدش پریده حوصله بردن به تعمیرگاه رو هم ندارم میخوام بفروشمش لپ تاپ بگیرم.سالم هست بابسته بندی کامل تحویل داده میشه و یک ماهی میشه خریدم.مارکشم mid هست خودم 320 خریدم توگرونی دلارگرفتمش قیمتای الکی ندین لطفا فقط سیستم عامل نداره همه چیزش شالمه شالم هست. الان 250 میفروشمش.پیشنهاد دیگه ای دارید بگید. CPU:(800Mhz) O/S:Google ANDRIOD 2.2 Memory:256MB RAM DDR2 RAM Storage Device:4gig LCDSize:7 inch TFT LCD with resistance touch screen, single point touch (resistive) G-SENSOR:MMA7660 Resolution:800*480 Pixels Camera:30w-130w pixels digital camera (option ) Battery type:Rechargeable polymer battery USB:high speed USB OTG 2.0 AND usb HOST 1.1 full screen handwriting Speaker:YES SD card:Tranflash Simcard:yes 3G moudule:yes (Evdo, tdscdma, wcdma( USB Style)) WIFI marvel8686 SDIO 802.11b/g I/O ports:Mini USB.2.0., T-flash--1G to 32G microSD card, build-in michophone Multimedia video:including:MPEG1, MPEG2, WMV9, MPEG4 SP,ASF,DIVX, H.263,H.264,RMVB, MOV,MKV,TS,FLV Music:MP3/WMA/APE/FLAC/AAC/AC3/WAV/OOG/AAC/EAAC On line chat:MSN/QQ/SKYPE/GTALK/LUMAQQ/ICQ Build-in camera:0.3MP camera (option) E-book:pDF/TXT/CHM/DOC/EXCEL PIC:JPEG/BMP/GIF/PNG/TIFF Product size:190.5mm × 118.5 mm× 14.7mm Colors:black

Last edited:

worldmohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
پس چی شد کسی نمی خوادش؟ یه قیمت بدین خوب؟
خراب که نیست این قیمتی میگین فقط بافلش کردن درست میشه تعمیرگاه خوب توشهرمانیست واگرنه میدادم دستشون تادرستش بکنن درضمن فعلابیشتر به لپ تاپ احتیاج دارم تااین

worldmohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
خیلی ببخشید ولی چرااینقدرقیمت پایین میدین؟ قیمت دلار رو که میدونید قیمت نوش خیلی بیشتر از اینه که من گفتم بعدشم بخاطر یه سیستم عامل بیشتراز150 خرج براتون داره؟!!!!!!!!!! لطفا انصاف داشته باشید قیمت اخرو بگین

قیمت اخرو بگین میخوام ردش بکنم دیگه

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا