• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری سایت تبلیغاتی خارجی (PPC)

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام به همگی :general406:

اکثر دوستان سوال کردند سایتهای PPC همون کلیکی خودمون هست . که در ازای دیدن تبلیغات پول میگیرید
به دلیل نیاز فوری به پول و کمبود وقت تصمیم گرفتم سایتم رو بفروشم . (واقعا پول لازم شدم) :general208:
سایت انگلیسی هست و در واقع بین المللی دارای اسکریپت کاملا اتوماتیک و بهینه سازی شده با آخرین قابلیتهای , بدون اغراق روز دنیا :
اتصال اتوماتیک برای اکثر درگاه های بین المللی برای دریافت وجه و پرداخت به کاربران :
Perfect Money , PayPal , Payza , Payeer و ...
که به راحتی قابل چنج هستند که دوستان زیادی در قسمت خرید و فروش ارزهای اینترنتی انجام میدن:general601:
در کل اگه بخوام عرض کنم همه چیز سایت کاملا اتوماتیک و بین المللی هست .
دوستانی که قصد خرید دارن پخ بزنند یا همینجا اعلام کنند تا آدرس سایت و سایر جزئیات رو ارسال کنم خدمتشون .
اینجا به هیچ عنوان مطرح نمیکنم چون از بچه 14 ساله تا پیرمرده 99 ساله در عرض چند لحظه کارشناس IT میشه و تاپیک اسپم بارون میشه .
دامین رو در ریسلر https://www.namecheap.com ثبت کردم دارای مالکیت 100% حقیقی .
که مالکیت پنل دامین کامل در اختیار خریدار قرار میگیره و نیازی به انتقال و دردسرهای پیش رو نداره . هاست رو هم به سادگی منتقل میکنم چون هاستینگ ایرانی هست که البته سایت روی سرورهای پربازدید فرانسه هست .
قیمت فروش هم قابلی نداره توافقی

Last edited:

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
ای داد الان دیدم پستم چندین بار ارسال شده :general208:
مدیر محترم بخش عذرخواهی میکنم .
منظور از PPC همون سایت کلیکی هست چون دیدم اکثر دوستان سوال کردند گفتم همینجا اضافه کنم .

بالا