• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فوری سرویس وبلاگدهی فعال

l3oy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بنام خدا
دوستان سلام

سرویس وبلاگدهی ای دارم با آدرس Loverfa.in
با توجه به خودشیرینی و گزارش نابحق برخی ها (!) ، سایت با مشکل فیلترینگ روبرو شد و مجبور شدم یک دامین جدید با آدرس Loverfa.in وصل کنم
این سرویس وبلاگدهی رو بنده از سال 92 استارت زدم که با تبلیغات پاپ آپ تونستم در عرض 3-4 ماه به 13000 پست فعال برسم . و این نشون دهنده این هست که سایت قابلیت موفقیت رو داره
اما بعد از مدتی میزبان هاستینگ بنده (پویاهاست) اعلام کرد که دیتابیس یکهو کاملا حذف شده و بکاپی هم ندارند !!! زیر بار هیچی هم نرفتند و دست من هم به جایی بند نبود که خدا خیرشون نده

این شد که بنده اواخر سال 93 دوباره و از صفر کارم رو با لاورفا شروع کردم (به میزبانی نوین میزبان) که تا الآن با اندک تبلیغاتی در سایت دیگه خودم به جایگاه نسبتا خوبی هم رسیدم
آمار رو در زیر میتونید مشاهده کنید :

Snapshot_2015_06_13_184005.jpg

با توجه به اینکه بنده وبلاگ های فروشگاهی و اسپم رو بلافاصله مسدود میکردم ، این تعداد پست ها ، پست های مفید هستش و برخلاف سایر سرویس ها که پر شدند از وبلاگ های فروشگاهی و اسپم لاوفا اینچنین نیست . بلکه با استفاده از مخاطبان خودش تونسته به این آمار برسه

بنده سال 92 که سایت استارت خورد ، اسکریپت رو از پویاهاست گرفتم 130 تومن ... حالا هزینه های دیگه ای هم که در طول این مدت اننجام شد به کنار . که در این صورت خیلی میشه ...
شما هم که استادید حتما اطلاع دارید بالا کشیدن سرویس وبلاگدهی کار بسیار مشکلی هست و لاورفا شکر خدا دو بار تونسته این کار رو انجام بده (با وبلاگ های فعال . نه وبلاگ های فروشگاهی و اسپم) بر خلاف بسیاری سرویس های های دیگه که حتی تعداد وبلاگ هاشون به تعداد انگشت های دو دست هم نمیرسه و ادمینشون بعد از یه مدت خرج کردن دلسرد مجبور به بستن سایت میشه
پس لاورفا با تبلیغات میتونه خیلی بهتر از این بشه

نکته بعدی که حائز اهمیت هستش اینه که لاورفا تنها سرویس وبلاگ دهی عاشقانه فارسی زبان هستش و. این رمز موفقیت لاورفاست . و نشون میده که این سایت میتونه به جاهای خوبی برسه

قیمت پایه رو 150 میذارم ... که در صورتی که کسی واقعا خریدار باشه تخفیف خوبی هم میدم
با توجه به قیمت اسکریپت که عرض کردم و هزینه ها فکر نمیکنم 150 تومن چیزی باشه
هرچند 150 تومن قیمت دیتابیسش هم نیست ! و اگر کسی میخواست دیتابیس رو بفروشه با این تعداد پست خیلی بیشتر میفروخت !
اما بنده به دلیل مشکلات درسی و دغدغه کاری ، تصمیم بر فروش کل سایت دارم ...

کسی واقعا خریدار بود بگه در خدمتم

علی777

Registered User
لایک‌ها
11
لطف کنید بیاید پ خ

l3oy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزیز اسکریپتش دسترسی به قالب کلیه وبلاگ ها هست ؟
مثلا یه کد html به همه وبلاگ ها اضافه کنیم ؟

در قسمت مدیریت کل سیستم (سایت) شما میتونید به تمامی وبلاگها دسترسی داشته باشید و هر کاری که قصد دارید رو انجام بدید

aksmaks

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
چر فیلتر شد دامنه ?
هزینه هاست چقدر هست در ماه ?
و اینکه امکان گذاشتن لینک داخل وبلاگ ها هست ?

l3oy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چر فیلتر شد دامنه ?

چرا فیلتر شد دامنه ?

دلیل رو هنوز هم پیگیر هستیم اما فکر میکنم دلیلش آپلود فایل غیر مجاز (آهنگ) در پنل یکی از وبلاگ ها بود که متاسفانه از چشم ما دور موند . متاسفانه برخی ها به جای اینکه به ما گزارش بدند تا با وبلاگ متخلف برخورد کنیم به فیلترینگ گزارش داده بودند ! که بعد از بررسی و متوجه شدن بلافاصله وبلاگ مورد نظر رو مسدود کردیم . در حال حاضر دامین فعلی سایت که عرض کردم مشکلی نداره و بدون مشکلی بالا میاد

زیاد نیست
هاست از نوین میزبان ، سه ماهه فقط 10 هزار تومان که تا شهریور ماه نیاز به تمدیدش نیست

اگر دقت کرده باشید جواب این سوال رو در بالا دادم
در قسمت مدیریت کل سیستم (سایت) شما میتونید به تمامی وبلاگها دسترسی داشته باشید و هر کاری که قصد دارید رو انجام بدید

Last edited:

wwwwwwqqq

Registered User
لایک‌ها
67
این اسکریپتش پرداخت سالانه داره؟ باید تمدید شه؟!

بالا